BROUWERIJ VAN STEENBERGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROUWERIJ VAN STEENBERGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.362.404

Publication

26/09/2013 : GE119846
30/08/2012 : GE119846
13/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbrat

Ondernemingsnr : 0416.362.404

I NEERGELEGD

0 3 FCO, 2015

Cf GrlfCle  r

Benaming (voluit) : BROUWERIJ VAN STEENBERGE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lindelaan 25

9940 Evergem (Ertvelde)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 19 januari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "BROUWERIJ VAN STEENBERGE", gevestigd te 9940 Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 25, volgende beslissingen heeft genomen:

1.- Wijziging artikel 15 van de statuten, als volgt:

"Artikel 15.- Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste 3 bestuurders en ten hoogste 6 bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, onverminderd de wettelijke bepalingen indien de vennootschap niet meer dan 2 aandeelhouders heeft.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door 2 personen of wanneer op de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan 2 aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts 2 leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, Zolang de wet dienaangaande niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvcerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor; rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

2.- Aanpassing van artikel 45 en 46 van de statuten, als volgt

"Artikel 45.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of

overlijden van een der vennoten.

Artikel 46.- Vereffening  Verdeling

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering, onverminderd de eventuele toepassing van artikel 184 § 5.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hun benoeming moet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigd

worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer . de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, , verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden ; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

3.-Toevoeging van een nieuw artikel 48 aan de statuten, als volgt

"Artikel 48.- Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

4.- De vergadering bevestigt het ontslag van volgende bestuurders:

- Mevrouw Van Steenberge Christiane Maria Paula, geboren te Gent op 14 mei 1947, echtgenote van de Heer Depré Edward Omer Gaston Theophile, wonende te Beemem, Bloemendalestraat 38;

- de Heer Van Steenberge Paul Simonne Karel Maria, geboren te Gent op 1 oktober 1954, ongehuwd, wonende te Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 25.

- De heer VERSELE Jef Paul Martine Luk Greet, geboren te Gent op 24 oktober 1975, ; echtgenoot van Mevrouw Theresa Deroose, wonende te 9940 Evergem (Ertvelde), Riemesteenweg 83; ' met ingang van 4 februari 2014.

Gemelde beslissing werd genomen bij de algemene vergadering van 4 februari 2014.

5,- De vergadering bevestigt de benoeming van volgende bestuurders, en dit met ingang van 4 februari 2014:

- Bvba JEPCO, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem (Ertvelde), Riemesteenweg 83. BTW BE0808.320.794  RPR Gent, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Jef Versele, voornoemd.

- de NV DE PEER, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 25, BTW BE 0450.520.557  RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Paul Van Steenberge, voornoemd

De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De mandaten gelden voor een duur van zes jaar.

6.- Machtigen van de Raad van Bestuur tot uitvoering van voorgaande beslissingen, VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY BV CVBA, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 -- 96, RPR Brussel, afdeling Nederlandstalig, BTW BE0451.657.041, vertegenwoordigd door de Heer Kurt Vermeerschen, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen wat betreft huidige statutenwijziging.

BEVESTIGING BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

De Raad van Bestuur, na voormelde statutenwijziging onmiddellijk in vergadering bijeengekomen, bevestigt de benoeming de Bvba Jefco, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Jef Versele, voornoemd, tot de gedelegeerd bestuurder, en dit met

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.9

ingang van 4 februari 2014, met bevoegdheid om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen

conform artikel 25 van de statuten.

Tevens bevestigt de Raad van Bestuur de benoeming, en dit met ingang van 4 februari 2014,

van de Bvba Jefco als orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur, met als vaste

vertegenwoordiger, Mevrouw DEROOSE Theresa, geboren te Gent op 12 augustus 1978, wonende te

9940 Evergem (Ertvelde), Riemesteenweg 83.

Beide beslissingen werden genomen in de Raad van Bestuur van 4 februari 2014,

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- Afschrift van de akte statutenwijziging;

Coordinatie van de statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : GE119846
14/09/2011 : GE119846
01/07/2011 : GE119846
05/05/2010 : GE119846
15/07/2009 : GE119846
30/04/2009 : GE119846
26/05/2008 : GE119846
11/06/2007 : GE119846
29/06/2005 : GE119846
08/06/2004 : GE119846
15/05/2003 : GE119846
25/04/2003 : GE119846
01/11/1997 : GE119846
04/05/1991 : GE119846
01/01/1988 : GE119846
01/01/1986 : GE119846

Coordonnées
BROUWERIJ VAN STEENBERGE

Adresse
LINDENLAAN 25 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande