BROOKLYN LOFT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROOKLYN LOFT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.102.256

Publication

11/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr: 0473.102.266

Benaming

(voluin : BROOKLYN LOFT

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ZEELAAN 19A - 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 1 juli 2014, hetgeen vole Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Brooklyn Loft met zetel te 9900 Eeklo, Zeelaan 19A, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen, als volgt:

a. De eerste alinea, tweede streepje:

"Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden niet het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,,..) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen. Het optreden ais makelaar,",

"Het beheer van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.".

b, De vierde alinea kan borg staan..."):

"De vennootschap mag eveneens kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich borg stellen onder om het even welke vorm, onder meer door haar goederen, inclusief haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven en dit zowel voor eigen verbintenissen als voor verbintenissen door derde personen aangegaan.",

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOLMACHT

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan Jan Verhoeye en/of Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, evenals aan hun aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) te vervullen inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, staat van activa en passive dd 31 mei 2014, verslag van de raad van bestuur dcl 23 juni 2014 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

D-M11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11111311E

Vc behc aan Belç Staat

111

NEER ELECi D

/ 2 JULI 2014

RCHTgFÏT

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 10.12.2013 13681-0386-028
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 08.02.2013 13031-0074-027
10/02/2012
ÿþMad 2.0

L.1I1;~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Wi~mui~uWnflflu~iNW

Riao3szas*

NEERGELEGD

3 0 JAt1, 2012

Rl.¬ . ti i tS Ni(1 VAN

K{)Ot'l~. 1~ Netiltiëri: CENT

Ondernemingsnr : 0473.102.256

Benaming

(voluit) ° BROOKLYN LOFT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZEELAAN 19A - 9900 EEKLO

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Erika Redel, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 29 december 2011, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 11 januar 2012, Boek 438, blad 100, vak 15. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap BROOKLYN LOFT met zetel te 9900 Eeklo, Zeelaan 19A, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam, ingeschreven in een register van aandelen.

De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders hun aandelen aan toonder afgeven aan het bestuursorgaan, hier tevens aanwezig, en dat deze worden vernietigd.

De aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam.

Aan de aandeelhouders wordt een certificaat als bewijs van inschrijving in het register afgeleverd.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 10 van de statuten te vervangen door:

"De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedematerialiseerd en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

Iedere aandeelhouder kan op elk ogenblik, en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Bij verzoek tot omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur of zijn aangestelde de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij een vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Bij verzoek tot omzetting van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam zal de raad van bestuur of zijn aangestelde in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

De eigendom van aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechs effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overd rager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van gedematerialiseerde aandelen blijkt door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening."

De vergadering beslist bovendien de verwijzing naar aandelen aan toonder in artikel 23 te schrappen. "

TWEEDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,e.

y-°

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen door volgende

artikels van de statuten te wijzigen:

- artikel 1 handelsregister wordt vervangen door Kruispuntbank voor Ondernemingen

- artikel 4 vervanging van artikel 1865,5° en 1869 uit het Burgerlijk Wetboek door artikel 39,5° en 43 uit het

Wetboek van Vennootschappen.

- schrappen van Belgische frank in artikel 5 en artikel 6

- vervangen van de term gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen door Wetboek van

Vennootschappen in artikel 5, artikel 34 en artikel 37.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 09.12.2011 11634-0142-028
15/02/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG,r "

-2 -02- 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDEtriffreGENT

llI1I IuoasssIdIBINIIIG~

~o"

1

e

1~4

Ondernemingsnr : 0473.102.256

Benaming

(voluit) : BROOKLYN LOFT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9900 EEKLO, Zeelaan 19 A

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering d.d. 26.11.2010 stelt vast dat het mandaat van volgende bestuurders vervalt:

- Christophe TUYTSCHAEVER, wonende te 9940 EVERGEM, Sleidingedorp 99;

- Kurt LAMBRECHT, wonende te 9910 KNESSELARE, Prinsengoeddreef 1;

- Robert HAECK, wonende te 9031 DRONGEN, Dijkweg 12.

De algemene vergaderings beslist volgende bestuurders te herbenoemen:

- Christophe TUYTSCHAEVER, voormeld;

- Kurt LAMBRECHT, voormeld;

- Robert HAECK, voormeld.

Hun mandaten lopen tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 30.06.2016. De mandaten zijn onbezoldigd.

De raad van bestuur d.d. 26.11.2010 stelt vast dat het mandaat van gedelegeerd bestuurder is vervallen en herbenoemt Robert HAECK, wonende te 9031 DRONGEN, Dijkweg 12, als gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 30.06.2016.

Robert HAECK,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 29.11.2010 10617-0100-027
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 13.01.2010 10013-0158-027
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 12.01.2009 09009-0334-027
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.12.2007, NGL 09.01.2008 08009-0027-027
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.12.2006, NGL 04.01.2007 07004-2075-019
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 29.12.2005, NGL 13.01.2006 06016-1320-021
09/06/2005 : GE197904
05/11/2004 : GE197904
09/07/2004 : GE197904
27/12/2002 : GE197904
19/03/2002 : GEA024518
19/03/2002 : GE197904
31/10/2000 : GEA024518
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 30.11.2015 15679-0099-027
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 28.11.2016 16688-0005-027

Coordonnées
BROOKLYN LOFT

Adresse
ZEELAAN 19 A 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande