BULSEVINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BULSEVINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.909.213

Publication

15/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie trap de-akte

I NEERGFI FGO

MONITEUR BELGE / 4 Nov, 20iii

d8 -12- 2014 RECHTBANK VAN

KQQPHANDEL TE GENT

LGISCH STAATSBLAD Griffie

Ondernemingsnr : 0508.909.213

Benaming

(voluit) : BULSNINO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorwegenstraat 51, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 01 september 2014 wordt volgende beslissing

genomen. De maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar Vlierboomstraat 25 te 9940 Evergem met

onmiddellijke ingang alsook de uitbatingszetel.

Voor eensluidend afschrift

Evergem, 15 september 2014

Regis LAURIER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Luik B



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Vc behc

aar Belt Staa'

1111

*13009440'

Ondememingsnr:ó . ,

Benaming (voluit) : BULSEVINO

(verkort) : Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorwegenstraat 51

9940 Evergem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart VAN DE KEERE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid °VWLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te; Evergem-Sieidinge, Sleidinge-dorp 102, op 3 januari 2013, dat

1° De heer LAURIER Régis Marcel, geboren te Ronse op 20 december 1961, met; rijksregisternummer 61.12.20-239.41, thans ongehuwd, wonende te 9940 Evergem, Vlierboomstraat? 25, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: BULSEVINO

3° De maatschappelijke zetel gevestigd is te 9940 Evergem, Noorwegenstraat 51.

4° Het doel van de vennootschap is:

- aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van wijnen en

alcoholische dranken en andere dranken;

aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van voedingsmiddelen; aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van accessoires en toebehoren voor drankverbruik;

- het organiseren van beurzen, demonstraties, degustaties en voordrachten die met; voornoemde activiteiten verband houden.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ondernemingen eri vennootschappen besturen en begeleiden en mag tevens de opdracht van bestuurder of vereffenaar vervullen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan: meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland: waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt, verband houdt of bijdraagt tot de realisatie ervan.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke ais; commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Zo kan de vennootschap onder meer roerende waarden, bezittingen en participaties in andere vennootschappen beleggen, beheren, valoriseren en cederen. De vennootschap heeft evenwel niet tot doel beleggingsadvies te verschaffen aan derden, noch aan vermogensbeheer te doen voor; derden, of andere activiteiten zoals geregeld bij de Wet van 4 december 1990 op de financiële' transacties en de financiële markten.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voor-

« behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel in België als In het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agenten, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, overnemen van of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd daar TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk éénitweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal.

6° Voornoemde heer LAURIER Régis doet inbreng in geld van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), waarvoor 200 gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van twee/derde, waarvan TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00) volstort werd.

7° De duur: de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd.

8° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de voornoemde heer LAURIER Régis, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

b) Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan (kunnen) de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

c) ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die ncdig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte ais eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend warden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd,

9° a) a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december.

b) Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris ap, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c) De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering,

Vijftien dagen váór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d) Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ç. mod S1.1

Voor-

ttehoüden aan het Belgisch

Staatsblad

e) De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

100 Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van na vereffening overblijvend saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

11° a) De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei van elk jaar om 18.30 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

b) Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c) Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e) De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerders) en in voorkomend geval van een commissaris.

f) De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g) Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

11° Voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan,

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet,

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. $Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Eerste boeklaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

I

Bart Van de Kesre,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie der akte oprichting;

- bankattest.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
BULSEVINO

Adresse
VLIERBOOMSTRAAT 25 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande