BRIMANI CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRIMANI CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.887.354

Publication

27/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) ; BRIMANI CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Kwalestraat 115A

9320 Aalst-Nieuwerkerken

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER -

MACHTEN

Uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 30 maart 2012, geregistreerd,

blijkt hetgeen volgt

"Het jaar tweeduizend en twaalf

Op dertig maart.

Te Aalst, Keizersplein 36.

Voor mij, Nicolas Moyersoen, notaris te Aalst, .

Wordt de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden van de vennootschap onder.'

firma "BRIMANI CONSULTING" niet zetel te 9320 Aalst-Nieuwerkerken, Kwalestraat 115A,

Ingeschreven in het Rechispersonenregiister (RPR) te Dendermonde onder nummer 0808.887.354 -BTW-nr.:'E

Be 808.887.354

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op

31 december 2008, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2009 onder

nr.09008437, waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd.

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om 10.00 uur onder het voorzitterschap van de Heer Van De Vondel Joost,

.. nagenoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er niet overgegaan tot de vorming van een bureau.

SAMENSTELLING VERGADERING

A. Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten die, volgens hun verklaring, het volgend aantal;, aandelen te bezitten :

1. De heer VAN DE VONDEL Joost Pat, geboren te Gent op zevenentwintig april negentienhonderdzesenzeventig (NN : 76.04.27-053.82, IK 591-2512396-04),

Eigenaar van negenhonderd negenennegentig aandelen. 999

en zijn echtgenote

2. mevrouw DE SCHRYVER Lore Andrea Hans, geboren te Dendermonde op negen november

negentienhonderdzesenzeventig (NN : 76.11.09-102.40, IK 591-2529724-66),

samenwonend te 9320 Aalst (Erembodegem), Kwalestraat 115 A.

Eigenares van één aandeel 1

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris BALLAUX Willem te Aalst op 1 december 2000, niet gewijzigd tot op heden.

Totaal : duizend aandelen 1.000

( vertegenwoordigend gans het maatschappelijk vermogen.)

B. De (statutair) zaakvoerder, met name de Heer VAN DE VONDEL Joost voornoemd, is tevens aanwezig. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij authentieke akte vast te stellen dat:

= I. IJe vergadering van heden is samengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda: 1. a) Verhoging van het maatschappelijk vermogen met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ ;i 17.600,00) om het brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)'! zonder creatie van nieuwe aandelen deels door incorporatie van de beschikbare reserves ten belope van',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernerningsnr : 0808.887.354

J IJ1JI Juil 11111 1JJ( J(1J 1111111111 uJIJI 11111111

*iaoaiz~9*

mod 11.1

vijftienduizend achthonderdachtendertig euro zevenenveertig cent (¬ 15.838,47) en deels door storting in speciën ten belope van duizend achthonderdeenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 1.861,53).

b) Onderschrijving van het gedeelte van de kapitaalverhoging in speciën- Volstorting.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

d) Aanpassing van artikel 5 van de statuten dienovereenkomstig.

2. e) Kennisgeving van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 777 en 778 W.Ven., hetzij:

het verslag van de zaakvoerder de dato 2 maart 2012 waarin het voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht en waarbij gevoegd een staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2011.

- het controleverslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de Burg.BVBA "Dolf De Backer, Revisor" met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150A, vertegenwoordigd door de Heer De Backer Dolf, bedrijfsrevisor, de dato 19 maart 2012 over gemelde staat van actief en passief.

b) Omzetting conform artikel 774 e.v. W.Ven. van huidige vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam, duur, zetel en doel ais de VOF en waarvan de activa-en passivabestanddelen, met inbegrip van het bedrag van het eigen vermogen, behouden zullen blijven.

Het bedrag van het kapitaal zal bepaald worden op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1110001 van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. Vaststelling en goedkeuring van de nieuwe statuten eigen aan de juridische vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap onder firma en en kwijting voor zijn mandaat. benoeming van de statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Machten te verlenen aan de zaakvoerder(s) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om de te nemen besluiten uit te voeren.

' II. Betreffende de oproepingsformatiteitert en toezending stukken, stelt de voorzitter vast dat:

1. Alle aandeelhouders, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk vermogen, aanwezig zijn, zodat er geen verantwoording dient verstrekt te worden over de formaliteiten van bijeenroeping. De vergadering erkent , unaniem dat zij rechtsgeldig is samengesteld.

2 . De zaakvoerder tevens aanwezig is, zodat wat hem betreft, geen verantwoording dient verstrekt te worden over de wijze van uitnodiging.

3. Iedere vennoot een afschrift heeft ontvangen van het verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief en van het revisoraal verslag, waarvan sprake hierboven en van een ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

III. De voorzitter stelt verder vast dat:

Het vermogen van onderhavige vennootschap thans is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen (volgens verklaring van de vennoten).

Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen en dat de vennootschap reeds meer dan 2 jaar is opgericht.

- Om aangenomen te worden, de voorstellen ingeschreven op de agenda de wettelijk en statutair bepaalde meerderheden moeten behalen, meer bepaald de unanimiteit van de uitgebrachte stemmen voor wat betreft het voorstel tot omzetting (conform art. 781§5 W. Venn.), terwijl de ander voorstellen de drietvierde meerderheid dienen te behalen.

Er geen obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten zijn uitgegeven.

- Er geen commissaris in functie is.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De toelichting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLUITEN.

De voorzitter zet de redenen uiteen en de vergadering neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten: Eerste besluit- Kapitaalverhoging.

0.) De vergadering beslist unaniem tot verhoging het maatschappelijk vermogen met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op echttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, deels door incorporatie van de beschikbare reserves ten belope van vijftienduizend achthonderdachtendertig euro zevenenveertig cent (¬ 15.838,47) en deels door storting in speciën ten belope van duizend achthonderdeenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 1.861,53) zoals hierna blijkt.

b) Onderschriivina van het gedeelte van de kapitaalverhoging in speciën- Volstorting.

De aandeelhouders voornoemd verklaren gemeld gedeelte van de kapitaalverhoging ten belope van duizend achthonderdeenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 1.861,53) volledig in speciën te onderschrijven en te volstorten, ieder in verhouding tot zijn huidig aandelenbezit, hetzij een totaal volgestort bedrag van duizend achthonderdeenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 1.861,53).

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen werd bij "ING BANK" een totaal bedrag van duizend

achthonderdeenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 1.861,53) gedeponeerd door storting op de rekening van de vennootschap nummer 363-1031488-30 zoals blijkt uit het attest afgeleverd door voornoemde bankinstelling de dato 29 maart 2012, hetgeen uitdrukkelijk door ondergetekende notaris wordt bevestigd. Gemeld bankattest zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e) De vergadering stelt unaniem vast dat gemelde kapitaalsverhoging (deels door incorporatie van reserves en deels door storting in speciën) verwezenlijkt werd en dat het maatschappelijk vermogen aldus gebracht werd van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

d) De vergadering beslist unaniem om de tekst van artikel 5 van de statuten uit te leggen en aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk vermogen bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het aandelenbezit van elke vennoot wordt bepaald als volgt:

- De Heer Van de Vondel Joost: negenhonderd negenennegentig (999) aandelen.

- Mevrouw De SchpjverLare: één (1) aandeel." Tweede besluit: Verslagen- Omzetting.

a) De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en waarbij gevoegd de staat van actief en passief per 31.12.2011, alsook van het controleverslag van de aangestelde bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief, waarvan hierboven sprake.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Ondergetekende, Dolf de Backer, bedrijfsrevisor vennoot van Dolf de Backer, revisor, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Mechelsestraat 150A, aangesteld op 2 maart 2012 overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen door de algemene vergadering van vennoten van de vennootschap onder firma BRiMANI CONSULTING met zetel te 9320 Nieuwerkerken (Aalst), Kwalestraat 115A, ingeschreven in het rechtspersonenreglster te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0808.887.354 verklaart inzake de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid:

Voorafgaandelijk:

Dat de werkzaamheden enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals

dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december2011, heeft plaats gehad.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting van omzetting werd nagezien overeenkomstig de Bijzondere normen van het Instituut der bedrijfsrevisoren; onderhavig verslag is gebaseerd op een beperkt nazicht;

2. Dat uit zijn verificatiewerkzaamheden niet is gebleken dat enige overwaardering van het netto-actief per 31 december2011 heeft plaatsgehad;

3. Het Netto-actief volgens deze staat 16.838,47 EUR bedraagt.

4. Het verslag uitgebracht wordt onder de voorwaarde van de geplande kapitaalverhoging van 1.000,00 EUR

naar 18.600,00 EUR (zie hoofdstuk Vi)

Grimbergen, 19 maart 2012.

Dolf de Becker, Revisor,

Burg. Venn. BVBA, vertegenwoordigd door Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor-vennoot."

Voormelde verslagen zullen samen met de uitgifte van huidige akte neergelegd worden ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De vergadering beslist vervolgens unaniem in overeenstemming met artikel 774 e.v. W.Ven. de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en aldus huidige vennootschap onder firma om te zetten In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam, duur, zetel en doel als de vennootschap onder firma en waarvan de activa-en passivabestanddelen, met inbegrip van het bedrag van het eigen vermogen, behouden zullen blijven. Enkel het kapitaal wijzigt

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2011, opgenomen in gemeld controleverslag. AI de verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden geacht verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de vennootschap onder firma, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die voor de rechten en verplichtingen eenvoudig in de plaats gesteld wordt van de vennootschap onder firma.

Het bedrag van het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1110005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Blijkens het verslag van de zaakvoerder wordt de conversieverhouding vastgesteld als volgt: 1 nieuw aandeel BVBA BRIMANt CONSULTING/1 oud aandeel V.O.F. BRIMANI CONSULTING.

Bijgevolg ontvangen de vennoten van de omgezette vennootschap onder firma het hierna vermeld aantal aandelen:

- De Heer Van de Vondel Geert voornoemd ontvangt negenhonderd negenennegentig (999) aandelen;

- Mevrouw De Schryver Lore voornoemd ontvangt één (1) aandeel.

Derde besluit: Goedkeuring nieuwe statuten.

De vergadering beslist unaniem, rekening houdende met het hiervoor genomen besluit, als volgt de statuten

van de vennootschap vast te stellen, onder haar nieuwe vorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, hierna bij uittreksel volgend:

UITTREKSEL DER STATUTEN

Artikel één : Rechtsvorm-Benaming.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt ais naam : "BRIMANt CONSULTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mai 11.1

Artikel twee : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Nieuwerkerken, Kwalestraat 115A.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, als in participatie met

derden, zowel in het binnen-als buitenland, in de meest ruime zin :

A. " IT consulting (Software, hardware en 1T management)

" Het leveren van consultancy in de meest ruime zin en in het bijzonder het verlenen van assistentie bij allerlei automatisatieproducten

" Het leveren van geïntegreerde computeroplossingen en "professional services" aan bedrijven en dit onder de vorm van kant en klare producten of onder de vorm van klantgericht maatwerk

" Het ontwikkelen , produceren, verdelen en commercialiseren van softwareproducten

" De aan-en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, voor eigen rekening en voor de rekening van derden, van hardware, software, supplies en telecommunicatietoestellen, dit alles in de meest ruime zin

" Beheer van databanken

" Activiteiten van systeemintegrators

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden

" Het onderhoud, herstellen en aanpassen aan alle voormelde toestellen

" Het geven van cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming en het organiseren van seminaries en cursussen betreffende het gebruik van computers

" Strategisch project- en programmamanagement

: " Coaching

" Onderaanneming van en door andere consultants/coaches

" Programmatie van soft- en hardware

" Opzettenivan IT-netwerken

" Webdesign (design van websites)

" Installatie en reparatie van IT apparatuur

" Handel in software-licenties

" Het aankopen,verkopen, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen en toebehoren

" Het besturen van vennootschappen in België en in het buitenland

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in buitenland, op de wijze die zij best geschikt te achten.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijk of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking vergemakkelijken. Zij mag zich over deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

B. * verhuren van ICT-specialisten en organisatie-specialisten aan bedrijven

* aankopen en verkopen van software en hardware

* ontwikkelen van software en hardware

* prospecteren in binnen-en buitenland van ICT-specialisten en organisatie-specialisten

* organiseren van ICT-opleidingen;

C. * coachen en adviseren van bedrijven en individuen

* prospectie van plaatsen in binnen- en buitenland om cursussen te geven;

D. * organiseren van evenementen en opleidingen 1CT, persoonlijke ontwikkeling;

* opzetten van internetwinkels;

* ontwikkelen van internet websites;

* huren en verhuren van polyvalente zalen en ruimtes;

* adviesverlening over aankopen en verkopen van immobiliën;

De vennootschap kan samenwerken met, op gelijk welke wijze-rechtstreeks of zijdelings- deelnemen aan of

belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile manieren en

° wijzen, die zij het beste geschikt zou achten.

Artikel vier : Duur.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel viif : Kapitaal-aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.500,00)

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1110005`8)

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening.

Artikel zestien : Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste Plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

De Heer VAN DE VONDEL Joost wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de

vennootschap, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een

beslissing die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de

algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel zeventien : Bestuursbevoegdheid - Externe vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder (indien er meerdere zijn aangeduid) heeft de meest uitgebreide

macht om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering

bevoegd is.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder, afzonderlijk handeIend (indien er meerdere zaakvoerders zijn

aangeduid), vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan tevens bijzondere en tijdelijke volmachten verlenen aan één of meer personen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door elk der zaakvoerders afzonderlijk worden

verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde

wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig

kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel eenentwintig : Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om '10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

' werkdag, Zij zal plaats hebben in het arrondissement van de zetel, ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke '

andere plaats, in het bericht tot bijeenroeping vermeld.

Artikel tweeëntwintig : Biieenroepinq -Toelating.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet de vennoot als zodanig in het register van

' aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel drieëntwintig : Stemrecht.

ieder aandeel geeft recht op één stem.

Re vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de vennoten of hun

stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resolutie vermelden,

dewelke de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Artikel zevenentwintig : Boekiaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel achtentwintig ; Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt op de nettowinst, na aftrek van de algemene onkosten, vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve eenttiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Na voormelde aiYsouding beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming

van de netto-winst.

Artikel eenendertig: Ontbinding en vereffening.

De vennootschap mag ten alle tijde worden ontbonden door besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door

vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke van zodanige benoeming

geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie. Re vereffenaars treden pas in functie na de

homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel; ingeval van weigering van

homologatie, wijst de rechtbank zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars of de zaakvoerders beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door de wet,

tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

' De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun

respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de

vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars; elk aandeel

brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat een vennoot

nochtans verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Vierde besluit: Ontslag zaakvoerder VOF - Benoeming

1. De vergadering beslist unaniem het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder van de vennootschap onder firma "BRIMANI CONSULTING" met name van de heer VAN DE VONDEL Joost voornoemd te aanvaarden en beslist tevens dat de kwijting die gegeven zal worden door de eerstkomende jaarvergadering , aan de zaakvoerder(s) in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder van de vennootschap onder firma voor het door hem gevoerde beleid gedurende de periode van 1 januari 2011 tot op heden 30 maart 2012.

2. De vergadering bevestigt vervolgens unaniem de benoeming in artikel 16 van de statuten hierboven van de

Heer VAN DE VONDEL Joost voornoemd tot statutaire zaakvoerder van de nieuwe besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden en voor onbepaalde duur.

De Heer Van De Vondel Joost verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Vijfde besluit: Machten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering beslist unaniem om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om de genomen besluiten uit te voeren.

Stemminq

Alle besluiten worden bij eenparigheid van stemmen aangenomen.

Slat.

Daar er niets meer op de agenda is geplaatst wordt de vergadering geheven om 10.30 uur.

Van dit alles heeft de ondergetekende notaris dit proces-verbaal opgesteld, op datum en plaats zoals hoger

aangeduid.

Fiscale verklaringen.

1. Deze omzetting geschiedt met toepassing van de bepalingen vervat in artikel 775 van het Wetboek van Vennootschappen, artikel 121,1° van het Wetboek der registratierechten, artikel 11 van het BïW-Wetboek en artikel 214 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

2. RECHT OP GESCHRIFTEN (WETBOEK DIVERSE RECHTEN EN TAKSEN): Het recht bedraagt

vijfennegentig euro (E 95,00).

Slotverklaringen.

I nf+ rmatie-raadgeving.

De partijen erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan

notarissen opgelegd bij artikel 9 paragraaf 1, alinea's twee en drie van de Organieke Wet Notariaat en hen heeft

uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk

' onevenwichtige bedingen vaststelt, hij daarop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet

' meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door

een raadsman. Alsook dat de notaris elke partij volledig moet inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten

die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en dat hij aan alle partijen op onpartijdige wijze

raad moet geven.

De partijen hebben hierop verklaard dat zich volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen

voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze

aanvaarden.

De partijen bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en

lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Bevestiging identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de natuurlijke personen hem werd aangetoond aan

de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Voorlezing en toelichting.

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf werkdagen voor het verlijden van de akte.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, al. 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat.

3. De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenals de eventueel

aangehechte stukken.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten voornoemd, zo zij handelen, deze akte

ondertekend, samen met mij, notaris.

(volgen de handtekeningen)"

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd.30.03.2012 ; verslag zaakvoerder met staat van actief en passie ; controleverslag revisor .

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2011
ÿþ r Mua 2.1



r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J11,111 1,111111oa! fl









Ondernemingsar : 0808.887.354

Benaming

(voluit) : BRIMANI CONSULTING

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Gustaaf Papestraat 72/11 te 9300 Aalst

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit een verslag van de buitengewone vergadering der aandeelhouders dd. 01-03-2011 blijkt de beslissing om de maatschappelijke zetel der vennootschap met ingang van 1 maart 2011 over te brengen naar het volgende adres : Kwalestraat 115a te 9320 AalstlNieuwerkerken

Van de Vondel Joost - Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0084-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.08.2016 16525-0370-009

Coordonnées
BRIMANI CONSULTING

Adresse
KWALESTRAAT 115A 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande