BTA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BTA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.269.703

Publication

03/04/2014
ÿþMod won' 11.1

s3-"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0864.269.703.

Benaming

(voluit) : BTA {NVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Vinkenlaan, 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ART 537WIB - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 19 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BTA INVEST", met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Vinkenlaan, 25, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit  Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de "Eerste vergadering" de dato 30 december 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 voor een bruto bedrag van 137.111,11 euro. Een exemplaar van deze notulen blijft in het dossier van de Notaris.

Tweede beslissing :

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 25 februari 2014 met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Derde beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 24 februari 2014 met, betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de' vennootschap onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, te verhogen door een niet-geldelijke inbreng, met een bedrag van negentig procent (90. %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 123.400,00 euro, wetende dat; de resterende 10 % ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden gerealiseerd als volgt:

Het kapitaal wordt in twee fasen gebracht van 18.600,00 euro op 142.000,00 euro, met uitgifte van 476, nieuwe aandelen, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun uitgifte. De inbreng in natura zijnde een inbreng van vorderingsrechten in hoofde van de vennoten, ten bedrage van 123.400,00 euro, waarvan hiervoor sprake; wordt vergoed:

-enerzijds door toekenning van 476 aandelen met een fractiewaarde van 100,00 euro per aandeel, hetzij een totaal bedrag van 47.600,00 euro in kapitaal, en

-anderzijds het inboeken op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" van een totaal bedrag van 75.800,00 euro, hetzij een uitgiftepremie van 159,2436 euro per aandeel (rekeninghoudend met het afrondingsverschil). Deze onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" zal, zoals het kapitaal de waarborg van derden vormen, en zal slechts kunnen verminderd of afgeschaft worden, krachtens besluit van de algemene vergadering die hierover beraadslaagt zoals inzake statutenwijzigingen. De aandelen worden toegekend aan de bestaande vennoten in verhouding tot hun rechten in de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verloopt in 2 fasen:

-in eerste instantie wordt het kapitaal gebracht van 18.600,00 euro op 66.200,00 euro door inbreng van het kapitaalgedeelte ten bedrage van 47.600,00 euro en uitgifte van 476 nieuwe aandelen;

-in een tweede fase wordt de uitgiftepremie, zijnde 75.800 euro, dewelke voorafgaand was geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" overgeboekt in het kapitaal om dit te brengen van 66.200,00 euro op 142.000,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De nieuwe aandeelhoudersstructuur zal er na de kapitaalverhoging als volgt uitzien:

VAN KOOPHANDEL

211 NE 20111

DENDERMONDE

rrDffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge -de heer CORNAND Ronny, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Vinkenlaan 25 : 184 + 470 = 654 aandelen

-de heer CORNAND Yanni, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Vinkenlaan 25 : 1 + 3 = 4 aandelen -mevrouw CORNAND Tamara, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Vinkenlaan 25 : 1 + 3 = 4 aandelen De vennoten hebben verklaard de hen toegekende aandelen te aanvaarden.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de Bedrijfsrevisor, de BVBA "J. VANDE MOORTEL en C°, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, op 24 februari 2014, een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal warden neergelegd ter griffie.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLU IT

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De

Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld

overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA BTA INVEST.

De bijzondere algemene vergadering dd. 30 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 137.111,11 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen ais schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 123.400,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%,

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten am de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 476 nieuwe aandelen van de vennootschap BTA INVEST BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 123.400,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 123.400,00 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 142.000,00 euro, waarvan 129.600,00 euro volgestort is;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in

4 d Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend, Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 24 februari 2014.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

(getekend)

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor"

Vijfde beslissing - Vaststelling

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is, en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op 142.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 662 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke ieder 1/662ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vijfde beslissing :

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 142.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 662 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 1/662ste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen genummerd van 1 tot en met 186 zijn volstort ten belope van één/derde; de aandelen genummerd van 187 tot en met 662 zijn volledig volstort.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het vorderingsrecht op het netto-dividend van 123.400,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.600,00 euro op 142.000,00 Euro door inbreng van het vorderingsrecht op het gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, met uitgifte van 476 nieuwe aandelen."

Zesde besluit  Aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan enkele recente wetsbepalingen. Bijgevolg beslist zij volgende artikels der statuten te wijzigen:

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Na de laatste alinea volgende tekst toevoegen :

"De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen,

Daartoe zat door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Zolang de vennootschap maar één vennoot telt, oefent hij alle rechten uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan ze niet delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot, handelend in de hoedanigheid van algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel"

ARTIKEL 22. ONTBINDING

Na de eerste zin van de tweede alinea volgende tekst toevoegen

"De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering."

Na de laatste alinea volgende tekst toevoegen :

"De vereffening kan in één akte worden afgesloten indien de voorwaarden voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen vervuld zijn."

ARTIKEL 23, VERDELING

Voor de eerste alinea volgende tekst toevoegen :

"Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren."

Voor-

4 iehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Zevende besluit  Volmacht voor de coordinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, bedrijfsrevisoraal verslag, coordinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

erederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de G,; e 4eteerde ifé éi e Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem alst)bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 1 05 - Fax +32(0)53 e o Naam en handtekening

e-mail: info@notariscatldron.be

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.12.2013 13683-0182-010
12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.09.2012 12559-0256-011
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 25.08.2011 11462-0484-010
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 22.11.2010 10610-0563-010
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 17.07.2008 08432-0106-010
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 26.07.2007 07494-0080-010
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 19.10.2006 06843-3785-009
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 23.09.2005 05705-1503-008
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 05.10.2015 15644-0022-010

Coordonnées
BTA INVEST

Adresse
VINKENLAAN 25 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande