BRONS ATELIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRONS ATELIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.089.492

Publication

21/03/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vuaerraarde

iI 2014

Mod Word 11.1

Voor-behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh

Ondememingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort) :

0882.089.492

BRONS ATELIER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Velzekestraat 21 - 9620 Zottegem Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRONS ATELIER", met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Velzekestraat 21, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nr. 0882.089.492, verleden voor geassocieerd notaris Ann De Smet te Zwalm op 7 maart 2014dat er onder meer beslist werd:

1) Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Beslissing tot verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro (66.600,00 ¬ ) om het te brengen van dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ) op zesennegentigduizend zeshonderd euro (96.600,00 ¬ ), door middel van inbreng in speciën van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, zonder creatie van nieuwe aandelen

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging  volstorting

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, als volgt:

a) door de heer Willem BUYSE, voornoemd, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van tweeënvijftigduizend achthonderdzesendertig euro (52.836,00 ¬ )in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

b) door de heer Bram BUYSE, voornoemd, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van

dertienduizend zevenhonderdvierenzestig euro (13.764,00 ¬ ) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

Voormelde ingebrachte gelden werden ten bedrage van zesenzestigduizend zeshonderd euro (66.600,00 ¬ ) véér heden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap blijkens bewijs van storting afgeleverd door de KBC bank,

welk bewijs door ons, notaris, zal bewaard worden, zodat de som van zesenzestigduizend zeshonderd euro (66.600,00 ¬ ) thans ter beschikking is van de vennootschap.

ik, notaris lever terstond aan de vennootschap een attest af waaruit blijkt dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen en volstort, zodat dit bedrag ter vrije beschikking van de vennootschap wordt gesteld.

Vergoeding voor de gedane inbreng

De vennoten verklaren zich unaniem akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging en met het feit dat a pari wordt ingeschreven op voormelde kapitaalverhoging, en dit zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Bestemming der inbreng - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Gemeld bedrag van zesenzestigduizend zeshonderd euro (66.600,00 ¬ ) zal integraal als kapitaal worden geboekt. Dien ten gevolge, stelt de vergadering vast en verzoekt zij mij, notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd van dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ) tot zesennegentigduizend zeshonderd euro (96.600,00 ¬ , zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2 )Ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

Het kapitaal bedraagt ZESENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (96.600, 00 EUR) gesplitst in driehonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van zesenzestigduizend zeshonderd euro (66.600,00 ê) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 7 maart 2094."

3) Ingevolge recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen aanpassing van artikel 28 der statuten door toevoeging van de woorden "zo wettelijk vereist" als volgt

"Artikel 28.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering zo wettelijk vereist een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld In verhouding tot hun aandelenbezit."

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

c...

-41

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik R - VarvnIn

4) De zaakvoerder wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen,

5) De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

9630 Zwalm

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 09.10.2013, NGL 29.11.2013 13673-0290-016
08/01/2015
ÿþ4.i~y.

T >n,#k

Mod Word 11.1



º%t In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 DEC, 2014

Griffie

Ondememingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

Onderwerp akte : 0882.089.492

Brons Atelier

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Velzekestraat 21 - 9620 Zottegem

Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brons Atelier ", met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Velzekestraat 21, verleden voor geassocieerd notaris Marc Sobrie te Zwalm'. op 19 december 2014 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

De vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderd en drleduizend vierhonderd euro (103.400,00 EUR) om het te brengen van zesennegentigduizend zeshonderd euro (96.600,00 EUR) op tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR), door inbreng in speciën, mits creatie van 174 (honderd vierenzeventig) nieuwe aandelen, met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

Inschrijving op de kapitaalverhoging en storting op de nieuwe aandelen.

1. Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de 174 (honderd vierenzeventig) nieuwe aandelen van de Vennootschap, tegen de prijs van ongeveer ¬ 594,25 (vijfhonderd vierennegentig euro vijfentwintig cent)per aandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten

- De Heer BUYSE Willem vennoot voormeld sub 1, ten belope van 87 (zevenentachtig) aandelen ; - Mevrouw BUYSE Bram, vennoot voormeld sub 2, ten belope van 87 (zevenentachtig) aandelen.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort.

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen

gestort op een bijzondere rekening met nummer BE95 7390 1111 2258 op naam van de

Vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 18 december laatstleden dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven. Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en drieduizend vierhonderd euro (103.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdduizend' euro (200.000 EUR), vertegenwoordigd door 474 (vierhonderd vierenzeventig) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING

Om artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing in verband met de kapitaalverhoging, zal dit voortaan luiden als volgt:

Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 EUR) gesplitst in 474 (vierhonderd vierenzeventig) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van zesenzestigduizend zeshonderd euro (66.600,00 ¬ ) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 7 maart 2014."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot benoeming van een niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van heden: de Heer BUYSE Bram, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend. _____ ___Het mandaat Is onbezoldigd, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik 13 - VarvnIri

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten

Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordtaan 50

9630 Zwalm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vooi .behouden aan het Belgisch Staatsblad

10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 10.10.2012, NGL 04.12.2012 12656-0354-012
07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 12.10.2011, NGL 31.01.2012 12023-0522-012
14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 13.10.2010, NGL 07.03.2011 11053-0369-012
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 15.12.2009, NGL 22.02.2010 10049-0398-013
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 18.02.2008, NGL 03.03.2008 08061-0112-011
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 12.10.2016, NGL 29.11.2016 16689-0368-016

Coordonnées
BRONS ATELIER

Adresse
VELZEKESTRAAT 21 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande