BUILDING COMPANY VAN DEN BRANDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING COMPANY VAN DEN BRANDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.445.072

Publication

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.09.2013 13578-0576-011
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 30.08.2012 12537-0098-011
23/03/2011
ÿþ Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 11044, ~,"

GR1Fi'ÎE R4CW:7. 'A I<

VAN KOQ21-:/,°i"!r,=rL

.9 1. 01. 7011

DE',:: mGlitgONDE

Opde laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en)

g hetzij van de p

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : '3.1 . `%' S _ 0/42-Benaming

(voluit) : BUILDING COMPANY VAN DEN BRANDEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Driegoten 24E te 9220 Hamme

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op vierentwintig februari tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. a) de Heer Eddy Van den Branden (Identiteitskaart nummer 590-2582688-89 - Rijksregister nummer 55.03.01-073.06), wonend te 9220 Hamme, Driegoten 24 E;

b) Mevrouw Christa Ursula Florent Brouwers (Identiteitskaart nummer 590-1656137-82 - Rijksregister nummer 60.07.22-386.69), wonend te 9220 Hamme, Driegoten 24 E, hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "BUILDING COMPANY VAN DEN BRANDEN",: met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Driegoten 24E.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

a. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,: uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

b. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

c. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, man-dataris of vereffenaar in andere: vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciele, industriële, financiele, roerende of onroerende han delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aards zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder:

éénhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

5. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

A. Inbreng in natura van aandelen

De verschijner sub a) verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van honderd achtenveertig (148) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bouwwerken Eddy Van den Branden", met maat-schappelijke zetel te 9220 Hamme, Driegoten 24e, ingeschreven in het Rechts-personenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 433.277.719, met een waarde van honderd en elfduizend euro (E 111.000,00).

Voormelde aandelen werden gewaardeerd in het verslag van de CVBA Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren, gevestigd te Gent, alhier vertegenwoordigd door de Heer Peter Verschelden, bedrijfsrevisor. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"D. BESLUIT

Wij werden verzocht door het bestuursorgaan van de BVBA Bouwwerken Eddy Van den Branden, vennootschap met zetel te 9220 Hamme, Driegoten 241E

(ondernemingsnummer 0433.277.719), een onafhankelijk onderzoek uit te voeren naar de overdrachtswaarde van de aandelen van voornoemde BVBA, onder de hypothese van de door de partijen meegedeelde gegevens, in geval van overdracht van deze aandelen.

De partijen wensen, in samenspraak met de potentiéle overnemer, de aandelen over te dragen aan een waarde die "at arms length" tussen onafhankelijke partijen zou zijn overeengekomen.

Aangezien wij pas dd. 20/09/2010 werden aangesteld, waren wij niet aanwczig om de fysische voorraad in te schatten. Wij zijn dan ook gehouden om een theoretisch voorbehoud op te nemen voor de waarde van de stock en de werken in uitvoering die in de balans genoteerd staat, zijnde 23.656 E.

Tot besluit van ons onderzoek verklaren wij, dat de overdrachtswaarde op basis van de door het bestuursorgaan aan ons verstrekte gegevens, gekend door alle betrokken partijen, voor een belangenpercentage van 100% in de BVBA Bouwwerken Eddy Van den Branden,

- overeenkomstig ons onderzoek;

- gebaseerd op de stukken, de methodologie en de berekening vermeld in dit

verslag;

kan worden geraamd op 112.500 EUR. Opgemaakt te Gent, 28/01/2011 CVBA Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door: Peter Verscheiden Bedrijfsrevisor" Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 219 § 2 is er geen verslag vereist van de revisor met betrekking tot de inbreng in natura. Overeenkomstig artikel 219 § 3 zal binnen de maand een verklaring worden neergelegd overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Vennootschappen.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf 24 februari 2011. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap Bvba Bouw-werken Eddy Van den Branden en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van honderd en elfduizend euro (E 111.000,00), worden aan de Heer Eddy Van den Branden, voornoemde oprichter sub a), honderd achtenveertig (148) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

B. Inbreng in geld

Op de resterende twee (2) aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van zevenhonderd vijftig euro

(£ 750,00) per aandeel, als volgt:

r door de Heer Eddy Van den Branden, voornoemd, ten belope van zevenhonderd vijftig euro (E 750,00),

hiervoor wordt hem één aandeel (I) toegekend;

* door Mevrouw Christa Brouwers, voornoemd, ten belope van zevenhonderd vijftig euro (E 750,00), hiervoor

wordt haar één aandeel (1) toegekend.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten

belope van de geheelheid.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in specien over een bedrag van duizend vijfhonderd euro

(¬ 1.500,00).

Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beeindiging van de opdracht van de vaste vertegen-woordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden dbor de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiele toestand, op de jaarrekening in.ep de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer" commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten', ônder.de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Heer Eddy Van den Branden (rijksregister nummer 55.03.01-073.06), wonend te 9220 Hamme, Driegoten

24 E;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10. De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één oktober tweeduizend en tien.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1) Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato vierentwintig februari tweeduizend en elf.

2) Verslag door de oprichter met betrekking tot de inbreng in natura.

3) Verslag door de revisor met betrekking tot de inbreng in natura.

4) Verklaring inzake inbreng in natura.

1,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 23.08.2016 16497-0525-014

Coordonnées
BUILDING COMPANY VAN DEN BRANDEN

Adresse
DRIEGOTEN 24E 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande