BSG BELGIUM

Divers


Dénomination : BSG BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.073.025

Publication

06/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

iw j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Staa

NEERGELEGD

27 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAeleffIFf (SENT



Ondernemingsnr : 0843.073.025

Benaming

(voluit) : BSG Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gezustersstraat 3, 9960 Assenede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 30/04/2014 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om:

a) de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen:

van: Gezustersstraat 3, 9960 Assenede

naar: Martelaarslaan 47, 9000 Gent

b) BDO Bedrijfsrevisoren Burg. ven, CVBA, met zetel te Guldensporenpark 100 (BLOK K), 9820 Merelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0431.088.289, met onmiddellijke ingang te benoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat eindigt na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, die zal beraadslagen over boekjaar 01/01/201531/12/2015 en die in principe in 2016 zal gehouden worden. BDO stelt de heer Bruno Claeys, met IBR nummer A-01483, aan als permanente vertegenwoordiger.

Bell Sell Group BV,

vast vertegenwoordigd door de heer Marc-Derek Schbnberger

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 13.06.2013 13173-0053-017
07/02/2012
ÿþ~

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- ~iao3avis

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : O 43 .3. 02-5-

Benaming

(voluit) : BSG BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gezustersstraat 3, 9960-Assenede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Marc Claeys met standplaats te Gent op 24 januari 2012, dat 1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `STAVAST CONSULTANCY BEHEER', met zetel te Assenede, Gezustersstraat, 3, RPR Gent, ondernemingsnummer 0807984462; 2/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht 'BELL SELL GROEP', met zetel te 1314SJ Almere (Nederland), Rooseveltweg, 15, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 30220435; een handelsvennootschap oprichten onder de benaming "BSG BELGIUM", die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Assenede, Gezustersstraat, 3 en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) dat volledig geplaatst en voor het geheel volstort is. De comparanten verzoeken mij, notaris, de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te stellen, als volgt:

ARTIKEL EEN:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming van "BSG BELGIUM".

Deze benaming moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", samen met de gegevens tot identificatie van de vennootschap zoals opgelegd door artikel 78 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWEE:

De zetel is gevestigd te Assenede, Gezustersstraat, 3 en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving en mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL DRIE:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, aile hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

- 5261002 de directe verkoop via televisie, radio of per telefoon;

- 642 Telecommunicatie;

- 6420002 de exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers (vb.financiële, instellingen);

- 64202 Telecommunicatie, teledistributie inbegrepen;

- 7413 Markt- en opinieonderzoekbureaus;

- 7413101 het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

- 7413102 de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

- 74132 Organisatie van opiniepeilingen;

- 7413201 het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en statistische analyses daarvan;

- 7484905 consumententelemarketing voor rekening van derden;

- 7484906 overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven;

- 7486 Call-centers;

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of on rechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

ARTIKEL VIER:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals bij wijziging aan statuten.

HOOFDSTUK TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van één/tweehonderdste (1/200) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL ZES:

Op deze aandelen wordt in speciën ingeschreven als volgt

1/ door voormelde vennootschap `STAVAST CONSULTANCY BEHEER', op tachtig aandelen -80 aandelen 21 door voormelde vennootschap 'BELL SELL GROEP'op honderd twintig aandelen -120 aandelen

SAMEN: tweehonderd aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal - 200 aandelen

Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting in speciën op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd op 21 december 2011.

ARTIKEL NEGEN:

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, in de zetel van de vennootschap gehouden. Van die inschrijving worden certificaten afgeleverd aan de houders der effecten. ARTIKEL TIEN:

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen wordt.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in vruchtgebruik en blote eigendom, worden alle eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kunnen een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn. Indien een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Worden tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur:

-gemelde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Bell Seli Groep", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Schonberger Marc-Derek:

-gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stavast Consultancy Beheer", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Heijermans Maarten; die aanvaarden.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts ontslagen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze, die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

aT

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste maandag van de maand juni.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL ZESENTWINTIG:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG:

Het maatschappelijk jaar begint jaarlijks op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG:

Elk jaar op 31 december maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vomit één geheel.

De zaakvoerder(s) stelt/stellen bovendien een verslag op, waarin hij/zij rekenschap geeft/geven van zijn/hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

ARTIKEL DERTIG:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst ult. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten. Geen uitkering Mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt tilt de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden zaakvoerders overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen .

ARTIKEL DRIEËNDERTIG:

Na betaling van alle schulden, lasten, kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen, dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel die

hieromtrent alle dienstige inlichtingen kan vorderen van de vereffenaars om de geldigheid ervan na te gaan. ARTIKEL VIERENDERTIG:

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. Voor het geval de statuten de dwingende wettelijke bepalingen zouden tegenspreken, worden de desbetreffende bepalingen uit de statuten geacht te zijn vervangen door de wettelijke regeling terzake.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

1° Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen: Het eerste maatschappelijk jaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

2° Aanvang activiteit: De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap een aanvang nemen op heden.

Voor ontledend uittreksel

getekend Marc Claeys, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte

-Bijlagen bij heïBèlgiscri Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BSG BELGIUM

Adresse
Zetel : Gezustersstraat 3, 9960 Assenede

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande