BROUDO

NV


Dénomination : BROUDO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 867.442.096

Publication

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 03.03.2014 14052-0392-014
19/03/2013
ÿþOndernemingsnr : 0867.442.096

Benaming

(volhit) : BROUOO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Markt 10, 8780 Oostrozebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op achtentwintig februari tweeduizend dertien, dragende volgende melding van registratie ; "Geboekt zes braden geen verzendingen te leper de 04 mrt 2013 boek 180 blad 78 vak 8. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire", blijkt dat de buitengewone argemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit :

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Hoge Kouter 20 te 9880 Aalter.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de eerste zin van artikel twee van de statuten te vervangen door de volgende tekst ; "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Hoge Kouter 20."

Tweede besluit ;

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd vijftig-duizend euro (¬ 250.000,00) om het te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) op vijf-honderdduizend euro (¬ 500.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, waarop kan ingeschreven worden in geldspeciën.

De vergadering stelt vast dat op deze kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat deze volstort werd in speciën ten belope van één/vierde (1/4) door de Heer Dominique Brouckaert, hetzij voor een bedrag, van tweehonderd negen en veertigduizend euro (¬ 249.000,00), waarvan twee en zestigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 62.250,00) volstort, en door de Heer Christof Brouckaert, hetzij voor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00), waarvan tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot twee en zestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) vee het verlijden dezer gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij ING-Bank te Aalter, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op zevenentwintig februari tweeduizend en dertien.

Bijgevolg beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van twee en zestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00).

De aandeelhouders komen uitdrukkelijk overeen dat voor deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen worden uitgegeven maar dat de vergoeding voor de inbreng bestaat uit een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Door de verrichtingen die voorafgaan werd deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort ten belope van één/vierde (1/4).

Aanpassing statuten ;

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst ; "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) en wordt vertegen-woordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen,"

Derde besluit ;

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

D

oi

V beh aa aal StaE

Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Bijlagen bij liée flëlgiscliStaatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de op twee na laatste paragraaf van artikel zeven van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Die verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel op de wijze voorgeschreven door de wet. Zij worden in de agenda vernield. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de aandeelhouders. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. Aan iedere aandeelhouder wordt vijftien dagen voor de vergadering, kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt."

- de tekst van artikel tien van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De aandelen zijn op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

- de titel en de tekst van artikel zesentwintig van de statuten te vervangen door de volgende titel en tekst: "Artikel zesentwintig: Toelating tot de algemene vergadering

De eigenaars van aandelen op naam moeten, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, tenminste vijf vrije werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

Elke overdracht van aandelen op naam in het register der aandeelhouders wordt gedurende een periode van vijf dagen voor de algemene vergadering geschorst.

De obligatiehouders mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de kennisgeving hebben gedaan zoals voorzien in de eerste paragraaf,"

- de tweede zin van artikel negenentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Geen enkel door de aandeelhouders voorgesteld onderwerp mag op de agenda geplaatst worden indien het niet door aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, ondertekend werd en indien het niet aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de bijeenroeping ingelast te worden tenminste een maand voor de vergadering.Tenzij alle aandeelhouders akkoord gaan,"

- de laatste paragraaf van artikel eenendertig van de statuten te vervangen door de volgende tekst "De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en beslissen. De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen blijven geldig voor de tweede vergadering."

Vierde besluit

Vijfde besluit:

De vergadering besluit een nieuw artikel drie en twintig/bis aan de statuten toe te voegen betreffende de elektronische deelname aan de algemene vergadering, luidende ais volgt

"Artikel drie en twiintiglbis : Elektronische deelname aan de algemene vergadering.

De aandeelhouders hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het eerste lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel.

Voor de toepassing van het eerste lid moet het elektronische communicatiemiddel, de aandeelhouder, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De notulen van de algeméne vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord."

Zesde besluit

De vergadering besluit in artikel negenentwintig van de statuten de laatste paragraaf betreffende de termijn om kandidaturen voor het mandaat van bestuurder en commissaris in te dienen te schrappen en de volgende tekst toe te voegen teneinde de mogelijkheid te voorzien van voorafgaandelijk schriftelijk vraagrecht :

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met

betrekking tot hun versaag.

Na ontvangst van de oproepingsbrief kunnen de aandeelhouders over dezelfde onderwerpen schriftelijk

vragen stellen aan de bestuurders en commissarissen. Deze vragen dienen toe te komen bij de vennootschap

uiterlijk de zesde dag vôôr de vergadering."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-statutenwijziging

- gecoordineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Voor-'aehouden

aan het

Selgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.02.2013, NGL 08.02.2013 13029-0118-014
23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.03.2012, NGL 19.04.2012 12088-0154-014
08/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.02.2011, NGL 04.03.2011 11050-0535-017
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.02.2010, NGL 26.03.2010 10075-0599-016
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.02.2009, NGL 26.02.2009 09057-0069-016
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 04.02.2008, NGL 28.02.2008 08055-0327-016
06/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 05.02.2007, NGL 01.03.2007 07064-2353-016
03/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 06.02.2006, NGL 27.02.2006 06058-3440-016

Coordonnées
BROUDO

Adresse
HOGE KOUTER 20 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande