BUDDING GEKIERE ROMBAUT

Divers


Dénomination : BUDDING GEKIERE ROMBAUT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 555.708.842

Publication

15/07/2014
ÿþ MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111 J1,41111111 1111

Ondemerningsnr : cpSS S. -"q-oéi?. eel t

Benaming

(voluit) : BUDDING GEKIERE ROMBAUT

(verkort):

Rechtsvorm: vennootschap onder firma

Zetel: Guido Gezellestraat 31 9830 Sint Martens Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

BUDDING GEKIERE ROMBAUT V.O.F.

1.0PRICHTING EN INBRENGEN

Heden, vrijdag 20 juni 2014 zijn samengekorrien',

1. Rombaut Christian, geboren te Gent op 4 september 1956 en wonende te 9000 Gent Sint-Lievenspoortstraat 20, N.N. 56.09.04-053-96 en van Belgische nationaliteit.

2. Gekiere Didier geboren op 25 januari 1964 en wonende te 9830 Sint-Martens-Latem Latemstraat 83, N.N. 64.01.25-063-53 en van Belgische nationaliteit.

3. De Bilde Philippe geboren op 25 oktober 1951 Leopoldstad thans Kinshasa, wonende te 9968 Assenede Rijkestraat 35. N.N. 5110..25-023-77 en van Belgische nationaliteit

4. De Bilde Thierry geboren te Gent op 12 mei 1970 en wonende te 9940 Evergem Koolstraat 23, N.N. 70.05:12-047-31 en van Belgische nationaliteit,

5. Putys Saulius geboren te Lietuva (Litouwen) op 24 februari 1974 en wonende te 9000 Gent Rooigemlaan 489 A. N.N, 74.02.24-405-65 en van Litouwse nationaliteit.

6. Budding Michel geboren te ' s Gravenshage op 9 oktober 1966 en wonende te 8570 Vichte VIaschaardstraat 2 N.N. 66.10.09.393,17 en van Belgische nationaliteit.

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 5000 euro is ingebracht en volstort, ieder met zijn EIGEN middelen en dat het als volgt is samengesteld:

1.Rombaut Christian voornoemd, ondertekende op 15 aandelen van ¬ 50 volledig volstort.

2.Gekiere Didier voornoemd, ondertekende op 15 aandelen van ¬ 50 volledig volstort.

3.De Bilde Philippe voornoemd, ondertekende op 15 aandelen van ¬ 50 volledig voIstort

4.De Bilde Thierry voornoemd, ondertekende op 15 aandelen van ¬ 50 volledig voIstort

5. Putys Saulius voornoemd, ondertekende op 15 aandelen van E 50 volledig volstort.

6.Budding Michel voornoemd, ondertekende op 25 aandelen van ¬ 50 volledig voIstort.

Hierbij worden zij respectievelijk eigenaar van:

" Rombaut Christian van 15 aandelen

" Gekiere Didier van 15 aandelen

" De Bilde Philippe van 15 aandelen

" De Bilde Thierry ,van 15 aandelen

" Putys Saulius van 15 aandelen

" Budding Michel van 26 aandelen

De ondergetekenden stellen de statuten van hun vennootschap als volgt vast:

Il. STATUTEN

Artikel I: BUDDING GEKIERE ROMBAUT

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firme, en dit onder de bijzondere benaming BUDDING GEKIERE ROMBAUT Handetsbenaming: " PROJECT COMPANY D.C."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

 NEERGELEGD

0 4 JULI 2014

RECHWkk VAN

KOOP1-1AN.D.EL TE-CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2: duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 3: zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te B-9830 Sint-Martens-Latem Guido

Gezellestraat 31.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij gewoon besluit van de algemene

vergadering of van de zaakvoerders.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt, dit ter berichtgeving aan derden.

Artikel doel

De vennootschap heeft tot doel:

Import van nieuwe personenauto's en andere lichte auto's en lichte vrachtwagens. Handel in andere auto's. Handel en reparatie van aanhangwagens, opleggers, caravans, motorhomes. Onderhoud en reparatie van auto's. Groothandel in onderdelen en toebehoren van auto's. Handel in en onderhoud en reparatie van motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen. Carrosseriewerk en repartie van autovoertuigen, caravans, aanhangwagens, motorhomes e.d. Verhuur van ceremoniewagen voor feestelijkheden met of zonder chauffeur. Takeldiensten.

De ruwbouwactiviteiten (metsel-, beton- of sloopwerken); de stukadoor, cementeer- en dekvberactiviteiten; de tegel, marmer- en natuursteenactiviteiten; de dakdekkers- en waterdichtingsactiviteiten; de schrijnwerkers-glazenmakers activiteiten; de eindafwerkingsactiviteiten (schilder- en behangwerken en het plaatsen van soepele vloerbekleding):de algemene aannemersactiviteiten; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiematerialen en isolatie tegen geluid en trillingen; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, de bouw van speel-en sportterreinen, zwembaden, ene; het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen; onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken: verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel; het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; de bouw van individuele huizen volgens de formule sleutel op de deur.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

Café en snackbar en inrichten van feestelijkheden.

Het doel kan gewijzigd worden bij statutenwijziging bij algemene vergadering of bij buitengewone algemene vergadering en zoals voorzien in de wetgeving dienaangaande.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële-, financiële-, roerende- en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks- of onrechtstreeks, geheel- en gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel. Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden aile handelingen verrichten die van aard zouden zijn om de verwezenlijking of uitbreiding ervan te vergemakkelijken. Zij mag zich interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, enz. in aile

bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Artikel 5: kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 5000 euro. Het bestaat uit 100 aandelen op naam, van 50 euro.

Artikel 6: overdracht van participaties

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van aile vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek De verkoopprijs is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De deskundige houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de

aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld op de hierboven bepaalde wijze

Artikel 7: aansprakelijkheid van de vennoten

De verbintenissen aangegaan vanaf 20 maart 2014 zullen worden opgenomen en overgenomen door de vennootschap, evenwel onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 8: bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Deze aanvaardt de opdracht onder de bevestiging dat hij of zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 9: bezoldiging

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar voor het toekomende jaar wordt vastgesteld en ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Ook een Buitengewone Algemene Vergadering kan de bezoldiging vaststellen, verminderen of vermeerderen.

Artikel 10: bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen dealgem ene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt in - en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s). In geval van een college van zaakvoerders kan elk van hen afzonderlijk de vennootschap binden en bestuurshandelingen stellen.

Artikel 11: verantwoordelijkheid van de zaakvoerder

De zaakvoerder is volgens de regels omtrent lastgeving zonder meer hoofdelijk jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft. Zolang de vennootschap niet ontbonden is, kan hij slechts tot schadeloosstelling aangesproken worden nadat de algemene vergadering daartoe besloten heeft.

Artikel 12: bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere- en beperkte volmachten voor een bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Indien er

verschillende zaakvoerders zijn vormen zij een college, zij kunnen elk afzonderlijk optreden.

Artikel 13: gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand met om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op datum van vrijdag 27 mei 2016 te 14 h.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en bij gewone meerderheid van stemmen te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om. bij versterkte meerderheid van stemmen over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De algemene vergadering is bevoegd te beraadslagen en te besluiten over: - goedkeuring van de jaarrekening indien zij vereist zou zijn; - bestemming van het resultaat; - wijziging van de statuten; - bepaling van de bezoldiging van de zaakvoerder(s)

Artikel 14: plaats van de vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is en aangewezen in de oproeping. De bijzondere - en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 15: oproeping tot de algemene vergadering - Termijnen

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt bij middel van een gewone brief toegezonden aan elke vennoot ten minste veertien dagen voor de vergadering met opgave van de agenda.

Artikel 16: vertegenwoordiging van de vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn voor de gehele duur van

de vergadering. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17: stemrecht

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 18: quorum

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige- of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 19: besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering.

In de gewone- en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen en bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De zaakvoerder wordt verkozen bij eenvoudige meerderheid.

Artikel 20: notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop der vergadering.

Artikel 21: notulen - afschriften en uittreksels.

Afschriften en uittreksels van de notulen van de gewone- en van de bijzondere algemene vergadering worden ondertekend door de personen die als orgaan de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

Elke vennoot kan op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de notulen of zich op zijn kosten een afschrift daarvan doen afgeven.

Artikel 22: gelijke behandeling van de vennoten

Bij elk besluit van de algemene vergadering moeten de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

Artikel 23: buitengewone algemene vergadering - statutenwijzigingen,

De onderhavige statuten kunnen door de buitengewone algemene vergaderingen gewijzigd worden.

De buitengewone algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig over een wijziging in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drievierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd. De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Heeft de voorgestelde wijziging betrekking op de rechtsvorm van de vennootschap dan moet de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften van de artikelen 168 en volgende van de Vennootschappenwet.

Artikel 24: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december, Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden en eindigt op datum van 31 december 2016. De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet.

Artikel 25: winstuitkering

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Aan de vennoten kan, op voorstel van de zaakvoerder bij besluit van de algemene vergadering, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden. Over verliezen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

beslist de algemene vergadering. De betalingen worden gedaan op het tijdstip en op de wijze, bepaald door de zaakvoerder, binnen een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft

besloten. De algemene vergadering kan beslissen dat een door haar bepaald gedeelte van het uit te keren bedrag zal aangewend worden tot bijstorting op de niet volgestorte aandelen.

Artikel 26: kennisgevingen aan de vennoten

Aile kennisgevingen aan vennoten inzake de vennootschap geschieden langs de post aan de woonplaats van de vennoten die vermeld is in de oprichtingsakte of in het register van de vennoten. In geval van verandering van de woonplaats moet de vennoot de nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap. Zolang zulke mededeling niet gedaan is, wordt de vennoot geacht woonplaats gekozen te

hebben in de oorspronkelijke woonplaats. Deze clausule is van overeenkomstige toepassing in geval van verplaatsing van de zetel van een rechtspersoon - vennoot.

Artikel 27: scheidsgerecht

Alle geschillen ter zake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar aandeelhouders of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen de zaakvoerders en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij een scheidsrechter aan; deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, op verzoek van de twee scheidsrechters de derde scheidsrechter.

Artikel 28: ongeldige statutaire clausules

De clausules van deze statuten waardoor afbreuk mocht gedaan zijn aan wetten die de openbare orde betreffen en aan de wetten op de handelsvennootschappen worden voor niet geschreven gehouden en kunnen geen aanleiding geven tot nietigverklaring van de vennootschap,

TIJDEL1JKE BEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder

Ais niet statutair zaakvoerders worden benoemd - met eenparigheid van stemmen

" Rombaut Christian

" Gekiere Didier

" De Bilde Philippe

" De Bilde Thierry

" Putys Saulius

" Budding Michel

die aanvaarden, dit voor een termijn van onbepaalde duur en vanaf heden,

Hun mandaat is niet bezoldigd tenzij de Algemene Vergadering en of Buitengewone Algemene Vergadering

hierover anders zou beslissen.

Aldus opgemaakt in vijf originele exemplaren te Sint-Martens-Latere op datum van vrijdag 20 juni 2014. Een origineel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent,

g etek

Rombaut Christian

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BUDDING GEKIERE ROMBAUT

Adresse
Zetel: Guido Gezellestraat 31 9830 Sint Martens Latem

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande