BRONTEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRONTEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.998.852

Publication

31/01/2014
ÿþMO

NITEUR g

1111111111.111111111 j

2 LI -8i-

ISCH STA

2

AN

KOOHANDUTvGNT

18 SEC, 2013

Mod W ozd 11.1

IM "t 1- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0458 998 852

Benaming

(voluit) : BRONTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groendreef 26, 9880 Aaltel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 4 oktober 2013 1.Vrijwillig ontslag van een bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexe. duManiteur_belge

De algemene vergadering wordt in kennis gesteld van het ontslag van de Heer DE JAEGER Arnold, ars

bestuurder van de NV BRONTEC

De algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en dankt de heer De Jaeger Arnold voor zijn diensten.

De vergadering der aandeelhouders verleent aan de Heer Arnold DE JAEGER kwijting voor de uitoefening

van zijn bestuursmandaat.

BELGA TRADE BVBA

gedelegeerd bestuurder,

vast vertegenwoordigd door

Lard Vanobbergen

"







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 04.10.2013 13624-0452-020
29/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

f ASt ~i....~W i `wJl E ~.r. E `.1 D

t ~Y .~1

2 0 AUG. 2012

KO4PHÁDe TE GENT

In Iflhl VIII In N hllln

Ondernemingsnr: 0458.998.852

Benaming

(voluit) : ARCH-ID

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groendreef 26 - 9860 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING BVBA / NV - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Karel LACQUET, geassocieerde notaris te Herent, op 31 juli 2012 (Geregistreerd vijftien bladen geen verzendingen te Haacht op 9 augustus 2012 boek N74 blad 100 vak 16 Ontvangen: duizend negenhonderd eenendertig euro negenennegentig cent (¬ 1.931,99) De Ontvanger (get.) Hubert Van Linter) dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ARCH-ID ?1 met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

1.Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en vervanging door fractiewaarde.

2.Wijziging van artikel 5. van de statuten om het in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit. Bijgevolg vervanging van artikel 5, van de statuten door volgende tekst: "Het kapitaal bedraagt zevenhonderd vijftig duizend frank (750.000,-) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen die ieder een! zevenhonderd vijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen?

3.Verzaking aan de toepassing van de artikelen 730 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste artikel naar de verslagen verwijst, Verzaking aan de toepassing van artikel 731 van het Wetboek,

4.Partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de naamloze vennootschap "De Jaeger", met zetel te Aalter, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en de toelichting vanwege de zaakvoerder van de begunstigde vennootschap in toepassing van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen door inbreng in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCH-1D" van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "DE JAEGER", meer bepaald alle bestanddelen, activa en passiva, die betrekking hebben op de "duurzame energieactiviteiten"; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als wat de verplichtingen betreft overgedragen.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel en het verslag van het bestuursorgaan bepalen onder meer: a.De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt: de n.v.

"DEJAFIN" zal in ruil voor de 249 aandelen in de n.v. "DE JAEGER" 19.053 aandelen van de bvba "ARCH-ID" ontvangen; de heer Arnold De Jaeger zal in ruil voor één aandeel in de n.v. "DE JAEGER" 77 aandelen van de bvba "ARCH-ID" ontvangen.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2012

c.De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 januari 2012.

5.Kapitaalverhoging ten belope van vierhonderd vierenzeventigduizend tweehonderd twintig euro twintig cent (474.220,20 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR) op vierhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd en twaalf euro eenentwintig cent (492.812,21 EUR) door inbreng in natura ingevolge voormelde partiële splitsing van de naamloze vennootschap "DE JAEGER", mits creatie van 19.130 aandelen zonder nominale waarde.

6.Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaat (afkomstig van de partiële splitsing) met een bedrag van honderd zevenentachtig euro negenenzeventig cent (187,79 EUR) om het te brengen van vierhonderd tweeënnegentigduizend achthonderd en twaalf euro eenentwintig cent (492.812,21 EUR) op vierhonderd drieënnegentigduizend euro (493.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

7,Wijziging van de naam van de vennootschap in "BRONTEC".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

&Wijziging van het doel van de vennootschap door dit doel te vervangen door het doel opgenomen in de hierna volgende statuten.

9. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door mevrouw Annie De Wilde, bedrijfsrevisor, handelende namens RSM InterAudit bv cvba, met zetel te Antwerpen, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 april 2012

Het besluit van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"9. Besluit

"In het kader van de procedure inzake de omzetting van vennootschappen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand van de vennootschap ARCH-1D (burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) op 30 april 2012 dewelke een balanstotaal vertoont van ¬ 24.380,261 en een eigen vermogen van ¬ 24.158,67 (inbegrepen het tussentijds resultaat van de periode 01 januari 2012 tot 30 april 2012 ad. ¬ -2.431,47). Ondergetekende heeft daarbij geen overwaardering van het netto actief (overwaardering van activa noch onderwaardering van passiva) vastgesteld.

De Onderneming heeft een positief eigen vermogen ten belope van 24158,67 per 30 april 2012, Abstractie gemaakt van de resultaten die nog niet bestemd werden door een algemene vergadering, is dit 26.590,14 EUR en derhalve niet voldoende voor de naamloze vennootschap.

Na de kapitaalsverhoging ad 474.407,99 EUR dewelke voorafgaandelijk aan de omzetting zal plaatsvinden, bedraagt het kapitaal van de vennootschap 493.000,00 EUR, volledig volstort. Aldus zal aan de minimum vereiste voor het kapitaal voor de NV voldaan worden.

Na mijn controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en voornamelijk volgens substantieve methodes, blijkt dat de staat van actief en passief de vermogenstoestand van de vennootschap per 30 april 2012 volledig, getrouw en juist weergeeft. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht ".

Antwerpen, 30 juli 2012

RSM InterAudit bv cvba

Bedrijfsrevisoren

Wettelijk vertegenwoordigd door

Annie De Wilde

Bedrijfsrevisor

(getekend)"

10. Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

Het besluit van de algemene vergadering hieromtrent luidt ais volgt:

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en met ingang van heden de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

De naamloze vennootschap "BRONTEC" is de voortzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCH-ID", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap,

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 april 2012

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat het opmaken van de jaarrekening betreft, zullen ten laste of ten bate zijn van de naamloze vennootschap.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de bceken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0458.998.852 waaronder de vennootschap is gekend.

De negentienduizend achthonderdtachtig aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezet in een naamloze vennootschap, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

11. Vaststelling van de statuten van de naamloze vennootschap (uittreksel).

NAAM

De naam van de vennootschap luidt: "BRONTEC".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Groendreef 26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: het uitvoeren van aile activiteiten die betrekking hebben op het oprichten, inrichten en afwerken van gebouwen. Dit heeft onder andere betrekking op ondernemingen voor sanitaire inrichting, gasverwarming, lood- en zinkwerk; ondernemingen voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon; ondernemingen voor het bedekken van gebouwen met asfalt en teer en niet-metalen dakbedekkingen; ondernemingen voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water of stoom; het aanbrengen van chappes; het uitvoeren van grondwerken; het uitvoeren van voegwerken; de kleinhandel in elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, sanitaire apparaten en artikelen; het uitvoeren van aile metaalconstructies, en om het even welke andere samenstelling van ondernemingen die wettelijk mogelijk is en die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIERHONDERD DRIEENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 493.000,00). Het is verdeeld in negentienduizend

achthonderd tachtig gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder een/negentienduizend achthonderd

tachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen,

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, of aan een derde, a! dan niet aandeelhouder van de vennootschap, die de titel van directeur zal dragen.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber. De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur en kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Het is aan de raad van bestuur eveneens toegestaan om een directiecomité in te richten zoals in het Wetboek van Vennootschappen bepaald.

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering hen tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, worden alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, geldig ondertekend hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend, hetzij door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur, op de wijze zoals door de raad van bestuur bepaald.

ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van het ieder jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen warden.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De algemene vergadering kan ook besluiten de beschikbare winst of een deel ervan bij wijze van tantième aan de bestuurders toe te kennen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd warden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

VEREFFENING

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit,

12. Aanvaarding met onmiddellijke ingang van het ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten de heer Lard Vanobbergen, wonende te 9800 Deinze, Gaversesteenweg 53/bus 1

13. Benoeming met onmiddellijke ingang voor een periode van zes jaar, maar uiterlijk tot en met de jaarvergadering van het jaar 2018, tot bestuurders van de naamloze vennootschap:

- de heer Arnold DE JAEGER, wonende te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 24

- mevrouw Veerle DE JAEGER, wonende te 9910 Knesselare, Urseldorp 19

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BELGA TRADE", met zetel te 9800 Deinze, Gaversesteenweg 55, voor wie de heer Lard Vanobbergen optreedt als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat.

De voormelde bestuurders hebben hun mandaat aanvaard.

14. Bijzondere volmacht aan « Moore Stephens Verschleden, Accountants & Belastingconsulenten » cv cvba, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

15. Uit voormeld proces-verbaal blijkt tevens het besluit van de raad van bestuur over volgende agendapunten:

- benoeming van mevrouw Veerle De Jaeger voornoemd tot voorzitter van de raad van bestuur;

- benoeming van de bvba "BELGA TRADE" voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lard Vanobbergen, tot gedelegeerd bestuurder.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Karel LACQUET

Geassocieerde Notaris

'r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- toelichting van de zaakvoerder ingevolge afwijking van het splitsingsvoorstel

- verslag van de zaakvoerder inzake de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

- verslag van de zaakvoerder inzake doeiswijziging en omvorming van de vennootschap

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting van de vennootschap

- staat van actief en passief;

- statuten en lijst der publicatiedata,

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 21.07.2012 12337-0361-009
27/06/2012
ÿþMod'Nard 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Hh1I uiig d mAui I1flh1i

*12113440*

111

NEERGIELEGL

1 8 JUNI 2012

RECk-iTSANK VAN

KOOPI-IA GriffieTF GI:N.S

Ondernemingsnr : 0458.998.852

Benaming

(voluit) : Arch-id

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groendreef 26, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

SPLITSINGSVOORSTEL

in verband met de

PARTIELE SPLITSING

VAN

De Jaeger

Naamloze vennootschap

RPR Gent

btw BE 0421.152.026

met maatschappelijke zetel te

9880 Aalter, Groendreef 22

NAAR

Arch-ld

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Gent

Btw BE 0458.998.852

met maatschappelijke zetel te

9880 Aalter, Groendreef 26

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent

SPLITSINGSVOORSTEL in verband met PARTIËLE SPLITSING

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 677 jo. 728 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de overnemende vennootschap hebben op heden beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig het artikel 677 jo. 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

Ckle te splitsen vennootschap De Jaeger NV, RPR Gent btw BE 0421.152.026 en met zetel te 9880 Aalter, Groendreef 22;

lite ovememende vennootschap Arch-ID bv bvba, RPR Gent btw BE 0458.998.852 en met zetel te 9880 Aalter, Groendreef 26

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zef worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

De naamloze vennootschap naar Belgisch recht De Jaeger, RPR Gent btw BE 0421.152.026, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Groendreef 22, hierna genoemd DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Jacques Goeminne te Aalter op 23 december 1980, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 1980 onder nummer 154-2.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Jean Jacques Goeminne te Aalter op 15 mei 2001, houdende een kapitaalverhoging, naamswijziging, zetelverplaatsing en een omzetting in euro, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juni van datzelfde jaar onder nummer 20010609-292.

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 62.000,00 Euro en is verdeeld in 250 aandelen op naam met een fractiewaarde van één tweehonderd vijftigste van het kapitaal.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

1:34rn. De Jaeger-Dejafin CVA: 249 aandelen 99,60%

CDhr. De Jaeger Arnold: 1 aandeel 0,40%

Maatschappelijk doet en activiteiten De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het uitvoeren van alle activiteiten die betrekking hebben op het oprichten, inrichten en afwerken van gebouwen. Dit heeft onder andere betrekking op ondernemingen voor sanitaire inrichting, gasverwarming, lood-en zinkwerk; ondernemingen voor het plaatsen van: verlichting, drijfkracht en telefoon; ondernemingen voor het bedekken van gebouwen met asfalt en teer en niet-metalen dakbedekkingen; ondernemingen voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water of stoom;

-het aanbrengen van chappes; het uitvoeren van grondwerken; het uitvoeren van voegwerken; de kleinhandel in elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, sanitaire apparaten en artikelen; het uitvoeren van alle metaalconstructies, en om het even welke andere samenstelling van ondernemingen die wettelijk mogelijk is en die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

De vennootschap mag door middel van inbreng. versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die als volgt is samengesteld:

" Belga Trade bvba, vast vertegenwoordigd door Dhr. Vanobbergen Lard bestuurder

" Dhr. De Jaeger Arnold bestuurder

" Mevr. De Jaeger Veerle bestuurder

" toevr. De Beets Anna bestuurder

Die allen werden benoemd op de algemene vergadering van 29 september 2009.

Ais gedelegeerd bestuurder werd benoemd, Dhr. De Jaeger Arnold blijkens beslissing van de Raad van Bestuur van 29 september 2009.

1.1.2. Identificatie van de ovememende vennootschap

De vennootschap Arch-ID bv bvba, RPR Gent btw BE 0458.998.852, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Groendreef 26, hierna genoemd DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Sylvere Butin, notaris met standplaats te Zwijnaarde, op 30 september 1961, als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De statuten van de vennootschap werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd. Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden 18.592,01 Euro en is verdeeld in 750 aandelen op naam met een fractiewaarde van 24,79 Euro. Het kapitaal werd volledig volgestort.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

Dhr. Vanobbergen Lard : 1 aandeel

Cli% rn. De Jaeger-Dejafin cva: 749 aandelen

Maatschappelijk doel en activiteiten

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

0,14%

99,86%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

het uitoefenen van het beroep van architect en van alle aanverwante en verenigbare activiteiten, dit alles steeds overeenkomstig de vigerende reglementen inzake de beroepsplichten voorgeschreven door de Orde van Architecten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriele, commerciele, financiele, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris af vereffenaar in andere vannootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerder en vennoot, evenals hem leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder Dhr. Vanobbergen Lard, blijkens beslissing van de algemene vergadering van 22 mei 2012.

1.2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 673 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de splitsing toi stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen m.b.t. de splitsing van vennootschappen.

Onder "partiële splitsing", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "partiële splitsing door overneming" zoals gedefinieerd door artikel 673 en 677 van het Wetboek van Vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij een deel van het vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder haar ontbinding op een andere bestaande vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap aan de vennoten van de gesplitste vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke aan een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap De Jaeger nv, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de splitsing, door de overnemende vennootschap Arch-id.

De activiteiten van de vennootschap De Jaeger nv zijn op heden tweeledig:

-Vooreerst is deze vennootschap actief in de landbouwsector, de "agri"- activiteiten. Met betrekking tot deze activiteiten is de vennootschap gespecialiseerd in de installatie van technieken voor een varkens- en pluimveebedrijf, te weten de algemene elektriciteit en verlichtinng, ventilatie, drinkwatervoorziening, voederinstallaties en automatisering, verwarming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Jaeger is tevens actief in de sector van de duurzame energie in woning en industriebouw, hierna genoemd de "duurzame energie-activiteiten".

De geplande herstructurering is ingegeven met als doel deze activiteiten te ontdubbelen, waarbij de activa en passiva, inclusief de rechten en verplichtingen hieraan verbonden, met betrekking tot de "agri"-activiteiten zullen behouden blijven in De Jaeger nv en de activa en passiva, inclusief de rechten en verplichtingen. met betrekking tot de "duurzame energie"-activiteiten zullen worden afgesplitst naar de vennootschap Arch-id.

Vervolgens zullen de aandelen van de vennootschap De Jaeger worden doorverkocht aan een niet nader benoemde derde vennootschap. De sommen die op basis van deze doorverkoop worden verkregen zullen integraal worden aangewend ter investering in de "duurzame energie-activiteiten, welke ten gevolge van de partiële splitsing zijn ondergebracht in de vennootschap Arch-id in overeenstemming met de engagementen opgesteld door de rulingdienst in geval van een partiële splitsing (Zie onder meer rulings nr. 600.320 van 23 januari 2007, nr. 700.123 van 24,juli 2007 en nr, 700.386 van 30 oktober 2007).

Deze verkoop van de aandelen van de vennootschap de Jaeger is ingegeven vanuit de wens van Arch-id om zich toe te spitsen op haar activiteiten inzake hernieuwbare energie. Om deze activiteiten evenwel verder te ontwikkelen dient zij bijkomende investeringen te doen welke enkel kunnen worden gefinancierd met de gelden verkregen uit de verkoop van de aandelen van De Jaeger.

Op basis van bovenstaande kan worden aangenomen dat de splitsing neutraal zal geschieden op het vlak van directe belastingen aangezien de Vennootschap van mening is dat de verrichting is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen en er geen fiscale motieven aan de grondslag liggen van de voorgenomen herstructurering.

Op het vlak van de registratierechten zal de verrichting tot gevolg hebben dat een recht van 0,20 % verschuldigd zal worden op alle betalingen met betrekking tot kapitaal en interesten aangaande het leasingrecht dat wordt afgesplitst van de vennootschap De Jaeger naar de vennootschap Arch-id.

Op het vlak van de btw zal de verrichting fiscaal neutraal geschieden aangezien het deel dat wordt afgesplitst naar de vennootschap Arch-id een bedrijfstak, met name de bedrijfstak "duurzame energie" van de vennootschap vormt in overeenstemming met de bepalingen van artikel 11 jo. 18 § 3 van het Wbtw. Het geleasede gebouw dat wordt overgedragen aan de verkrijgende vennootschap wordt gebruikt voor zowel de activiteit van duurzame energie als de "agri"-activiteit. Dit gebouw wordt toegewezen aan de verkrijgende vennootschap.

Op het vlak van de verkeersbelastingen verklaren de vennootschappen dat de belastingen die zouden worden geheven ten gevolge van de voornoemde herstructurering, integraal zullen worden gedragen door de vennootschap die het actief verkrijgt waarop de belasting betrekking heeft.

De splitsing zal plaats vinden op basis van de staat van de bij de splitsing betrokken vennootschappen afgestoten op 31 december 2011.

1.3Over te dragen bestanddelen en vergoeding

Tussen de datum van dit splitsingsvoorstel en het effectief tot stand komen van de splitsing wordt in geen van de betrokken vennootschappen een wijziging aan de aandeelhoudersstructuur verwacht.

De bestanddelen die zullen worden overgedragen naar de overnemende vennootschap Arch-id betreffen in hoofdzaak het leasingrecht op de onroerende goederen die worden aangewend voor de uitoefening van de activiteiten van de vennootschap, alsook de machines, installaties, wagens, klanten, handelsvorderingen en - schulden die betrekking hebben op de" duurzame energie"-activiteiten.

In gevat de splitsing per impossibile belast zou worden (directe belastingen) dan zullen deze belastingen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap.

Aan dit splitsingsvoorstel wordt een gedetailleerde verdeling van de over te dragen bestanddelen gehecht (bijlage 2).

De actief -en passiefbestanddelen die overgaan werden door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap gewaardeerd aan hun netto boekwaarde.

Ingeval van onvolledigheid of onduidelijkheid van de voormelde bijlage moet deze worden geïnterpreteerd als zijnde dat alle activa en alle schulden, met uitzondering van het leasingrecht op het onroerend goed en met uitzondering van deze die betrekking hebben op de "duurzame energie" activiteit alsook de belastingschuld in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

geval van een belaste splitsing, worden behouden door De Jaeger nv, ook de niet uitgedrukte activa en passiva voor zover ze niet uitdrukkelijk betrekking hebben op voormelde activiteiten inzake duurzame energie.

Tevens wordt gesteld dat alle contractuele verbintenissen die verband houden met de overgedragen bestanddelen mee overgaan op de overnemende vennootschap.

Het netto-actief dat wordt afgesplitst van de vennootschap De Jaeger zal integraal worden overgenomen door de Arch-id aangezien de overnemende vennootschap geen participatie bezit in de aandelen van de overgenomen vennootschap.

De wagens binnen de vennootschap zijn de volgende:

NR PLAATMERKTOEWIJZING

1-AIG-451 Citroen Jagro

1-ASL 652Volkswagen New Co

1-BLL-476Citroen New Co

39B-AVLVolkswagen De Jaeger

482-AVHVolkswagen New Co

492-ACKVolkswagen New Co

AYL-653Volkswagen New Co

GCU-749Volkswagen De Jaeger

SLE-102Volkswagen New Co

VXG-002Volkswagen De Jaeger

1-DCV-182Volkswagen De Jaeger

XTP-565Volkswagen New Co

1-CXU-466Volkswagen Dejafin

XTP-571 Volkswagen New Co

DEPANNEURS

FCM-556Volkswagen De Jaeger

1-BEH 247Crafter De Jaeger

697-AVHVolkswagen De Jaeger

1-CDL-486Volkswagen De Jaeger

1-CNA-627Volkswagen De Jaeger

CWU-188Citroen Dejafin

PZA-416Volkswagen New Co

UGJ-225Remorque rood Dejafin

ULE-792Remorque groen Dejafin

KCL-040Mercedes De Jaeger

KCL-040Mercedes De Jaeger

Clark Dejafin

PERSONENWAGENS

ANK-534Volkswagen De Jaeger

EIP-923 Audi Dejafin

JJW-218Volkswagen De Jaeger

1-CTO-427Volkswagen Jagro

426-BAZBMW GT Belga Trade

1-BOL-613BMW De Jaeger

1-CPK-641BMW De Jaeger

PRIVE

1-CTO-403Volkswagen PRIVE

FKY-B3oVolkswagen PRIVE

Waarbij de wagens gevolgd door Newco zullen worden afgesplitst naar de vennootschap Arch-id bvba en de wagens gevolgd door De Jaeger zullen behouden blijven in de vennootschap De Jaeger. De wagens die worden gevolgd door een andere naam zullen in eerste instantie worden behouden binnen de vennootschap De Jaeger en vervolgens worden verkocht aan de betreffende personen.

1.4. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012. in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de overnemende vennootschap is ingebracht dan wel door de gesplitste vennootschap werd behouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.5. Bijzondere rechten

Bij de splitsing worden geen bijzondere rechten toegekend aan de bestaande aandeelhouders van de te

splitsen vennootschap.

1 .6.Vers lagen Bedrijfsrevisor

Overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van de controleverslagen voorzien bij artikel 731 van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zal er het verslag bedoeld in artikel 731 niet worden opgesteld, noch door een commissaris, bedrijfsrevisor of extern accountant en zal er ook geen bezoldiging worden toegekend.

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van het bestuursverslag van artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor en de raad van bestuur van Arch-id zullen wel worden verzocht de nodige verslagen op te stellen in verband met de inbreng bij de overnemende vennootschap.

1.7. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap, noch

aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.8.Wijze uitreiking aandelen

De aandelen van Arch-id bvba zullen worden uitgereikt aan Arn. De Jaeger-Dejafin CVA en Dhr. De Jaeger

Arnold door inschrijving in het aandelenregister van aandelen op naam van Arch-id bvba.

1.9.Datum van deelname in de winst

De aldus uitgereikte aandelen geven recht op deelname in de winst vanaf 1 januari 2012. Betreffende dit

recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

1.10Ruilverhouding van de aandelen

Arn. De Jaeger-Dejafin CVA zal voor de 249,00 aandelen van de vennootschap De Jaeger nv 22.042,00 aandelen Arch-id verkrijgen. De uit gifte van deze 22.042,00aandelen is de resultante van de waarde van de inbreng in Arch-id (¬ 784,606,18), geprorateerd volgens het aandelenbezit van Arn. De Jaeger-Dejafin CVA in De Jaeger nv (249,00/250,00).

Dhr. de Jaeger Arnold zal voor het 1,00 aandeel van de vennootschap De Jaeger nv 89,00 aandelen Arch-id verkrijgen. De uitgifte van deze 89,00 aandelen is de resultante van de waarde van de inbreng in Arch-id (¬ 784.606,18), geprorateerd volgens het aandelenbezit van Dhr. De Jaeger Amold in De Jaeger nv (1,001250,00).

1.11. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van een leasingrecht op een onroerend goed, dat door de splitsing volledig zal overgaan op de overnemende vennootschap. Voor de overdracht van dit recht zal de overnemende vennootschap een registratierecht van 0,20 % verschuldigd zijn op de waarde van dit leasingrecht.

De notaris zal nagaan of er voor de overdracht van dit leasingrecht een bodemattest dient te worden geleverd door de overdrager.

1.12. Bestemming activa en passiva

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2011 de boekhoudkundige bestemming krijgen zoals opgenomen in bijgevoegde splitsingsstaat.

Il. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Samenstelling van het aan de overnemende vennootschappen over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt uit in bijlage bijgevoegde splitsingsstaat per 31 december 2011. Na de balansdatum 31 december 2011 hebben er geen gebeurtenissen plaatsgevonden die een belangrijk impact kunnen hebben op het actief en passief van de over te nemen vennootschap.

Voor-

heheeden

. aan het

Belgisch

Staatsblad

2.2. Wijziging van de statuten van de betrokken vennootschappen

Naar aanleiding van de voorgestelde splitsing zullen de statuten van de vennootschap als volgt worden

gewijzigd.

1.Doelwijziging van de gesplitste vennootschap De Jaeger;

2.Doelwijziging van de overnemende vennootschap Arch-ld;

3.Naamswijziging van de overnemende vennootschap Arch-id naar Brontec;

4.Omvorming van de overnemende vennootschap van een bv-bvba naar een nv gevolgd door een kapitaalsverhoging.

Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om het doel van de verkrijgende vennootschap te verfijnen, zonder dat hiervoor een verslag een een staat van actief en passief dienen te worden opgesteld door de vennootschap (D. Napoltinano en L. Van Eisen, "Standpunt: fusie en doelwijziging, notari&lic koudwatervrees", T.R.V. 2002, p. 404-407.). Deze doelwijziging van de vennootschap Brontec zal doc de notaris worden opgenomen in de splitsingsakte.

Tevens zal een doelwijziging worden doorgevoerd in de vennootschap De Jaeger, waarbij de voorwaarden en formaliteiten zoals opgenomen in het wetboek van vennootschappen zullen worden nageleefd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.4. Kosten van de splitsingsverrichting

De algemene kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door elk van de betrokken vennootschappen, dus zowel de te splitsen als de overnemende vennootschap voor een gelijk deel, en dit ongeacht of de splitsing wordt goedgekeurd of niet. De kosten die specifiek betrekking zullen hebben op de oprichting van de overnemende vennootschap zullen exclusief door deze worden gedragen.

2.5. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouder alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.6. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de te splitsen en de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze uiterlijk goedkeuring 31 juli 2012 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 18 juni 2012 te Aalter, in 4 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan 2 exemplaren zullen dienen voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap Arch-id bv-bvba;

Dhr. Vanobbergen Lard, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernie den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



12/06/2012 : GET000887
12/07/2011 : GET000887
14/07/2010 : GET000887
02/07/2009 : GET000887
13/08/2008 : GET000887
03/09/2007 : GET000887
04/04/2007 : GET000887
30/06/2006 : GET000887
01/07/2005 : GET000887
15/07/2004 : GET000887
01/06/2004 : GET000887
20/08/2015
ÿþr Mod WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

iliillfillj.111111111(11§1111111111

Ondernemingsnr : 0458.998.852 Benaming

(voluit) : BRONTEC (verkort) "



NEERGELEGD

1 1 33. 2015

iRECi-ITt3eiliffiffl

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROENDREEF 26 9884 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER - ONTSLAG BESTUURDER Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd.1 juli 2015:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het feit dat Mevr. Veerle De Jaeger ontslag heeft genomen als bestuurder van de vennootschap. De vergadering beslist om het ontslag van Mevr. Veerle De Jaeger te aanvaarden. De vergadering bevestigt het ontslag te zullen publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vergadering zal op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders kwijting verlenen aan mevrouw Veerle De Jaeger voor haar mandaat.

Tweede besluit

De vergadering benoemt dhr. Lard Vanobbergen geboren te Deinze op 26 mei 1974 als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden, voor een periode van 6 jaar.

De heer Lard Vanobbergen

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perro(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

01/09/2003 : GET000887
04/10/2002 : GET000887
12/10/2001 : GET000887
05/03/2000 : GET000887
23/10/1996 : GEA18008
10/10/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 30.09.2016 16639-0002-017

Coordonnées
BRONTEC

Adresse
LEON BEKAERTLAAN 32B 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande