BRUVANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUVANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.949.544

Publication

11/03/2014
ÿþQU\

V~

beht aat Bei Staa

mod 55.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

1*N11,1111011111

Ondernemingsnr : 0S4 0S4C 949 544

í Benaming (voiuit) : BRUVANI

i3

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondesteenweg 385 9070 Destelbergen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 26 februari 2014, eerstdaags te registreren,? blijkt dat de heer Van Nieuwenburg, Bruno Julien Henri Emilienne, geboren te Gent op 20 juli 1968; gedomicilieerd en verblijvende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 385, in een; ;? authentieke akte wenst vast te stellen dat hij voor rekening van zijn eigen vermogen een besloten; tS vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de naam "BRUVANI", met; maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 385, waarvan het geplaatste; maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze 100 aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderdzesentachtigi euro (¬ 186,00) per aandeel door voornoemde heer Van Nieuwenburg Bruno.

Dat elk aandeel volgestort is tot beloop van twee derden voor een totaal bedrag per aandeel vans honderdvierentwintig euro (¬ 124,00).

St Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank NV. Dat voormelde storting volledig gedaan is met; gelden die hem eigen zijn.

II Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) tot; haar beschikking heeft.

De inschrijver verklaart en erkent dat hij op ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven nog; een bedrag dient te volstorten van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

De statuten luiden als volgt:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam 'BRUVANI" .

Maatschappelijke zetel "

SI De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 385.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig

i; Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van;

derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en textielgrondstoffen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. ,

mod 11.1

V 4.' Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

halffabrikaten;

- handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten; handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

- handelsbemiddeling in machines, apparaten en werktuigen voor de industrie en in auto's,

schepen en luchtvaartuigen;

handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren;

handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen;

- handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen;

handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

het nemen van participaties in bedrijven, alsmede de controle van hun beheer of de

deelneming in het beheer door het uitoefenen van mandaten in deze bedrijven;

- het begeleiden en het verstrekken van adviezen op het vlak van management, administratie, public relations, communicatie in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op deze domeinen;

- overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

- alle activiteiten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met (i) het ontwerp, de organisatie en de uitbating van bedrijfsfeesten, beurzen, concerten, conferenties, congressen, (zakelijke) evenementen, feestelijkheden en manifestaties, seminaries, (ii) publiciteit, promotie en marketing in het algemeen, alsmede (iji) het beheer, de verhuring en de uitbating van gebouwen, uitrusting en materialen met het oog daarop;

- de verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname); verhuur van handelszaken (in stelsel van vrije geranten) ;

- alle onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin, met de uitzondering van de activiteiten van makelaar; de vennootschap mag dus onroerende goederen kopen of verkopen, afbreken, bouwen, uitrusten, verdelen, uitbaten, verhuren of andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot af sluiten, alle zakelijke of persoonlijke rechten op deze goederen verlenen of aanvaarden, alle vormen van promotie voeren, en alle activiteiten van raadgeving en technisch bijstand op onroerende goederen uitoefenen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren ander om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het beleggen van liquiditeiten in roerende waarden;

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds louter exemplatief worden opgevat. De vennootschap kan evenwel geen activiteiten uitoefenen waarvoor bijzondere erkenningen vereist zijn zolang deze niet werden bekomen.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sectoren, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zou worden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag in het algemeen, zelf of door bemiddeling van derden, alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die direct of indirect, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van alle soorten van roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.'.- Voo' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of' vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4.

Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vôôr de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het nettoactief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren. Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"x' Voo1e behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Voos

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

er

mod 11.1

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, (eggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op vrijdag 27 juni 2016 om 19 uur.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de heer Van Nieuwenburg Bruno, voornoemd, die zijn opdracht aanvaardt.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Le Rycke  Vandamme", met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Bassebeekwegel 17, BTW BE 0821.882.582 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0179-009

Coordonnées
BRUVANI

Adresse
DENDERMONDESTEENWEG 385 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande