BRUNSK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUNSK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.614.776

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 24.12.2013 13699-0168-012
13/12/2013
ÿþt Mad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*131873 111111111

NEERGELEGD ~

03, OEC, 2013

]t1vCM'I'Bd~.~ ~~~~~~~T

K4~~tl ~' r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0839614776

Benaming

(voluit) : Brunsk

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edward Pynaertkaai 90, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 7 november 2013 te verplaatsen naar het volgende adres :

Tussen 't Pas 13

9000 Gent

Sam De Bruyn

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso , Naam en handtekening.

06/10/2011
ÿþr ~ Mal 2.0

" -o~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 !P., '

" 1115R,1

11111

V. beh. aal Bel Staa

i`d 'L i`L .`'. G A.. L E ri Y .YJ' g

2 5' SEP. 2011

_ i

i-~,~~i:: ~ " " ' ~ \ \\ _~Z I

!~ieíF; re: NT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edward Pynaertkaai, 9010101 /C,2C)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Jan MYNCKE, notaris niet standplaats te Gent, op 23 september 2011 en dragende de volgende vermelding : `Geregistreerd te Gent 6 de 23 september 2011. Boek 187, blad 62, vak 15, vijf rollen, twee verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i., (getekend) L. MAESSCHALCK", dat er tussen

1) De Heer Sam DE BRUYN, geboren te Jette op 13 oktober 1986, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai, 90/0101, en

2) Mevrouw Kathleen Marie Thérèse Jozef VAN der PAELT, geboren te Wetteren op 19 maart 1937, echtgenote van de Heer Pierre Yves Nicolas Marie Denis, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Emile Vanderveldelaan, 51, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BRUNSK".

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai, 90/0101.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden :

- het verlenen van diensten als scheppend of uitvoerend kunstenaar, onder andere als diskjockey, zanger, muzikant, schrijver, het inspreken van films, reclameboodschappen en dergelijke meer;

- het verlenen van diensten inzake marketing en reclame, het bedenken van reclame-campagnes en

adviesverlening met betrekking tot media;

- het meewerken aan radio- en televisieprogramma's, zoals aan de productie, opnames, montage,

enzoverder;

- het verzorgen van presentaties voor radio, televisie, live-evenementen en dergelijke meer ;

- de casting van acteurs voor films, televisie, theater en dergelijke meer;

- het verlenen van diensten inzake fotografie;

- het maken en begeleiden van geluidsopnames;

- het exploiteren van een opnamestudio en alle adviesverlening hieromtrent;

- het verstrekken van adviezen op vlak van human resources en management in de meest ruime zin;

- het geven van workshops;

- het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in het binnen-als buitenland. Hieronder dient onder meer te worden verstaan : het kopen, verkopen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, huren en verhuren, oprichten, leasen enzoverder van onroerende en roerende goederen;

- het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel in het binnen- als buitenland, en

- het opnemen van mandaten in andere vennootschappen, zowel in het binnen- als buitenland.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De opsomming is aanduidend, doch niet beperkend, en dient in de meest ruime zin geïnterpreteerd te, worden.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd:

euro._(¬ _ 18.80.0,00.)._Hetis_verdeeld in .honderd_.aanderen_zonder nominale. waard.e..0.p_ de_aandelen _wordt. in: blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BRUNSK

b%(5 CeAy~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de N.v. "ING België", te 1000 Brussel, te weten door :

1) de genoemde Heer Sam De Bruyn op tachtig (80) aandelen, hetzij voor vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00), en

2) de genoemde Mevrouw Kathleen Van der Paelt op twintig (20) aandelen, hetzij voor duizend

tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00).

Blijft er aldus nog te volstorten :

1) door de genoemde Heer Sam De Bruyn op tachtig (80) aandelen, een bedrag van negenduizend negenhonderd twintig euro (¬ 9.920,00), en

2) door de genoemde Mevrouw Kathleen Van der Paelt op twintig (20) aandelen, een bedrag van tweeduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 2.480,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december, om 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december 2013.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1120ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene verga-dering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 juni 2013.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- de genoemde Heer Sam De Bruyn te benoemen tot zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt kosteloos uitgeoefend.

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUNSK

Adresse
TUSSEN 'T PAS 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande