BROUWERIJ 'T KROONTJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROUWERIJ 'T KROONTJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.091.597

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 14.08.2013 13419-0290-011
19/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECi 1 B, 4K

VAN KOOPHANDEL

0 9. 05, 2011

DENrDE%WiQDE

~RIVIRIRRIIIIdIIRII

*11075696"

Ondememingsnr : 836 49_4 34.-4-

Benaming

(voluit) : « Brouwerij `t Kroontje »

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogebrug 62,9280 Lebbeke (Denderbelle)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Luc Eeman, Notaris, te Lebbeke op 05 mei 2011 dat er een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken :

OPRICHTERS:

11 De heer VERBRAEKEL Dimitri, geboren te Dendermonde op een juni negentienhonderd eenentachtig, nationaalnummer 81.06.01-027.37, wonende te 9280 Lebbeke - Denderbelle, Hogebrug 62.

21 De heer VERBERCKMOES Marc Frans Emiel Maria, geboren te Sint-Niklaas op vijf juni negentienhonderd zevenenvijftig, nationaalnummer 57.06.05-399.11, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 173.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

BENAMING: "Brouwerij `t Kroontje"

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: 9280 Lebbeke (Denderbelle), Hogebrug 62.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die verbande houden met

- de productie en groot- en kleinhandel van alle soorten bieren, limonades, wijnen, water, gealcoholiseerde en niet gealcoholiseerde dranken en alimentaire producten van alle aard, de: verwerking van en de handel in alle aanverwante producten en benodigdheden van alle aard, en in alle industriële en commerciële vormen. Evenals de studie, de constructie en de realisatie, geheel; of gedeeltelijk, van de fabricage-installaties voor de hierboven vernielde producten.

- De import en export van alle soorten bieren, limonades, wijnen, water, gealcoholiseerde en niet geacoholiseerde dranken en alimentaire producten van alle aard.

- Het uitbaten van drankgelegenheden, cafés, tavernes, café-restaurants, ijssalons, koffiebars.

- De verkoop, verhuur en huur, groot- en kleinhandel van brouwerij materiaal en grondstoffen

voor de bereiding van bier en andere dranken.

De organisatie of deelname aan evenementen, beurzen en feesten

Het verzorgen van traiteurdiensten

Het verpakken,van diverse goederen voor rekening van derden, waaronder het vullen van

spuitbussen, flessen en blikjes met vloeistoffen ( inclusief dranken), het verpakken van

voedingsmiddelen

- Goederenvervoer langs de weg , waaronder het vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer met tankwagens

- De aankoop, de constructie, de verwerking, de verkoop, de verhuring of onderverhuring, de huurkoop, de concessie en exploitatie, onder welke vorm ook van alle goederen en onroerende rechten van alle handelsfondsen, van alle goederen en roerende rechten die verband houden met de activiteiten van de vennootschap

- Deelname aan het bestuur van andere venootschappen

5p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap mag tevens alle roerende en onroerende handelingen verrichten in het algemeen en ook deze die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Onder voorbehoud van bovengestelde beperkingen mag zij alle financiële, roerende of onroerende handelingen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijksoortig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar activiteiten kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

E), Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven door :

1. De heer Verbraekel Dimitri, voor vijftig (50) aandelen, zonder nominale waarde.

2. De heer Verberckmoes Marc, voor vijftig (50) aandelen, zonder nominale waarde.

Hetzij totaal : honderd aandelen.

De comparanten verklaren dat de aandelen, waarop ingeschreven werd, volgestort zijn tot beloop van zesduizend tweehonderd euro, hetgeen bewezen wordt door een attest van de Record bank te Gent, verklarende dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro op een rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer 652-8172023-49. Het niet volgestorte gedeelte zal moeten betaald worden op eenvoudig verzoek van de zaakvoerder.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd en de algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat.

Hun mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

MACHTEN: Iedere zaakvoërder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doei, uit te voeren of toe te laten.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de derde woensdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid, en voor de eerste maal in tweeduizenddertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. ; het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizendentwaalf. Alle verrichtingen gedaan door de vennootschap worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap vanaf heden.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER: Warden als niet-statutair zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur, tot herroeping van hun mandaat:

1 ) De heer VERBRAEKEL Dimitri, geboren te Dendermonde op een juni negentienhonderd eenentachtig, nationaalnummer 81.06.01-027.37, wonende te 9280 Lebbeke - Denderbelle, Hogebrug 62.

21 De heer VERBERCKMOES Marc Frans Emiel Maria, geboren te Sint-Niklaas op vijf juni negentienhonderd zevenenvijftig, nationaalnummer 57.06.05-399.11, wonende te 9280 Lebbeke, Baasrodestraat 173, maar deze laatste met ingang vanaf 01 oktober 2011.

Die dit ambt aanvaarden en zijn benoemd tot herroeping van hun mandaat.

De zaakvoerders voeren hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij een andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT:

De oprichter geeft hierbij bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eeman Accountants, belastingconsulenten te Ninove, Onderwijslaan 57 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Luc Eeman evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot haar inschrijving, eventuele wijziging of schrapping in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc EEMAN

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte

-bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BROUWERIJ 'T KROONTJE

Adresse
HOGEBRUG 62 9280 DENDERBELLE

Code postal : 9280
Localité : Denderbelle
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande