BROOKVILLE

Divers


Dénomination : BROOKVILLE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 871.894.495

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0057-039
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0242-039
21/10/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

FIE RECHTBANK

VAN KOO-F1 IANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIII VI IIII Ifll I IIIII i

" 11159847*

1-1 OKT 2011 DENDERMONDE

VI

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.894A95

Benaming :

(voluit): GROUP BLIJWEERT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9220 Hamme - Zwaarveld 44

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 29 september 2011, Geregistreerd te Puurs op 4 oktober 2011, deel 481, blad 38, vak 19, vier bladen en geen I verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), de Ontvanger (getekend) R. VAN DE VELDE", blijkt; dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "GROUP BLIJWEERT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9220 Hamme, Zwaarveld 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde en hebbende als B.T.W.- en ondernemingsnummer BE 0871.894.495, opgericht bij akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 4 februari 2005, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2005 onder nummer 05031552 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 7 september 2006, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 2006 onder nummer 06156528, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

11 De Algemene Vergadering wijzigt de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "BROOKVILLE" en past artikel 1 van de statuten aan aan de voorgaande beslissing.

2/ De vergadering verplaatst de zetel van de vennootschap naar het adres "Koning Albertlaan 140, 9000 Gent", en dit met ingang van 15 september 2011. De vergadering past artikel 2 van de statuten aan aan de voorgaande beslissing.

3/ De Algemene Vergadering wijzigt artikel 4 van de statuten door schrapping van de laatste zin, houdende de overgangsbepaling.

41 De Algemene Vergadering beslist de statuten aan te passen aan het feit dat de aandelen op naam zijn en beslist tevens tot de creatie van de mogelijkheid gedematerialiseerde aandelen te creëren in de vennootschap en wijzigt artikel 8 van de statuten door vervanging ervan door volgende tekst:

"1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder] onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffenings-instelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het

register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling_____

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-

" behouden aan het

_ Eélgiséh-- Staatsbtad

Luik B - vervolg

4. De aandeelhouder kan o- p zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de! volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de I gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

5l De Algemene Vergadering wijzigt artikel 14 van de statuten door toevoeging van volgende tekst: "Inkoop eigen aandelen

Binnen de wettelijke voorwaarden kan de raad van bestuur besluiten tot het verkrijgen van eigen aandelen of winstbewijzen, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de oprichtingsakte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Zij is hernieuwbaar."

6! De Algemene Vergadering wijzigt artikel 15 van de statuten door toevoeging van volgende tekst: "Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals j I bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen

i

toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen."

7! De Algemene Vergadering wijzigt de subtitel "Bijeenroeping" van artikel 18 van de statuten door:

* vervanging van de eerste, tweede en derde alinea ("De oproepingen tot ... aangetekende brief.')

door "De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

schrapping in de laatste zin van de bepaling "alsmede de voorstellen tot besluit".

81 De Algemene Vergadering wijzigt artikel 19 van de statuten door schrapping van de zinsnede "die echter zelf aandeelhouder moet zijn".

91 De Algemene Vergadering wijzigt artikel 20 van de statuten door:

* schrapping van de eerste alinea ervan "Om tot een algemene vergadering ... hebben neergelegd'; * inlassing van een nieuwe voorlaatste alinea, waarvan de tekst luidt als volgt:

"indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde j aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping I aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, ! mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

i

i

110/ De Algemene Vergadering wijzigt artikel 25 van de statuten door vervanging van de bestaande i tekst van de statuten door volgende tekst:

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één j of meer vereffenaars, daartoe aangesteld door de Algemene Vergadering, die zijn/hun bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde I rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van I stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

I Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een' aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

11/ De Algemene Vergadering wijzigt artikel 27 van de statuten door vervanging van het woord "vennoten" door "aandeelhouders".

12! De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de

genomen besluiten en volmacht aan notaris Ann De Block, te Sint-Amands, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de

gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor del Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan mevrouw Valérie Meulebroeck, aan mevrouw Kathleen De Schepper en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alteen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

(getekend)

Ann De Block, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- publicatielijst;

- gecoördineerde statuten.

----------

Staatsblad

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11317-0052-042
10/06/2011
ÿþjr.

(Rdie

Luik B

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

láHIrFIE I-itC I-I 1 HAN;C

VAN KOOPHANDEL

30.05. 2011

DENQF~gP/iONDE

Voo behou

aan r

Belgi: Staatsl

1111 ll11 11111 1 11M 11111111111

*1108705]*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.894.495

Benaming

(voluit) : GROUP BLIJWEERT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zwaarveld 44, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder en voorzitter Raad van Bestuur

1. (Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd. 13 mei 2011)

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van volgende personen als bestuurders van de vennootschap:

De heer Axel Verbeke, wonende te 9850 Landegem (Nevele), Kerkstraat 41A,

Mevrouw Magda Janssens, wonende te 9120 Beveren-Waas, Wolfsdam 20,

De NV Bloomsbury, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 44, RPR Dendermonde 0432.872.594,vast vertegenwoordigd door de heer Peter Blijweert, wonende te 9250 Waasmunster, Oude Heerweg-Heide 85.

Alle machten die hen verleend werden binnen dit bestuursmandaat, worden hierbij onmiddellijk ingetrokken. Alle bestuurders krijgen ook kwijting voor de uitoefening van hun bestuursmandaat tot en met vandaag. De aandeelhouders zullen deze kwijting herhalen tijdens de jaarvergadering.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de volgende personen te benoemen als bestuurders met ingang vanaf heden en tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOUSE & HILL", met maatschappelijke zetel te 9850 Landegem (Nevele), Kerkstraat 41B, RPR Gent 0835.094.972, vast vertegenwoordigd door de heer Axel Verbeke, wonende te 9850 Landegem, Kerkstraat 41A.

Mevrouw Greet Dewaele, wonende te 9850 Landegem (Nevele), Kerkstraat 41A.

De hierboven vermelde personen verklaren deze mandaten te aanvaarden. De bestuursmandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

2. (Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 13 mei 2011)

De vergadering neemt kennis van het ontslag met onmiddellijke ingang van de NV Bloomsbury, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 44, RPR Dendermonde 0432.872.594, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Blijweert, als bestuurder. Hieruit volgt dat het mandaat van de NV Bloomsbury als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap ook met onmiddellijke ingang vervalt. Alle machten verleend aan de NV Bloomsbury binnen deze mandaten worden onmiddellijk ingetrokken.

De vergadering beslist de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOUSE & HILL", met maatschappelijke zetel te 9850 Landegem (Nevele), Kerkstraat 41B, RPR Gent 0835.094.972, vast vertegenwoordigd door de heer Axel Verbeke, wonende te 9850 Landegem (Nevele), Kerkstraat 41A, te benoemen als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur en dit met onmiddellijke ingang en tot aan de jaarvergadering te houden in 2016. Het mandaat als gedelegeerd bestuurder is bezoldigd. De BVBA HOUSE & HILL, vast vertegenwoordigd door de heer Axel Verbeke, aanvaardt dit mandaat.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck, aan mevrouw Kathleen De Schepper en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een Ondernemingsloket, de BTW-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen en de sociale kassen.

House & Hill BVBA, gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Axel Verbeke -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 25.06.2010 10227-0581-034
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 05.06.2009 09200-0381-020
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 24.06.2008 08286-0362-019
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 05.06.2007 07193-0119-013
23/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

NEERGELEGD

1 3 JULI 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAlegffie GENT

Ondernemingsnr : 0871.894.495

Benaming (voluit) : BROOKVILLE

(verkort) :

Rechtsvaren : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent - Koning Albertlaan 140

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 30 juni 2015, "geregistreerd te Mechelen op 1 juli 2015, boek 000 blad 000 vak 13181, ontvangen vijftig eura (¬ 50,00), De adviseur-ontvanger (getekend), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze ; vennootschap "BROOKVILLE", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Koning Albertlaan 140, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en hebbende als B.T.W.- en ondernemingsnummer 0871.894.495, opgericht onder de benaming "Group Blijweert" bij akte verleden voor notaris Arm De Block op 4 februari 2005, gepubliceerd in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2005 onder nummer 05031552, en waarvan de statuten sindsdien meerdere malen werden gewijzigd en de laatste maal ingevolge proces-verbaal gehouden voor notaris Ann De Block, te Sint Amands, op 29 september 2011, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 2011 onder nummer 11159847, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

I. De Algemene Vergadering wijzigt de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Br. Construct" en past de statuten van de vennootschap aan aan de voorgaande beslissing.

II. De algemene vergadering wijzigt het maatschappelijke boekjaar van de vennootschap dat voortaan zal lopen van 1 juli van elk jaar tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar en past de statuten van de vennootschap aan aan de voorgaande beslissing. Als gevolg van deze beslissing uitzonderlijke verkorting van het huidige boekjaar tot en met 30 juni 2015.

III. De vergadering wijzigt de datum van de jaarlijkse algemene vergadering die voortaan zal gehouden worden de laatste donderdag van de maand november om tien uur en past de statuten van de vennootschap aan aan de voorgaande beslissing. De algemene vergadering stelt vast dat de eerstvolgende gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden warden de laatste donderdag van de maand november om tien uur.

IV. De vergadering verleent volmacht aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren en notaris Ann De Block, te Sint-Amands, om de gecoordineerde tekst van de statuten op te maken.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte;

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BROOKVILLE

Adresse
Zetel : 9000 Gent - Koning Albertlaan 140

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande