BRUSTAR SOUVERAIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRUSTAR SOUVERAIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.550.217

Publication

20/06/2013
ÿþ;Lû.ik;.B

be a 8 stf

Modwoid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E HECF-1"t BANK

VAN KOOPHANDEL-

1 1 JUNI 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemi gsnr : 0443550217

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Haven 1558, Sint-Jansweg 7 - 9130 Kaila

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een Bestuurder - Benoeming van een Bestuurder - Herbenoeming van de Commissaris

De Gewone Algemene Vergadering van 2 mei 2013 heeft akte genomen van en haar akkoord gegeven inzake de beslissing van Mijnheer Jean-Paul Buess om afstand te doen van zijn mandaat als Bestuurder met ingang op 20 februari 2013 en heeft dit ontslag aanvaard. De Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2014 zal zich uitspreken over zijn kwijting voor de uitvoering van zijn mandaat als Bestuurder tot 19 februari 2013.

De Gewone Algemene Vergadering van 2 mei 2013 heeft beslist Mijnheer Benny De Sutter, gedomicilieerd Weldenstraat 101 te 9700 Weiden, tot Bestuurder te benoemen, en dit voor een periode van 6 jaar, eindigend op de dag van de jaarlijkse Afgemene.Vergadering van 2019.

De aandeelhouders stellen vast dat de Raad van Bestuur uit de volgende Bestuurders is samengesteld:

- Dhr, Benny De Sutter, waarvan het mandaat op de algemene vergadering van 2019 ten einde loopt.

- Dhr. Thierry Durbecq, waarvan het mandaat op de algemene vergadering van 2017 ten einde loopt.

- Dhr. Olivier Genis, waarvan het mandaat op de algemene vergadering van 2017 ten einde loopt,

Aangezien het mandaat van de Commissaris ten einde loopt, heeft de Gewone Algemene Vergadering van 2 mei 2013 beslist de CVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, Woluwe Garden, Woluwedal 18 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, hier vertegenwoordigd door Mevrouw Isabelle Rasmont, te herbenoemen tot Commissaris, en dit voor een periode van 3 jaar, eindigend op de jaarlijkse Algemene Vergadering van 2016.

Thierry Durbecq Olivier Genis

Bestuurder Bestuurder

BRUSTAR SOUVERAIN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 02.05.2013, DPT 06.06.2013 13163-0280-022
30/05/2013
ÿþMod Word 11.1

t I :: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r-

III11111111111,1111Ellli

BRUSSEL

21 MAI 2013

Griffie

iNi

Ondernemingsnr : 0443550217

Benaming

(voluit) : BRUSTAR SOUVERAIN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Gillis (1060 Brussel), Brugmannlaan 27A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging van de zetel - Aanneming van de nieuwe tekst van de statuten in het Nederlands

Uit een akte verleden voor Meester Lorette ROUSSEAU, notaris, geassocieerd notaris te Sint-Joost-ten-Node, op vijftien mei tweeduizend en dertien, niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennoostchap "BRUSTAR SOUVERAIN" de volgende beslissingen heeft genomen :

1. Beslissing de zetel van de vennootschap naar Kallo, Haven 1558, Sint-Jansweg 7 over te brengen, en bijgevolg artikel 2 van de statuten te wijzigen.

2. Ten gevolge van voorafgaand besluit betreffende de overbrenging van de zetel naar Kallo, beslissing de

tekst van de statuten in het Nederlands aan te nemen waaruit blijkt dat

- VORM EN BENAMING : naamloze vennootschap "BRUSTAR SOUVERAIN".

- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : Kallo, Haven 1558, Sint-Jansweg 7.

- DUUR : onbepaald,

- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen achthonderddertigduizend euro (4.830.000,00 ¬ ),

vertegenwoordigd door negentienduizend vijfhonderd (19.500) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die volledig ingeschreven en volgestort werden, elk vertegenwoordigend één/negentienduizend

vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

- MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

- WINST

De nettowinst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Eerst wordt van deze winst jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het moet opnieuw worden toegepast indien het fonds aangewend wordt.

Het batig saldo zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering beraadslagende op voorstel van de raad van bestuur het zal geven, in naleving met de wet.

- VERDELING :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen te dien einde, dient het nettoactief eerst tot terugbetaling, in speciën of in waarden, van het niet afgeschreven volgestort bedrag der aandelen.

Als alle aandelen niet in gelijke mate gestort zijn, houden de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdelingen, rekening met deze verscheidenheid en herstellen zij het evenwicht aan de hand van opvragingen van storting of door een voorafgaandelijke verdeling.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING :

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één van zijn leden opdragen en hem de titel van afgevaardigd bestuurder toekennen,

In geval van meerdere afgevaardigde bestuurders, heeft ieder van hen de macht om alleen te handelen.

De raad van bestuur kan verscheidene machten opdragen aan één of meerdere van zijn leden en hun de titel van Bestuurder-Secretaris Generaal, Bestuurder-Directeur Generaal of elke andere titel toekennen.

De raad van bestuur kan het beheer van verscheidene machten of het geheel of een gedeelte van de zaken van de vennootschap dat hij bepaalt, toekennen aan één of meerdere personen, buiten zijn kern uitgekozen, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

hun de titel van Directeur Generaal, van Directeur, van Gevolmachtigde, van Projectverantwcordelijke of om het even welke titel toekennen.

De raad van bestuur, de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders kunnen bijzondere en welbepaalde machten aan ledere persoon van hun keuze opdragen.

In het kader van het dagelijks bestuur, kan de afgevaardigd bestuurder, of ieder persoon waaraan zekere machten van dagelijks bestuur werden opgedragen, in de mate van hun bevoegdheden, bijzondere en welbepaalde machten aan ieder persoon van hun keuze opdragen.

De raad van bestuur kan, op ieder ogenblik, de benoemde personen weerhouden en/of een einde maken aan de delegatie van de toevertrouwde machten.

Ongeacht de macht van vertegenwoordiging voortvloeiende uit de delegatie van de toegekende machten krachtens voorgaand artikel, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd in de akten, inbegrepen degene waarvoor de bijdrage van een ministerieel ambtenaar of van een notaris vereist zou zijn, hetzij door ,dra voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders, hetzij in de mate van het dagelijks bestuur,

door een afgevaardigd bestuurder. Deze ondertekenaars moeten de voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur, ten overstaan van derden, niet rechtvaardigen.

De vennootschap is bovendien in het kader van haar mandaat, door bijzondere mandatarissen geldig vertegenwoordigd.

De voorzitter van de raad van bestuur die alleen handelt, de afgevaardigd bestuurder die alleen handelt of twee bestuurders die samen handelen, beschikken respectievelijk over de macht van algemene vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, voor om het even welke rechtbank, als eiser of als verweerder en hebben bijgevolg de bevoegdheid om de beslissing te nemen rechtsvorderingen, vorderingen voor de Raad van State en alle andere administratieve rechtbanken In te stellen.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel de huur en het beheer van alle onroerende goederen.

Voor de verwezenlijking van dit doel, mag de vennootschap alle aankopen, verkopen, verhuringen, onderpandstellingen, leningen, kredietopeningen, hypotheekstellingen of ruilingen, verzaken aan het voordeel van de verzaking aan het recht van natrekking, of het sluiten van alle ondernemingscontracten en in het algemeen het verwezenlijken of laten verwezenlijken van eender welk onroerend project in al haar aspecten,

Zij mag zich borg stellen voor rekening van derden.

In geval de verwezenlijking van sommige zaken aan voorafgaande toelatingsvoorwaarden van het beroep zou onderworpen zijn, zal de vennootschap zich voor wat betreft de prestatie van deze diensten ondersohikken aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen, daarin inbegrepen de financiering, doen, alle roerende en onroerende verrichtingen, die van aard zijn haar doel te verwezen-lijken, te ontwikkelen en te vergemakkelijken.

Zij zal, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen mogen nemen in alle ondernemingen die een soortgelijk of aanvullend doel hebben. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, in België en in het buitenland, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

- ALGEMENE VERGADERING :

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand mei om vijftien uur, behalve ais de raad van bestuur tijdens de maanden maart, april of mei een vervroegde datum vastlegt. De datum van de vergadering kan in onderling overleg met de aandeelhouders verplaatst worden.

Indien de hierboven bepaalde datum van de algemene vergadering op een wettelijke feestdag, of op een sluitingsdag valt en de raad van bestuur geen oproeping voor een vervroegde datum verzonden heeft, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, behalve op een zaterdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden opgeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden opgeroepen op vraag van de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of, in de plaats aangewezen in de oproeping, op uitnodiging van de raad van bestuur of de commissarissen,

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ieder persoon kan aan de formaliteiten en de termijnen van de oproepingen verzaken.

leder persoon zal aanzien worden als regelmatig opgeroepen als hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een rechtspersoon of een natuurlijk persoon worden vertegenwoordigd.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat deze binnen een door hem opgelegde termijn op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

3, Alle machten worden verleend aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Alle machten worden verleend aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

T

Voor-betiouden aan het Belgisch Staatsblad



Lorette ROUSSEAU,

Notaris



Voor gelijktijdige neerlegging:

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde tekst van de statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013 : BL544181
15/03/2013 : BL544181
20/07/2012 : BL544181
04/06/2012 : BL544181
23/03/2012 : BL544181
06/06/2011 : BL544181
06/06/2011 : BL544181
14/06/2010 : BL544181
03/06/2010 : BL544181
26/05/2009 : BL544181
12/06/2008 : BL544181
22/06/2007 : BL544181
13/06/2007 : BL544181
15/06/2015
ÿþMal Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C II~~dIjYIIY~II

CHTi3Atdl KOOPHANDEL GENT

o it M! 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie `~---

GRI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vertegenwoordiging Commissaris

De Algemene Vergadering van 6 mei 2015 heeft met eenparigheld der stemmen vertegenwoordiger van de Commissaris, PWC Bedrijfsrevisoren BCVBA, Mijnheer bedrijfsrevisor, te benoemen voor de uitoefening van zijn mandaat ter vervanging van Rasmont, en dit vanaf 6 mei 2015.

beslist als vaste

Mathy Doumen,

Mevrouw Isabelle

Thierry Durbecq Olivier Genis Bestuurder

Bestuurder

0443550217

BRUSTAR SOUVERAIN

Naamloze Vennootschap

Sint-Jansweg 7 - 9130 Kallo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2006 : BL544181
03/06/2005 : BL544181
09/09/2004 : BL544181
19/07/2004 : BL544181
13/07/2004 : BL544181
25/08/2003 : BL544181
30/04/2003 : BL544181
30/04/2003 : BL544181
18/11/2002 : BL544181
02/09/2002 : BL544181
29/07/2000 : BL544181
29/07/1999 : BL544181
19/10/1996 : BL544181
23/07/1992 : BL544181
15/03/1991 : BL544181

Coordonnées
BRUSTAR SOUVERAIN

Adresse
SINT-JANSWEG 7, HAVEN 1558 9120 KALLO(BEVEREN-WAAS)

Code postal : 9120
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande