BSIDE CONCEPT, AFGEKORT : BSIDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BSIDE CONCEPT, AFGEKORT : BSIDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.333.009

Publication

26/05/2014
ÿþMod Woni iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

AfdeTing Oudenaarde

15 FlEt Zuli

Griffie

Ililleng11(11

I

Vc behc

aar

Bek Staal

Ondernemingsnr : 0502.333.009

Benaming

(voluit): Bside concept

(verkort) : Bside

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Deinsesteenweg 73 - 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de algemene vergadering dd 01 april 2014 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar Schoutput 7 te 9830 Sint-Martens-Latem en dit met onmiddellijke ingang.

Bruno Van Durme

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2014
ÿþ~~

MoR Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

~º%`117~.iN .

~ r

~



i 0 DEC. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA " TE GENT

reet



Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

0502333009

Bside concept Bside

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9830 Sint-Martens-Latem, Schoutput 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING - SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 911212014.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte.

aansprakelijkheid Bside concept, afgekort Bside, te 9830 Sint Martens-Latem, Schoutput 7.

A. dat de vergadering geldig was samengesteld, met volgende agenda

1. Voorlezing van de verslagen van: i) het bestuursorgaan, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd die is vastgesteld per 12 november 2014, dus niet ouder dan drie maanden vdôr heden; en li) een bedrijfsrevisor, aangeduid door het bestuursorgaan, over de gezegde staat van activa en passiva.

2. Voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

3. Voorstel geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Vaststelling dat de vennootschap een actief heeft en dat het vermogen van de vennootschap volledig: vereffend en toegekend wordt aan de vennoten van de vennootschap.

5. Sluiting van de vereffening.

6. Benoeming van een bijzondere lasthebber teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen in het', kader van de beslissingen genomen omtrent de bovenstaande agendapunten.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemm en volgende beslissingen getroffen heeft EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van het bestuursorgaan voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld per 12 november 2014.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap.

De vennoten erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bside Concept" een boekhoudkundige staat per 12 november 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 7.261,08 EUR en een netto actief van 6.387,05 EUR.

Q'Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft, in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

Q'Uit de staat van activa en passiva blijken nog schulden ten aanzien van derden.

DOp grond van de informatie die me door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden, zoals opgenomen in de staat van activa en passiva per 12 november 2014, evenals de schulden die zijn ontstaan naar aanleiding van de vereffening op datum van ondertekening van dit controleverslag zijn betaald.

ik wens erop te wijzen dat de roerende voorheffing op de liquiditeitsbonus, die zal ontstaan op het ogenblik van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet geconsigneerd werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 6 december 2014.

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor

Poolse Winglaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en bewaard worden door ondergetekende notaris in het vennootschapsdossier; het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad,

Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld. TWEEDE BESLISSING

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld per 12 november 2014 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

" DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen daartoe vervuld zijn, gezien de vennootschap geen enkele verdere activiteit zal uitoefenen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van de vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaar, en dat hij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zal dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerders van de vennootschap zijn de Heer Bruno van Durme en Mevrouw Sandrine Leclercq, voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat aile passiefposten, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 12 november 2014 enig door de vennootschap te dragen passief vermeldt, volledig betaald zijn.

De vergadering stelt vast en de zaakvoerder bevestigt voor zover nodig, dat de vennootschap geen passief aan derden bezit en dat het hele vermogen, zo actief als passief, van de vennootschap, op heden toegekend wordt aan de vennoten pro rata hun aandelen in de vennootschap, en dat bijgevolg het vermogen op heden vereffend wordt.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op volgende financiële rekening van de Heer Bruno van Durme en Mevrouw Sandrine Leclercq, voornoemd, op rekening nummer 290-0317409-46.

De vennoten verklaren dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, de Heer Bruno van Durme en Mevrouw Sandrine Leclercq zullen instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlag en, bevestigt de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Na onderzoek daarvan bevestigt de ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bside concept definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 9830 Sint-Martens-Latem, Schoutput

7.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling en de

bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al

het nodige te doen bij de banken waar de vennootschap rekeningen aanhield, bij de Kruispuntbank van

Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondememingsloket, bij de B.T.W.-administratie,

bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van

onderhavige buitengewone algemene vergadering: de Heer Bruno van Durme en Mevrouw Sandrine Leclercq,

voornoemd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Door Notaris Geertrul VAN der PAAL, GAVERE,

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte tot vereffening - sluiting met aangehechte volmacht.

- verslagen van zaakvoerder en van de revisor over de vereffening - sluiting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 0 JAN. 2013

Griffie

111V

11

X130137 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Obc

Benaming

(voluit) : Bside concept

(verkort) : Bside

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 8/1/2013. Dat ;

1) De Heer Bruno Brigitte van DURME, geboren te Kortrijk op 13 januari 1972, wonende te 9770 Kruishouten, Deinsesteenweg 73 (NN 720113 415 35).

2) Mevrouw Sandrine

Martine LECLERCQ, geboren te Ukkel op 7 april 1975, wonende te 9770

Kruishoutem, Deinsesteenweg 73 (NN 750407 054 78),

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met :

BENAMING : Bside concept, afgekort Bside

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : te 9770 Kruishouten, Deinsesteenweg 73

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor deelneming met

derden:

Het vervaardigen van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen : stoelen, fauteuils, zitbanken,

canapés, taboeretten, edm. Alsook het stofferen ervan;

Het vervaardigen van badkamermeubels;

Het vervaardigen van tuin- en terrasmeubels;

Het vervaardigen en stofferen van stoelen en zitmeubels voor kantoren, werkplaatsen, restaurants, scholen,

enz.,

Het vervaardigen en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz.) van eetkamer-,

zitkamer- en slaapkamermeubels;

Het vervaardigen van wandkasten, speciale TV- en computermeubels, bijzetmeubels;

Het renoveren en restaureren van meubels in de meest uitgebreide zin van het woord;

Het verlenen van advies bij het inrichten van alle soorten gebouwen;

Horeca : uitbaten van bed & breakfast, snackbar, thé-salon;

Import-export van textielwaren, voedingswaren, gereedschappen;

Detailhandel in textielwaren, voedingswaren, gereedschappen;

Het organiseren van teambuilding, seminaries en aanverwante activiteiten;

Het leveren van traiteurdiensten en table d'hôte.

De vennootschap heeft eveneens als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die,

algemeen genomen, op een cf andere wijze verband houden met :

Het waarnemen van bestuursmandaten en managementadvies ;

Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken ;

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het

besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon ;

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in het algemeen ;

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties

waarnemen of laten waarnemen, en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de

voorgaande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die voor de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappen en kapitalisatie-ondernemingen.

En dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De activiteiten van consultant, met betrekking tot alle voorgaande genoemde activiteiten, zowel als hoofdaannemer, als onderaannemer.

Zij mag eveneens alle brevetten en licenties verkrijgen, bezitten, uitbaten en toekennen die geheel of ten dele kunnen gebruikt worden in haar nijverheid, alsook het ontwikkelen, kopen, verkopen, ln licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel, tenzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, en waarvan het vocrwerp soortgelijk of samenhangend zou zijn met het hare.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DUUR : on bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste zes en tachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven:

- door de Heer Bruno van Durme, ten belope van drie en negentig (93) aandelen;

- door Mevrouw Sandrine Leclercq, ten belope van drie en negentig (93) aandelen;

totaal: honderd zes en tachtig (186) aandelen.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6883454-22 bij BNP

d r.t l )

H

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 januari 2013 afgeleverd bankattest,'

dat aan ondergetekende notaris is overhandigd, en hetwelk in het dossier van de vennootschap zal bewaard

worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 18.600,00 euro.

BESTUUR:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regeren onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Worden tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders benoemd, en dit voor onbepaalde duur:

1) De Heer Bruno van DURME, geboren te Kortrijk op 13 januari 1972, wonende te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 73 (NN 720113 415 35).

2) Mevrouw Sandrine LECLERCQ, geboren te Ukkel op 7 april 1975, wonende te 9770 Kruishoutem,

Deinsesteenweg 73 (NN 750407 054 78).

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

JAARVERGADERING : op de derde donderdag van de maand juni om 11 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

BOEKJAAR : het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op 8 januari 2013 en eindigen op 31 december 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BSIDE CONCEPT, AFGEKORT : BSIDE

Adresse
SCHOUTPUT 7 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande