BSV CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : BSV CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.387.484

Publication

13/01/2011
ÿþ ~,. Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou

aan t

Bel gi: Staats)

" iiooseoa*

Oudenaarde

Q 3 JAN. 2311

Griffie

Ondernemingsnr : O $ 39,. 31 e G$

Benaming

(voluit) : BSV Consulting

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Hedekensdriesstraat 33 E, 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : OPRICHTING BSV Consulting

De volgende personen :

1) De heer MENSCHAERT Bart, wonende Hedekensdriesstraat 33 E, 9770 Kruishoutem, Belg, geboren te Gent op 22/09/1977,

2) De heer MENSCHAERT Jean Pierre, wonende Baarleboslaan 106, 9031 Drongen, Belg, geboren te Gent op 27/08/1950,

hebben op 02/01/2011 besloten een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.500 (duizendvijfhonderd) euro en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van éénhonderdste (1/100-ste) van het kapitaal. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt :

Inbreng in geld

De heer MENSCHAERT Bart heeft ingetekend op 90 aandelen, die hij volledig volstort voor een totaal van

1.350 euro.

De heer MENSCHAERT Jean Pierre heeft ingetekend op 10 aandelen, die hij volledig volstort voor een

totaal van 150 euro.

Samen 100 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Hoedanigheid vennoten

De heer MENSCHAERT Bart is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De heer MENSCHAERT Jean Pierre is de stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van zijn inbreng.

De heer MENSCHAERT Bart als beherend vennoot verklaart dat hij op de hoogte is van de artikelen 202 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen o.a. betreffende de hoofdelijke en onbeperkte

aansprakelijkheid van de beherende vennoot in een gewone commanditaire vennootschap.

STATUTEN

Rechtsvorm, naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt : "BSV Consulting".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Hedekensdriesstraat 33E

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer;

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake product-management, design en vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake personeelsmanagement, human resources en personeelsbeleid, milieu- en kwaliteitszorg, corporate govemance, strategisch advies, changemanagement, reorganisaties; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (ICT), informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake webdesign en webtoepassingen,domeinnamen, hosting en internetservices; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen; het ter beschikking stellen en verhuren van (mobiele) ICT- infrastructuur en  toepassingen.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

De uitbating van een bureau voor administratief en secretariaatswerk.

De uitbating van een bureau voor de organisatie en begeleiding van evenementen.

Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

Het verrichten van alle diensten inzake reiniging en onderhoud voor particulieren, bedrijven en overheden.

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groenzones; het verrichten van grondwerken; het verrichten van aanplantingen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen; het aanleggen en onderhouden van diverse terreinen; het aanleggen van opritten, klinkers, diverse terreinen.

Het verrichten van kleine verbouwings-, restauratie- en onderhoudswerken; de uitbating van een klusjesdienst.

De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in : nieuwe en tweedehandse rijwielen, motorrijwielen, autovoertuigen, motorvoertuigen en voertuigen/vaartuigen in het algemeen;

onderdelen en wisselstukken, banden, oliën, smeermiddelen, brandstoffen, onderhoudsproducten, accessoires en toebehoren, elektrische en mechanische onderdelen, auto-elektriciteit; tuning-parts; carkits; land- en tuinbouwvoertuigen, land- en tuinbouwmachines, hard- en software, telecommunicatie, audio en video. Het ontwerpen, vervaardigen, monteren, onderhouden en herstellen van voormelde goederen.

Het verhuren en leasen van motorvoertuigen/vaartuigen.

Het verrichten van alle werkzaamheden inzake algemene mechaniek en automatisatie.

ti

Het goederenvervoer over de weg en het water;

de vervoersbemiddeling, makelaar en commissionair inzake vervoer;

alle vervoersondersteunende activiteiten, zoals o.m. vrachtbehandeling, expeditie, opslag, verhuur en ter

beschikkingstelling van terreinen, loodsen, opslagplaatsen;

verhuur van vrachtwagens en bestelwagens, al dan niet met chauffeur; taxidiensten; verhuisdiensten;

besteldiensten; koerierdiensten.

Consultancy en adviesverlening inzake vervoersaangelegenheden en diverse technische aangelegenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

tevens inzake management en beheer.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in : diensten, machines, toestellen en benodigdheden voor ICT, voor communicatie en telefonie, hard- en software, randapparatuur en dergelijke; elektrisch installatiemateriaal, elektrische en elektronisch toestellen, fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, auto's, plezier- en sportvaartuigen en andere motorvoertuigen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoed makelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan.leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen

verbintenissen als tot waa`rtiorg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.500 (duizendvijfhonderd) euro en is

verdeeld in 100 (honderd) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal.

Bestuur

§1. Aantal  benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§2. Duur van de opdracht  ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging van de statuten.

§3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Algemene vergadering van de vennoten

§1. Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand april om 10 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

§2. Bijeenroeping -de bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of

van de gecommanditeerde vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

Boekjaar-inventaris jaarrekening-winstverdeling-reservering-verliezen

§1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

§2. Inventaris jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§3. Winstverdeling-reservering-verliezen

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste (1120-ste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De gewone commanditaire vennootschap mag evenwel geen winsten uitkeren zolang er overgedragen

verlies is.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stilte vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Ontbinding-vereffening

§1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de

vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering.

§2. Vereffening

Ingeval van ontbinding zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s), behalve indien de

algemene vergadering zelf een of meerdere vereffenaars aanstelt.

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide

bevoegdheden zoals bepaald het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en loopt tot 31/12/2011.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal aldus plaats vinden op de derde zaterdag van de maand april van het jaar

2012.

Zaakvoerder

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld : de heer MENSCHAERT Bart,

-ry voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende

Voor- .. uid ede

behouden aan het Belgisch beslissing van de algemene vergadering.

Staatsblad Overname handelingen voor oprichting -bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Volmacht

De oprichters geven bij deze volmacht aan cvba AB Partners Oudenaarde, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, gekend onder het ondememingsnummer 0473.997.329 evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren

Voor eensluidend uittreksel,

Menschaert Bart

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : de oprichtingsakte.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

09MU2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.387.484

Benaming

(voluit) : BSV Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hedekensdriesstraat 33 E, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 23 juni 2015:

Er wordt beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar: Maalderijstraat 4 te 9750 Zingem.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 23 juni 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

Bart Menschaert,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BSV CONSULTING

Adresse
HEDEKENSDRIESSTRAAT 33E 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande