BROOKVILLE HOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOKVILLE HOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.364.423

Publication

04/11/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111enetillil

NEERGELEGD

2 3 OKT, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEGefgENT

'

Ondernemingsnr : d ~ -1 P./ z3

Benaming (voluit) : BROOKVILLE HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent - Koning Albertlaan 140

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 21 oktober 2013, "geregistreerd; :I te Puurs op 22 oktober 2013, deel 489, blad 06, vak 16, elf bladen en geen verzendingen, ontvangen vijftig eue, (50,00 EUR), de Ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", blijkt dat de hierna vermelde vennootschap werd', opgericht door de hierna vermelde oprichter;

OPRICHTER:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUSE & HILL", met maatschappelijke zetel tex° 1; 9850 Nevele-Landegem, Kerkstraat 41B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder;; :, ondernemingsnummer 0835.094.972, opgericht bij akte verleden voor notaris Ann De Block te Sint-Amands op 31 maart 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 april 2011 onder nummer 11302331 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Mn De Block te;, Sint-Amands op 28 februari 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 27 maart 2013 !' onder nummer 13048992.

RECHTSVORM EN NAAM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; ,5 aansprakelijkheid en draagt de naam: "BROOKVILLE HOME".

ZETEL:

;; De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Koning Albertlaan 140.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

De fabricatie, de aan- en verkoop, rechtstreeks of onrechtstreeks, de in- en uitvoer en de verhandeling van; bouwmaterialen, grondstoffen en aanverwante en afgeleide producten De fabricatie, de constructie, de aan- en verkoop, de huur en verhuur en het gebruik van machines, apparaten,, en installaties die betrekking hebben op bouwmaterialen, grondstoffen en aanverwante en afgeleide producten; 3; De ontwikkeling van procédés of apparatuur die betrekking hebben op bouwmaterialen, grondstoffen en- aanverwante en afgeleide producten.

ll. Algemene activiteiten

;5 Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en, vennootschappen, het stimuleren, de planning, de codrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest; ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aans; kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen:: ;= bestuur.

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van,, opdrachten en functies,

A EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwanter;

_...__... immateriële duurzame,activa ._.--_ : r_: W_ W ..w..._=- - --- ,-- _-- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

' N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te steilen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen , met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

' IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking , ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend ; doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en ; manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR:

' De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld,

De oprichter schrijft in op het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen, wat de geheelheid van de aandelen betreft, dewelke zij volstort.

De oprichter verklaart en erkent dat tot de volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening : op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP PARIBAS FORTIS.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte = op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van ' de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen ' toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte

Op de laatste blz. van Luimm vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een

gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

BEVO GDHEDEN ZAAKVOERDER(S):

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering,

valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig

de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Indiener twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens

vijf volle dagen vôôr de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in

toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn

leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn

plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor

hem ert één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of

elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordiginqsbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN:

; De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten

beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de

algemene kosten.

BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN:

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ock, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te voorzien.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede

: donderdag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering

de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. "

De jaarvergaderingen warden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTBESTEDING:

"

` De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

; De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtrleming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. M _ _. e a

Op de laatste blz. van l uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

red 11.1

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netco- actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto- actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten;

} 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen van de vereffenaar(s) vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van r koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Daartoe zal een eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de vereffenaar samen met een afschrift van de akte in vereffeningstelling moeten worden ingeleid bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel die daarover uiterlijk binnen de vijf dagen uitspraak doet. Bij gebreke van een beschikking binnen deze termijn wordt de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als bevestigd dan wel gehomologeerd. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Î Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Y EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en vijftien,

OVERNAME VERBINTENISSEN:

De oprichters verklaren dal de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het afsluiten van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. BENOEMINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijner de notaris verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

' 1) De heer VERBEKE Axel Michel Wilfried Emmanuel Marie-Elisabeth, geboren te Sint-Niklaas op 28 december , ' 1971, wonende te Landegem, Kerkstraat 41a, alsook

2) Mevrouw DEWAELE Greet Christine, geboren te Oostende op 1 april 1974, wonende te Landegem, Kerkstraat 41a.

, De aldus benoemde zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat,

De zaakvoerders zijn bevoegd om de vennootschap alleenhandelend te vertegenwoordigen in en buiten rechte. BEZOLDIGING ZAAKVOERDERS'

Het mandaat van de zaakvoerders is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, onbezoldigd.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER(S)

Elke zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders geven, onder de opschortende voorwaarde van neeriegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, een bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling aan de heer Jan Van lmpe, wonende i te Haaltert, Hollestraat 75 of een van zijn aangestelden met recht van indeplaatstelling teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de griffie van het rechtspersonenregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015
ÿþmod ti.,

(lr D= in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*15100 95

NEERGELEGD

0 3 JULI 2015

RECHTBANK VAN KOOPHer1fËfieTE GENT

r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

!! EI Het verstrekken van opleiding en alle soorten van energieverslaggeving, de afgifte van certificaten! en alle werken die vallen onder de taken van een SV-nummer;

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OnclernemingsnrI 0541.364.423

Benaming (voluit) : BROOKVILLE HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Afbertlaan 140

9000 Gent

9; Onderwerp akte :Naamswijziging in "ROOTS INVEST" - Zetelverplaatsing - Wijziging doel - j

6 Wijziging vertegenwoordigingsbevoegdheid - Verlenging en wijziging boekjaar - Wijziging datum jaarvergadering - Wijziging overdrachtsregeling aandelen - Bevestiging ontslagenlbenoemingen - Diverse statutenwijzigingen

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Stijn RAES, geassocieerd notaris te Gent! !j dedato 26 juni 2016 dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten! Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BROOKVILLE HOME' met zetel te 9000 Gent,; Koning Albertlaan 140, volgende besluiten heeft genomen:

* Naamswijziging in "ROOTS INVEST".

* Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9900 Eeklo, Kunstdal 2D,

* Wijziging van het doel door artikel drie der statuten te vervangen door volgende tekst:

"1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

;l N Het uitvoeren van alle aannemingswerken en coördinatiewerkzaamheden in de bouw (al dan niet! j! in coördinatie met onderaannemers), zowel private als publieke, zoals daar onder meer zijn grond-; en funderingswerken, isolatiewerkzaamheden, draineringswerken, ruwbouwactiviteiten, metsel- en; betonwerken, renovatie- en restauratiewerken, behang-, schilder- en pleisterwerken, timmer- en; j; schrijnwerken in hout, aluminium, PVC en andere materialen, elektriciteitswerken, bedradingen en; elektrotechnische installaties (inclusief bewakings- en alarminstallaties), installatieactiviteiten voor! centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair, ijzer- en metaalwerken, loodgieterswerken eng !? alle sanitaire werkzaamheden (inclusief plaatsen, herstellen en onderhouden van verwarmings- en; !! koelinstallaties; daaronder ook bégrepen het afleveren van de desbetreffende keuringsattesten),i vloer-, wand- en dakwerken (inclusief waterdichtmakingsactiviteiten en het onderhouden van! schouwen), alle beglazingswerken (inclusief plaatsingen en herstellingen), reinigingswerken, ruim-; pj en slopingswerken, gevel en voegwerken, tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten, stukadoor-,i it cementeer en dekvloeractiviteiten, installaties en herstellingen van hard- en software, netwerken en; domotica, het plaatsen, onderhouden, herstellen en vervangen van zonnepanelen, de activiteiten; van frigorist;

B/ Het kopen, verkopen, huren, verhuren, plaatsen, vervangen, herstellen en keuren van! opslagtanks voor opslag van gas en vloeistoffen (zowel enkel- als dubbelwandig, zowel; ondergrondse- als bovengrondse), druktanks, reservoirs, containers, werftanks, opvangbakken, olie-i afscheiders, buizen (zowel enkel- als dubbelwandig), ketels, vaten en overige recipiënten, en dit; alles uit metaal en kunststof, dienende voor de opslag van diverse goederen, gassen en vloeistoffen; ;j zoals onder meer schadelijke vloeistoffen en chemicaliën, zonder dat deze opsomming limitatief is;

j; CI Het uitvoeren van tankcontroles en dichtheidsproeven voor opslagtanks van gassen en vloeistoffen; Dl Het leveren, plaatsen en verwijderen van tanks, radiatoren, gasketels, condensatieketels,; gasflessen, kachels, centrale verwarming en overvulbeveiligingen alsmede het verlenen van; !i assistentie in de preventie van bodem- en/of luchtverontreiniging;

mod 11.1

j

s). Voorbehouden

- aan het

Belgisch Staatsblad

4\.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



FI De aan- en verkoop, het huren en verhuren, de leasing van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, de handel in alle onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, het uitbaten van werkplaatsen voor het onderhoud en de herstelling van motorvoertuigen, met inbegrip van het herstellen van koetswerk en de afbraak van motorvoertuigen; deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging van, groot- en kleinhandel in om het even welke goederen (in `t kort tussenpersoon in de handel), daaronder begrepen alle brandstoffen in vaste als vloeibare vorm, onder andere hout, steenkool, gassen en petroleumproducten zowel voor verwarming ais voor aandrijven van motoren;

HI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel, vertegenwoordiging, huur, verhuur, herstelling en onderhoud van om het even welk machines en materiaal nodig voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel in aile soorten bouwproducten en  materialen;

I/ De coördinatie, adviesverlening, toezicht en projectopvolging van bouwprojecten, en dit in de ruimste zin van het woord;

JI Het oprichten, verbouwen en restaureren van aile (sleutelklare) woningen en gebouwen; het opzetten en afbreken van steigers en werkplatforms;

K/ Het uitvoeren van alle opmetingen, berekeningen en controles in de bouwsector, met betrekking tot gebouwen, ruimtes of installaties (bijvoorbeeld van koelcellen, wanden, daken, plafonds, koelwanden, enzovoort), met uitzondering van deze werkzaamheden die exclusief tot de bevoegdheid van architecten behoren;

L/ Het optreden als bouwpromotor;

MI Het uitvoeren van alle herstellingen, karweien en klusjes;

NI Het uitvoeren van aile activiteiten van standenbouw, alsmede het verlenen van alle adviezen hieromtrent;

0/ Het uitvoeren van alle werkzaamheden met betrekking tot binnenhuis  en tuinarchitectuur, adviesverlening inzake decoratie, inrichting, kleuren, enzovoort;

PI Het uitvoeren van activiteiten met betrekking tot veiligheidscotrdinatie, elektriciteitskeuringen, en het afleveren van energieprestatiecertificaten;

Q/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in elle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

RI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies;

SI Het uitvoeren van consultancyopdrachten, het verlenen van adviezen van financiële, technische, wetenschappelijke, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; TI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin (zoals onder meer hypotheekvestiging), alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

UI Het uitvoeren van alle activiteiten die contacten en/of communicatie voorbereiden, tot stand brengen, bevorderen of optimaal laten verlopen, vooral als die in verschillende talen en/of tussen diverse personen of instanties plaats hebben;

V! Het tot stand brengen van audiovisuele communicaties;

WI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

X/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Y/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

Z! Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te

richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke

andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of

een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

* Verlenging van het lopende boekjaar, normaal gezien eindigend op 31 december 2015, tot 30 juni

2016. De volgende boekjaren zullen dan ook lopen van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar.

* Wijziging datum jaarvergadering naar de eerste donderdag van de maand december om 10 uur.

* Wijziging vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vergadering besluit dat de vennootschap vanaf

heden, in en buiten rechte, steeds vertegenwoordigd dient te worden door 2 zaakvoerders,

gezamenlijk optredend.

* Bevestiging ontslagen/benoemingen,

ontslag van de volgende zaakvoerders, per 16 maart 2015:

- de heer VERBEKE Axel Michel Wilfried Emmanuel Marie-Elisabeth, voorheen wonende te CH-

3792 Saanen, Schdnriedstrasse 69 Zwitserland, thans wonende te 3780 Gstaad (CH), Chrâwel

Gëssli 22.

mevrouw DEWAELE Greet Christine, voorheen wonende te CH-3792 Saanen, Schbnriedstrasse

69 Zwitserland, thans wonende te 3780 Gstaad (CH), Chrëwel Gëssli 22.

benoeming tot zaakvoerders, voor een onbeperkte duur, tevens ingegaan op 16 maart 2015:

- de heer DE PAEPE Geert René Marguerite, wonende te 9930 Zomergem, Kleitstraat 22B.

- de heer DE PAEPE Jan Willy Margriet, wonende te 9991 Adegem, Berlaars 3.

- de heer DE PAEPE Bart Marc Christiane DE PAEPE, wonende te 9991 Adegem, Maasbone 1.

Het mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over

beslist.

Er is geen commissaris benoemd in deze vennootschap.

Wordt aangesteld vanaf heden tot Voorzitter van het college van zaakvoerders, de Heer Geert De

Paepe voornoemd.

* Diverse wijzigingen van de statuten.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan (elk) de(r) zaakvoerder(s) .en aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Decostere & C°" te Avelgem, met bevoegdheid

te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- alle wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor

ondernemingen;

- de wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie

van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe aile verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Stijn RAES,

geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t . 1

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- volmacht

- gecoördineerde statuten

mod 17.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

K

Coordonnées
BROOKVILLE HOME

Adresse
KONING ALBERTLAAN 140 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande