BRULEE

Société en commandite simple


Dénomination : BRULEE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 877.682.625

Publication

18/05/2012
ÿþ ilod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

bat a~ Se Sta

«IN

ll~ I~IC É-tLCk i F L iEVf~

V~E~i Kt? P H f~:`! Û+E L

- 7 MEI 2012

DENDEiT MONDE

iál'1~1~

Ondernemingsnr: 0877682625

Benaming

(voluit) : Brulée

(verkort)

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Legen Heirweg 140 te 9140 -Tij mr (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING.

N voorafgaand aan het besluit van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten verutd:

1.0p 29/1112011 werd bij beslissing van De algemene vergadering de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld. Bovendien werd de heer Danny Verbraecken, wonende Legen Hekweg 140 te 9140 Temse benoemd tot vereffenaar onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de rechtbank vaan koophandel van deze benoeming.

2.Bij vonnis van 22 december 2011 van de rechtbank van koophandel te Dendermonde werd de benoeming van de heer Verbraecken tot vereffenaar bevestigd.

31)e beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2012; onder het nummer 12002424 .

4.Omdat er op datum 29/11/2011 het balanstotaal nul was en er geen schulden meer waren aan derden, werd er geen verdelingsplan opgemaakt

B/ uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31/1212011 gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt

1,Dat de vereffening per 31/12/2011 gesloten is en dat de gewone commanditaire vennootschap in vereffening "Brulée' vanaf de zelfde datum heeft opgehouden te bestaan.

2.Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de heer Danny Verbraecken, vereffenaar, te 9140 Temse, Legen Heirweg 140 die zich met de bewaring ervan gelast.

3.Dat niets gedeponeerd dient te worden in de Deposito En Consignatiekas.

4.Dat de vennoten akkoord zijn om eventuele na de sluiting van de vereffening nog opduikende tegoeden evenals de enige op heden gekende schulden jegens de vennoten, onder de vennoten te verdelen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de vennootschap.

8.Dat volmacht tot ontvangst wordt gegeven aan de heer Danny Verbraecken, wonende Legen Heirweg 140 te 9140 Temse, voor wat betreft aile eventueel nog aan vennootschap toekomende tegoeden.

7.Dat algehele kwijting wordt verleend aan de gewezen zaakvoerder en aan de vereffenaar, zijnde de heer Danny Verbraecken,voor de uitoefening van zijn mandaat

8.Dat aile nog openstaande vorderingen met het akkoord van aile vennoten rechtstreeks op het, rekeningnummer van de vereffenaar mogen gestort worden.

9.Dat bijzonder volmacht wordt gegeven aan de hierna genoemde personen, die afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling elk aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de kruispuntbank der ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegd waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief ail benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de de rechtbank van koophandel, met name Willy Van Goethem, Eikenlaan 35 te 9150 Bazel

vereffenaar

Danny Verbraeken vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2012
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vor aan Steat- *izooaaaa«





i C.éIF¬ -1FP: ." ,, r`7. M7K

::`53'I r\©r«,`~~::.'ijoCr`=.."

^

2 2. 12. 2011

~ DEiVCEEP,~,~~E



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

pndernemingsr!z : 0877682625

®ernerueng

tvolult) : Brulée

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm.V

Zetei: Legen Heirweg 140 9140 Temse

ivolled;g adres;

Ondenwerc aCee : VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR - VOLMACHTEN.

Uit De notulen van de bijzondere algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap

"Brulée" blijkt:

Vervroegde ontbinding van de vennootschap met het oog op haar invereffeningstelling.

De vennootschap werd met ingang van 29 november 2011 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

Ontslag van de zaakvoerder en verlenen van kwijting.

De vergadering geeft ontslag en kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, te weten: de heer Danny Verbraecken, wonende Legen Heirweg 140, 9140 Temse aan wie volledige kwijting wordt verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Benoeming van een vereffenaar met wasstelling van zijn machten en een vergoeding.

Als vereffenaar wordt aangesteld : de heer Danny Verbraecken, hoger vernoemd. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de handelingen bedoeld in de artikelen 186,187,188 en 190.

Volmachten

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de kruispuntbank der ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegd waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief all benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Willy Van Goethem, erkend boekhouder-fiscalist, wonende Eikenlaan 35 te 9150 Bazel.

In functietreding vereffenaar

De vereffenaar treedtpas in functie nadat de rechtank van koophandel is overgegaan tot homologatie van zijn benoeming. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een kopie van de notulen van de bijzondere algemene vergadering neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de bevoegde griffie van de rechtb k van koophandel

Danny Verbraeken vereffenaar

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij va:, cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertevenwoordiasr.

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BRULEE

Adresse
LEGEN HEIRWEG 140 9140 ELVERSELE

Code postal : 9140
Localité : Elversele
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande