BUBRU

Société en commandite simple


Dénomination : BUBRU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.350.754

Publication

11/02/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i NEERGELEGD

01 FR 2011

RECtinigQNK VAN

[]C]pH~\rlpt re ncwrr





iiii vii III uh viii m lil lvii il ii

+110]3463*

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 01313 %S a -4-£jLr

Benaming

(voluit) : BUBRU

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Krielstraat 3 - 9990 Maldegem Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 20 januari 2011 dat :

1. Buysse Geert, wonende Krielstraat 3, 9990 Maldegem;

2. Bruggeman Ilse, wonende Krielstraat 3, 9990 Maldegem,

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming "BUBRU", met zetel te Krielstraat 3, 9990 Maldegem.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de

meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere (exemplatieve opsomming) begrepen

o Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

o Het organiseren en leveren van de administratieve diensten aan ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

o Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen;

o Het optreden als tussenpersoon in de handel;

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

- Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het

" stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

- Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de . bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het " hare staat.

VENNOTEN-ZAAKVOERDER

Buysse Geert, voorgenoemd comparant, treedt op als gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk, en is aangewezen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Hij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande bij de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari van het jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van dat jaar. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 31 december tweeduizend en elf.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DUIZEND (1.000) EURO, in te brengen als volgl :

- de heer Buysse Geert : negenhonderdnegentig euro (990 EURO);

- mevrouw Bruggeman lise : tien euro (10 EURO).

Als vergoeding voor deze inbreng heeft de heer Geert Buysse recht op negenennegentig (99) aandelen, en

heeft mevrouw Ilse Bruggeman recht op een (1) aandeel.

De honderd (100) aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, dat aldus volledig werd

" ingeschreven. Het kapitaal wordt volledig volstort bij de oprichting.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de Burg. BVBA Maes Consult, met zetel te Korte Meire 9 " bus 0002 te 9270 Laarne, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve " formaliteiten te verzekeren (inschrijving, wijziging of doorhaling van de vennootschap bij de B.T.W-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket, ...).

Geert Buysse,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUBRU

Adresse
KRIELSTRAAT 3 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande