BRUYN HOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUYN HOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.637.722

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.04.2014, NGL 21.05.2014 14131-0074-010
21/10/2013
ÿþ Mod za

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i A





Oudenaarde

1 0 OKT, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0841637722

Benaming

(voluit) : SAM@WORK

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9690 Kluisbergen(Ruien), Saertkouter 6

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 

VASTSTELLING VAN DE STATUTEN  ONTSLAG  BENOEMINGEN  MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 27 september 2013, geregistreerd tien bladen geen verzending te leper-Kantoor Poperinge op 1 oktober 2013, boek 449 blad 21 vak 01, ontvangen vijftig euro, getekend de EA Inspecteur a.i. Ludo Engels, dat, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "BRUYN HOUT".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (E 500,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ ; 18.600,00), door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van achttienduizend honderd (18.100) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00).

Deze achttienduizend honderd (18.100) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

1)door de heer Claude Bruyneel, wonende te 9690 Kluisbergen(Ruien), Saertkouter 6, dewelke verklaart in te schrijven op negenduizend en vijftig (9.050) aandelen, welke hij gedeeltelijk volstort, door inbreng van een bedrag van tweeduizend achthonderdvijftig euro (¬ 2.850,00).

2)door mevrouw Sandy Moerenhout, wonende te 9690 Kluisbergen(Ruien), Saertkouter 6, dewelke verklaart in te schrijven op negenduizend en vijftig (9.050) aandelen, welke zij gedeeltelijk volstort, door inbreng van een bedrag van tweeduizend achthonderdvijftig euro (¬ 2.850,00).

De verschijners verklaren dat het bedrag van vijfduizend zevenhonderd euro (¬ 5.700,00) werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in kapitaalverhoging, bij de naamloze vennootschap Axa Bank Europe.

Vergoeding -- aanvaarding

De aldus achttienduizend honderd (18.100) onderschreven aandelen warden, ais gedeeltelijk volgestort,. toegekend als volgt:

1)aan de heer Claude Bruyneel, die aanvaardt, negenduizend en vijftig aandelen.

2)aan mevrouw Sandy Moerenhout, die aanvaardt, negenduizend en vijftig aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door; achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen.

OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Besluiten overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen alhier in extenso weergegeven.

"VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de revisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort; "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, hier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8600 Roeselare, Kwadestraat 151/A, bus 42, aangaande de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgesteld.

De besluiten van het verslag van de voornoemde revisor, luiden letterlijk als volgt:

'Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de GCV "SAM@WORD in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 30 juni 2013, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 30 juni 2013 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR.

Voorafgaandelijk aan de geplande omvorming zal het kapitaal worden verhoogd met 18,100,00 EUR. Onder voorbehoud van de realisatie van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg 18.600,00 EUR bedragen,waarvan 6.200 EUR volstort is.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de GCV `SAM@WORKC.

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd.

Roeselare, 20 september 2013

1/ANDER DONCKT ROOBROUCK  GH RISTIAENS"

I3V o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

13edrijfsrevisor

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddeten, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zal vertegenwoordigd zijn door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen In ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

i3ijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de achttienduizend zeshonderd (18,600) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

'Vaan de heer Claude Bruyneel, voornoemd, die aanvaardt : negenduizend driehonderd (9.300) aandelen; 2/aan mevrouw Sandy Moerenhout, voornoemd, die aanvaardt: negenduizend driehonderd (9.300) aandelen.

De instrumenterende notaris wijst de vennoten van de omgezette gewone commanditaire vennootschap op de aansprakelijkheden zoals bepaald in artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen."

ZESDE BESLUIT

De zaakvoerders, mevrouw Sandy Moerenhout en de heer Claude Bruyneel, beiden voornoemd, verklaren ontslag te nemen als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast en beslist dit te aanvaarden. De vergadering verleent de zaakvoerders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

ZEVENDE BESLUIT

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt:

Rechtsvorm - Naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BRUYN HOUT".

Doel:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het verlenen van adviezen van financiële, technisohe, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management, personeelsbeleid en algemeen bestuur.

Handelsbemiddeling, alsmede aan- en verkoop van goederen, algemeen assortiment.

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer; uitbaten en beheren van een webwinkel; ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Het bestuur van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te

JO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapiitalisatieondememingen.

Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Zetel:

De zetel is gevestigd te 9690 Kluisbergen(Ruien), Saertkouter 6.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur-Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophanden

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Met-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd heidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd cm de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

a ~ Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge de algemene kosten.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste

zaterdag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering

de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht. "

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening

van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais

vertegenwoordiger van het effect is aangewezen. Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrok-

kenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de

pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de

lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende

overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten

of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd

door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bestemming van de winst - Reserve:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet warden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Wijze van vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake kan de ontbinding en vereffening tevens in één akte

geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

ACHTSTE BESLUIT

1/De vergadering besluit te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbeperkte duur, te rekenen

vanaf heden, mevrouw Sandy Moerenhout en de heer Claude Bruyneel, beiden voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn

door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

2/Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris Bart Vandercruysse

Tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal

-bedrijfsrevisorenverslag en verslag van de zaakvoerders n.a.v. omzetting in besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

-gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/09/2012
ÿþ(nn Mod Word 11.1

[ t.aii j i5] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

Olt SEP. 2012

Griffie

*izisasaa

Ondernemingsnr : 0841.637.722 Benaming

(voluit) : SAM@WORK

(verkort) :

Vo beho aan Belg Staat

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Saertkouter 6, 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 20 augustus 2012:

De vergadering beslist de volgende persoon als zaakvoerder te benoemen vanaf 20 augustus 2012: -de heer Claude BRUYNEEL (N.N 75.08.17-121.30), wonende te 9690 Kluisbergen, Saertkouter 6

Sandy MOERENHOUT

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fi,31.- ,r..

.;

® 2On

Griffie

11111

*11190884*

Ondernemingsnr : O (MA 631- e9

Benaming

(voluit) : SAM@WORK

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Saertkouter 6 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte d.d. 1 december 2011 blijkt dat:

Mevrouw MOERENHOUT Sandy, Saertkouter 6, 9690 Kluisbergen, geboren te Tienen op 17 november 1978 nat.nr. 78.11.17-132.06 en de heer BRUYNEEL Claude, Saertkouter 6, 9690 Kluisbergen, geboren te Kortrijk op 17 augustus 1975  nat.nr. 75.08.17-121.30, zijn overeengekomen onder elkaar een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten.

Mevrouw Sandy MOERENHOUT is alleen beherende vennoot. Zij is verantwoordelijk en hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De heer BRUYNEEL Claude is stille vennoot of geldschieter. Hij is slechts aansprakelijk en staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van het bedrag, dat zij inbrengt.

STATUTEN

De statuten van deze vennootschap worden vastgesteld als volgt:

Artikel 1: De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt als naam "SAM@WORK".

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9690 Kluisbergen, Saertkouter 6.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, naar om het even welke plaats worden overgebracht in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalige gebied Brussel  hoofdstad.

De zaakvoerder Is gemachtigd bestuurszetels, stapelhuizen en bijhuizen op te richten in België en in het buitenland.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in buitenland:

Het verlenen van adviezen van financiële , technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management, personeelsbeleid en algemeen bestuur.

Handelsbemiddeling, alsmede aan- en verkoop van goederen, algemeen assortiment.

Op de laatste bfz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer; uitbaten en beheren van een webwinkel; ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Het bestuur van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels -, en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie - ondernemingen.

Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarde, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op ter richten vennootschappen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 1 december 2011, ingaand op 1 januari 2012.

Artikel 5: De inbreng van de vennoten is in totaal bepaald op 500,00 ¬ ( vijfhonderd euro). Mevrouw MOERENHOUT Sandy heeft 495,00 ¬ (vierhonderd vijfennegentig euro) in speciën ingebracht,

en de heer BRUYNEEL Claude heeft 5,00 ¬ (vijf euro) in speciën ingebracht.

Artikel 6: Mevrouw MOERENHOUT Sandy is belast met het bestuur van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Naast de vergoedingen door haar vastgesteld, de representatie- en reisonkosten, kan de algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering aan de zaakvoerder(s) vaste wedde of vergoedingen toekennen, vooraf te nemen op de algemene onkosten.

De stille vennoot mag geen daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan de zaakvoerder gegeven voor handelingen die buiten zijn bevoegdheid liggen verbinden de stille vennoot niet.

Artikel 7: Een algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijkt een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden.

Om geldig te kunnen beraadslagen en beslissen moeten alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Alle beslissingen van de algemene vergadering dienen met eenparigheid van stemmen genomen te worden.

~

Artikel 8: Hel maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Elk jaar zal door de zorgen van de zaakvoerder een jaarrekening van de vennootschap opgesteld worden, die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarlijkse algemene vergadering.

Artikel 9: Ingeval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

SIaatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap zal voortduren tussen de overblijvende vennoot en de erfgenamen van de overleden vennoot. De erfgenamen, de legatarissen en de rechthebbende mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijk inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11: De vennoten kunnen, in algemene vergadering verenigd en besluitend met eenparigheid van stemmen, aan onderhavige statuten alle wijzigingen aanbrengen die zij geschikt achten. Zij kunnen ondermeer het doel uitbreiden of beperken, de naam wijzigingen, de vertegenwoordiging van de vennootschap veranderen, het kapitaal verhogen of verminderen, nieuwe vennoten aannemen, de vennootschap vervroegd ontbinden of beslissen tot omzetting in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 12: De bepalingen van Titel IX van Boek III van het Burgerlijk Wetboek betreffende de vennootschappen en de bepalingen van Boek V van het Wetboek van Vennootschappen, zijn toepasselijk op deze vennootschap voor zover er in deze statuten niet uitdrukkelijk is van afgeweken.

Evenwel zal elke bepaling van onderhavige statuten waarbij op ongeoorloofde wijze wordt afgeweken van voormelde wettelijke bepalingen als ongeschreven moeten worden beschouwd.

DIVERSE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari 2012 en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

2. Alle in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Opgemaakt te Kluisbergen, op 1 december 2011, in drie exemplaren, één voor elke partij, het derde bestemd zijnde voor de registratie. Iedere partij verklaart een door beide partijen ondertekend exemplaar ontvangen te hebben.

MOERENHOUT SANDY BRUYNEEL CLAUDE

Beherende vennoot Stille venoot

Tegelijk hierbij neergelegd : geregistreerde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUYN HOUT

Adresse
SAERTKOUTER 6 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande