BUILD-ID BVBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILD-ID BVBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.918.754

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312288*

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633918754

Benaming (voluit) : Build-ID BVBA

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halewijnstationstraat 85

(volledig adres) 9031 Gent

Oprichting

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Delphine Coorevits te Gent, Drongen, op 16/07/2015 (ter registratie neergelegd) dat 1/ de heer WAUTERS Marijn Denis, rijksregisternummer 80.10.03-217.85, geboren te Halle op 03/10/1980, wonende te 9031 Gent (Drongen), Halewijnstationstraat 85, en 2/ mevrouw PATERNOSTER Vanessa Francisca Rachel, rijksregisternummer 71.07.26-072.09, geboren te Gent op 26/07/1971, wonende te 9031 Gent (Drongen), Halewijnstationstraat 85, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : Build-ID BVBA

ZETEL : 9031 Gent (Drongen), Halewijnstationstraat 85

DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Opmaken van studies van technische gebouwuitrusting zoals HVAC, Elektriciteit, Sanitair, Brandbeveiliging, Brandbestrijding, EnergieAudits en Haalbaarheidsstudies. Het verlenen van adviezen en het uitbaten van een studiebureau met betrekking tot speciale technieken en technische gebouwuitrusting; het ontwikkelen en verkopen van programma s of software inzake speciale technieken en technische gebouwuitrusting; het verlenen van bouwadvies en projectorganisatie; het uitvoeren van expertises en alle aanverwante activiteiten met betrekking tot de bouwsector; het verlenen van adviezen van financiële, technische. commerciële, juridische of administratieve aard in de ruimste zin van het woord. Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen, voornamelijk met betrekking tot de bouwsector. De conceptie, studie, voorbereiding, het ontwerpen en de verdere uitwerking van alle bouwprojecten, zowel voor private als voor openbare bouwwerken.

Het toezicht en de leiding over dergelijke bouwwerken naar al hun aspecten en rekening houdende met alle in dit verband vereiste gegevens en te verrichten prestaties in de ruimste zin van het woord. Consultaties betreffende bouwwerken en de hiermee verband houdende problemen. Managementprestaties in andere vennootschappen. Het ontwerpen en inrichten van interieurs van woningen en bedrijven. Het uitvoeren van elektriciteitswerken en het plaatsen van domotica installaties, alsook sanitair, verwarmings en ventilatie installaties. Het plaatsen van klimaatsystemen. Het onderhouden van technische installaties in bestaande gebouwen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen alsook managementactiviteiten verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken. In de regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het doel van de vennootschap.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht.

Het kapitaal werd gedeeltelijk en vooraf gestort op een bijzondere rekening bij de ING Bank, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Build-ID BVBA ", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De voornoemde heer Marijn Wauters wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder. De voornoemde heer Marijn Wauters verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de

vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de derde zaterdag van de maand juni om 10 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Delphine Coorevits,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Coordonnées
BUILD-ID BVBA

Adresse
HALEWIJNSTATIONSTRAAT 85 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande