BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT, AFGEKORT : B.C.R.-CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT, AFGEKORT : B.C.R.-CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.241.057

Publication

25/05/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..,

GRIFFIE

VAI`1 KOOPHANDEL



Luik B



III 11111 IIll 11111 IIII III I!I I!I II III

" 11078858"

Vc behc

aai

Bel Staa

63t kL1a os +

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Zavelgelaagstraat 7, 9120 Beveren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 6 april 2011.

Uit een onderhandse akte van 6 april 2011 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende

hoofdelijk aansprakelijke vennoot:

- de heer Ghislain LEPERE, wonende te 2, Le Fond de l'Heuret, 76270 Sain Germain sur Eaulne, Frankrijk

De statuten vermelden onder meer:

Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap; en draagt de naam "Building Construction and Renovation Consult" afgekort "B.C.R.-Consult".

Maatschappelijke zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Zavelgelaagstraat 7. Duur: De vennootschap wordt opgericht op 6 april 2011 voor een onbeperkte duur.

Kapitaal: 1.200,00 euro, in geld gestort, verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van één juli tot en met 30 juni van het volgende jaar.

Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de

nettowinst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering zullen bij gewone meerderheid beslissen over de

bestemming van het resultaat.

Zaakvoerder:

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, zijnde Ghislain LEPERE, voornoemd.

Hij wordt voor de duur van de vennootschap benoemd.

Overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder heeft niet de ontbinding van de; vennootschap tot gevolg. In dat geval fungeert de stille vennoot of fungeren de stille vennoten in college als' voorlopige bewindvoerder(s) voor een tijdspanne van maximaal één maand. Binnen die penode stelt (stellen) de! , stille vennoot (vennoten) met éénparigheid van stemmen een nieuwe zaakvoerder aan; zo niet wordt de vennootschap alsnog ontbonden.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat ONBEZOLDIGD uit. Er kan hem enkel een kostendekkende vergoeding, worden toegekend.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten, welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze handelingen waarvoor alleen ' de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is.

" De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen de bijzondere en beperkte: volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Er kan echter nooit een volmacht gegeven worden aan de stille vennoot.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die sedert 1 april 2011 voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad. De vennootschap die thans is opgericht neemt alle verbintenissen over die zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting (cfr. Art.60 Wetboek van Vennootschappen).

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben op maandag 12 november 2012.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Accountantskantoor Dekeyser, vertegenwoordigd door mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastraat 22, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de ptaatssteiling, om de formaliteiten van de vennootschap te vervullen bij de Besturen der Directe Belastingen, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Sociale Zekerheid en andere administraties, alsook de vennootschap te vertegenwoordigen

* bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en daar alle verrichtingen te doen,

verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister te vervullen niet alleen n.a.v. onderhavige akte maar ook met inbegrip van toekomstige publicaties in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

en

* bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen en desgevallend toekomstige aanpassingen van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Opgesteld te Marke,

Cathy DEKEYSER

lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd:

- oprichtingsakte

- bijzondere volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

sy

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il

u







GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 MARI 2015

AFDELING DIeMONDE

Ondernemingsnr : 0836.241.057

Benaming

(voluit) : BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT (verkort) : B.C.R.-CONSULT

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Zavelgelaagstraat 7, 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET ONMIDDELIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennootschap werd opgericht krachtens onderhandse akte op 6 april 2011, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 25 mei 2011 onder nummer 11078858. Sindsdien bleven de statuten ongewijzigd. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder 0836.241,057, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde. Alle vennoten zijn aanwezig op de buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2015 en besluiten met eenparigheid van stemmen:

1. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap. De vergadering beslist om de gewone commanditaire vennootschap BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT vervroegd te ontbinden en invereffening te stellen.

Ten dien einde wordt bij deze neergelegd:

a. Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 28 februari 2015.

b. De staat van activa en passiva afgesloten op 28 februari 2015, opgesteld conform de waarderingsregels in discontinuiteit.

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van een maand om de rekeningen en de stukken tot staving te onderzoeken, zoals hen werd toegekend door het artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart deze staat goed te keuren en te aanvaarden. De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

2. Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling.

De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te

rekenen van heden.

3. Vaststelling van de afwezigheid van passiva en terugname van het resterend actief door de vennoten.

Gemelde vennootschap oefent geen activiteiten meer uit. Er zijn geen schulden van de vennootschap aan derden zoals blijkt uit de staat van activa en passiva als bedoeld in art.181 W.Venn. De vennoten verklaren dat zij zich er toe verbinden eventuele nakomende verbintenissen ten hunne laste te nemen, zij nemen ook het resterend actief over. Er wordt daarom beslist dadelijk tot sluiting van de vereffening van de vennootschap over te gaan. De vennoten verklaren zich ertoe te verbinden.

4. Geen benoeming van de vereffenaar.

De vergadeirng beslist dat er geen vereffenaar wordt benoemd. Bij ontstentenis van een benoeming van een vereffenaar wordt de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap ten overstaan van derden beschouwd als vereffenaar en draagt bij bij de bijkomende verantwoordelijkheid. Dit wordt met eenparigheid van stemmen beslit.

5. Onmiddelijke afsluiting van de vereffening.

De vergadering beslist over te gaan tot onmiddelijke afsluiting van de vereffening van de vennootschap aangezien alle passiva werden voldaan en activa gerealiseerd. De vergadering stelt dat de onmiddelijke afsluiting van de vereffening plaatsvindt onder de verantwoordelijkheid van de vennootschap zelf voor alle mogelijke gevolgen van de niet-naleving van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de gewone commanditaire vennootschap BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT definitief opgehouden heeft te bestaan.

6. Beëindiging mandaat zaakvoerder.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer Ghislain LEPERE, en wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat, hetgeen door de vennoten wordt aanvaard.

7. Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bij de wet verplichte termijn neergelegd en bewaard

wereente Zavelgelaaggteat.7 egge Beyej-e .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. Benoeming bijzondere gevolmachtigen.

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan BV o.v.v. BVBA Accountantskantoor Dekeyser, vertegenwoordigd door Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te Sint-Annastraat 22, 8510 Marke, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve sluitingsformaliteiten te verzekeren.

Opgesteld te Marke,

Cathy DEKEYSER

lasthebber

Te dien einde wordt bij deze neergelegd:

- Notulen van de buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2015;

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 28 februari 2015;

- De staat van activa en passiva afgesloten op 28 februari 2015, opgesteld conform de waarderingsregels in

discontinuiteit.

LV

Voorbehouden aan het 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUILDING CONSTRUCTION AND RENOVATION CONSULT…

Adresse
ZAVELGELAAGSTRAAT 7 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande