BRUCOR LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRUCOR LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.920.851

Publication

13/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Va beha

aan

Belt Staat

ILuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

- 4 -06- 2013

De Hoofdgriffier,

Griffie

i u



Ondememingsnr: ~ 5,20- 15"A

Benaming (voluit) : BRUCOR LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industrielaan 18

3730 HOESELT

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Lucas NEIRINCKX, te Temse, op 3 juni 2013 voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Blijkt dat : een naamloze vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters :

1.De commanditaire vennootschap op aandelen "CORDEEL INVEST", met zetel te 9140 Temse, Eurolaan, nummer 9.

Hebbende als ondernemingsnummer 0458.393.294.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Patrice Bohyn te Beveren/Haasdonk op vierentwintig juni negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli daarna, onder nummer 960719-807 en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Lucas Neirinckx te Temse op dertig december tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier maart tweeduizend en vijf, onder nummer 05034849.

2. De naamloze vennootschap "CORDEEL ZETEL HOESELT", met zetel te 3730 Hoeselt, Industrielaan 18.

Met ondernemingsnummer 427.302.321.

Opgericht onder de benaming "Bouwbedrijf Vangronsveld" bij akte verleden voor notaris Jos Jansen te Hasselt, ter standplaats Kermt, op acht en twintig mei negentienhonderd vijf en tachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één en twintig juni daarna, onder nummer 850621-3.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden ondermeer bij akte verleden voor notaris Patrice Bohyn te Haasdonk (Beveren) op zeven en twintig juni negentienhonderd zeven en negentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna, onder nummer 970718-311, inhoudende ondermeer naamswijziging in huidige, en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Patrice Bohyn te Haasdonk (Beveren) op zes december tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één januari tweeduizend en twee, onder nummer 20020101-2273 en voor de laatste maal bij proces-verbaal gesloten door het ambt van notaris Lucas Neirinckx, te Temse, op 7 juli 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 juli daarna onder nummer 06108451.

De verschijners verklaren een naamloze vennootschap te hebben opgericht met een kapitaal van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij hebben ingeschreven in geld, als volgt

1) door de naamloze vennootschap Cordeel Invest, vertegenwoordigd zoals voorzegd, welke verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van éénenzestigduizend driehonderd tachtig euro (61.380,00 EUR) welk bedrag zij op 27 mei 2013 volledig volstort heeft en waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde wordt toegekend;

2) door de naamloze vennootschap Cordeel Zetel Hoeselt, vertegenwoordigd zoals voorzegd, welke verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van zeshonderd twintig euro (620,00

mod 11.1

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..i mod 11.1



4 Voor-beHduden

4 aan he

Belgisch Staatsblad



EUR), welk bedrag zij op 27 mei 2013 volledig volstort heeft en waarvoor haar één (1) aandeel zonder nominale waarde wordt toegekend.

De verschijners verklaren en erkennen dat de ingetekende aandelen volledig volgestort zijn door een deposito in geld en dat de vennootschap vanaf 27 mei 2013 kan beschikken over een som van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twee en zestigduizend euro (62.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE94 0016 9712 3114 bij de BNP Paribas Fortis Bank te Sint-Niklaas zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 mei 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. Alle verschijners verklaren de hoedanigheid van oprichter te aanvaarden, overeenkomstig artikel vierhonderd vijftig van het Wetboek van Vennootschappen.

Het financieel plan de dato 8 mei 2013, voorgeschreven door artikel vierhonderd veertig van het Wetboek der Vennootschappen, werd overhandigd aan ondergetekende notaris, voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte.

STATUTEN.

Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de volgende naam : "BRUCOR LOGISTICS".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelnota's en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de beginletters "N.V.", leesbaar weergegeven. Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3730 Hoeselt, lndustrielaan, nummer 18. Hij kan naar een andere plaats worden overgebracht zelfs bij gewoon besluit van de raad van bestuur, die, de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De raad kan administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden

vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Maafsch ppelifk kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, elk dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Aard van de aandelen.

De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd. Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 13 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor, belióuden

aan het Belgisch Staatsblad

,. mod 11.1



, 1(opr-behouden

aan het Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering..

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere in de uitnodigingen vermelde plaats, op de tweede maandag van de maand juni te twintig uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen v6ár de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Deponering van de effecten.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Vertegenwoordiging.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Aanwezigheidsliist.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar  jaarrekeningen.

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Interimdividenden.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding en vereffening.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

`bebduden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, 4° van het Wetboek der Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek der Vennootschappen.

Ten uitzonderlijker titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen voor vandaag in haar naam tot stand gebracht door de oprichters, voor haar rekening neemt en dit te rekenen vanaf drie juni tweeduizend dertien en dat het zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni tweeduizend vijftien te twintig uur.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, verklaren verschijners het volgende.

Het aantal bestuurders bedraagt drie. In deze hoedanigheid worden benoemd :

- de heer Dirk CORDEEL, (nationaal nummer 481216 109 18), wonende te 9120 Beveren/Haasdonk, Dennenlaan, nummer 34,

- de heer Filip CORDEEL, (nationaal nummer 70.12.26-035.60), wonende te 9140 Temse, Rotstraat, nummer 16

- de heer Paul IVENS, (nationaal nummer 69,1031-091.13), bestuurder van vennootschappen, wonende te Lier, Broechernsesteenweg, nummer 16,

Deze bestuurders aanvaarden deze opdracht. De bestuurders kunnen maximaal voor een periode van zes jaar benoemd worden.

Hun mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering zal de bezoldiging telkenmale bevestigen. De bestuurders worden benoemd vanaf 3 juni 2013 met dien verstande dat zij vanaf 3 juni 2013 tot op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t mod 11.1



vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek der

Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersonen, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Overeenkomstig hetgeen hiervoor werd bepaald besluiten de aldus benoemde bestuurders vervolgens, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank met éénparigheid van stemmen, de heer Dirk Cordeel, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en de heer Paul Ivens, de heer Filip Cordeel en de heer Dirk Cordeel, allen voornoemd, tot gedelegeerde bestuurders te benoemen. De mandaten van de aldus benoemde voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders gaan in op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank,

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 3 juni 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek der vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De hiervoor aangestelde bestuurders stellen aan als bijzondere gevolmachtigde ; de heer Crauwels Nico, (nationaal nummer 78.06.08-221.55), geboren te Bonheiden op 8 juni 1978, wonende te Bonheiden, Boeimeerstraat, nummer 62, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen en verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen op de dienst BTW en andere administraties.

Voor beknopt uittreksel.

(Get) Notaris Lucas Neirinckx, geassocieerd notaris. Samen neergelegd met dit uittreksel

-de expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor-

r a 'bdhduden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



F~44i'4gt'tttt~~~î,lr 1

NoQt'plegd t@r getftle tlElp y

y. kooph8~idr+l AAl4r~~!r~1iLn ia 1(ti':u'-r'

12 w01- 2015

De griitieriGriffie

i

ui

i

i

*15012689*

Ondernemingsnr: 0534.920.851

Benaming

(voluit) : BRUCOR LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrietaan 18, 3730 Hoeselt, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN - VERPLAATSING VAN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 7 november. 2014:

"1. De algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van:

- De heer Paul IVENS;

- De heer Dirk OORDEEL;

- De heer Filip CORDEEL.

Hun ontslagbrieven worden gehecht als bijlage aan deze notulen. 2. Na beraadslaging beslist de enige aandeelhouder:

a) om de voormelde ontslagen te aanvaarden met ingang vanaf 7 novemer 2014 en de nodige formaliteiten te vervullen voor de bekendmaking hiervan.

b) om hen kwijting te verlenen voor hun mandaat als bestuurder.

c) om als nieuwe bestuurders van de vennootschap met ingang vanaf 7 november 2014 te benoemen:

- Jo De Wolf BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1730 ASSE, Assestraat 15, ingeschreven In de. Kruispuntbank der Ondememeningen met het nummer 0478.720.239 (RPR BRUSSEL), vertegenwoordigd door dhr. Jo DE WOLF In zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger;

- PSN Management BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9300 AALST, Oude Gentbaan 10, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen met het nummer 0806.373.668 (RPR DENDERMONDE), vertegenwoordigd door dhr. Peter SNOECK in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger.

Die hun mandaat aanvaarden, en dewelke in raad van bestuur onder hen één of meerdere gedelegeerde bestuurders zullen benoemen. Het mandaat van de hierboven vernoemde bestuurders neemt een aanvang op 7 november 2014, en geldt voor een termijn van drie (3) jaar. Het mandaat wordt niet vergoed.

1 De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 7 november 2014 verplaatst van 3730 HOESELT, Industrielaan 18 naar 9320 EREMBODEGEM (AALST), Industrielaan 27,

Jo De Wolf BVBA,

bestuurder,

vertegenwoordigd door dhr, Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger PSN Management BVBA,

bestuurder,

vertegenwoordigd door dhr. Peter Snoeck

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 26.08.2015 15564-0074-029

Coordonnées
BRUCOR LOGISTICS

Adresse
INDUSTRIELAAN 27 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande