BUMBLEBEE FURNITURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUMBLEBEE FURNITURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.993.406

Publication

12/09/2013
ÿþFuVRIL mod 11.1

F7-Fei

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EII

*13139676* 1 iu

Neergelegd ter griffievan do

'Rechtbank van Koophandel ta

SEP getworpee

op

Q;j ff or

Ondernemingsnr : 0523.993.406

Benaming (voluit) : BUMBLEBEE FURNITURE

(verkort)

Rechtsvorm : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekstraat 15 /A

2110 Wijnegem

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, neergelegd? ter registratie, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "BUMBLEBEE FURNITURE", waarvan de zetel gevestigd is te 2110 Wijnegem, Broekstraat 15 A,, ondernemingsnummer RPR ANTWERPEN 0.523.993.406 en gekend onder het BTW nummer BTW; BE 523.993.406, met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen hebben genomen:

Ontslag van de statutaire zaakvoerder

De statutair benoemde zaakvoerder, te weten de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "toega Web", met zetel te Wijnegem, Broekstraat 15 A, gekend onder heti ii ondernemingsnummer 0.829.085.922, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de; li Heer Goossens Bart, wonende te 2900 Schoten, Victor Frislei 28 (verblijvende te 2110 Wijnegem,; i: Broekstraat 15/A), heeft verzocht om haar ontslag.

De vergadering beslist het verzoek tot ontslag in te willigen en goed te keuren.

Benoeming niet statutair zaakvoerder

De vergadering beslist om de Heer Boone Paul, geboren te Aalst op 7 november 1949, (NN ii 49.11.07 077-43), echtgenoot van Mevrouw Maria Jules Van Deyck, wonende te 9840 De Pinte, j li Grote Steenweg 6, te benoemen tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap.

ii De Heer Boone Paul, voornoemd, hier aanwezig verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zetelverplaatsing

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2110 Wijnegem, li Broekstraat 151A naar 9840 De Pinte, Grote Steenweg 6.

Mandaat notaris

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van voormelde; :i beslissingen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de publicatie te verzorgen in; het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal dd. 29 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2013
ÿþmod 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

SUIF

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 14 MEI 20'3

Ondernemingsnr : 0523.993,406

Benaming (voluit) : BUMBLEBEE FURNITURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekstraat 15A

2110 Wijnegem

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING DOEL - WIJZIGING ARTIKEL 2, 8.B, 9.1. en 9.2. - COORDINATIE STATUTEN

het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 13/05/2013, gehouden voor notaris;;

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de laatste alinea van artikel 2 in de statuten te schrappen.

2/TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, vermits de vennoten/;

erkennen er een afschrift van te hebben ontvangen, met als bijlage de staat van activa en passiva der,;

vennootschap. ,;

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en integraal te vervangen door volgende tekst: y 'De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: De handel en in het algemeen met inbegrip van de groothandel en de detailhandel, de invoer, de uitvoer en de; doorvoer, de fabricatie, het verpakken, het assembleren, het onderhouden en het herstellen van meubelen,ii zitmeubelen, woonmeubelen, alle kantoorbenodigdheden, alsook alle meubelbenodigdheden en aanverwante welk materiaal ook, ondermeer via refail en online.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

De totale inrichtingen van woningen, kantoren en ruimten alsook de coördinatie in onderaanneming zoals;, schilderwerken, elektriciteitswerken, verwarmingsinstallaties, gamiering, vasttapijt en behang, sanitairwerken,;, schrifnwerk en raamgamiering, vaste en verplaatsbare .scheidingswanden en de volledige binnenhuisinrichting: in de ruimste zin van deze term.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende! of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haarmaafschappeldjk doel te bevorderen." 3/DERDE BESLISSING De vergadering beslist de laatste alinea van artikel 8.B. te schrappen. 4NIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vijfde alinea van artikel 9,1. van de statuten te schrappen, SNIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de tweede en de derde alinea van artikel 9.2. van de statuten te schrappen. {i

6/ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van dei, statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

7N.Imacht

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: BEFACCO bvba, te 3950 Diepenbeek, ji Duivenstraat 5, vertegenwoordigd door mevrouw Fabienne Beerden, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de venncotschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht één volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- teks van de gecoördineerde statuten

Op de faatte blz. van IJB vermelden : Recto : Naam om hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudenVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

29/03/2013
ÿþ mod 11.1



i!> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II i





Neergelegd ter griffie van den_-' flank van Koophandel te Antwerps«, .p

2 0 tif 2013

Griffie

0523.993. 406

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : BUMBLEBEE FURN1TURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekstraat 15A

2110 Wijnegem

i!

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING STATUTAIR ZAAKVOERDER

I.

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 18 maart 2013, neergelegd ter! t registratie, ii BLIJKT DAT :

i 1) 1/ De heer GOOSSENS Bart Frans Paula, geboren te Wilrijk op twee januari negentienhonderd vijfenzestig,! ongehuwd, gedomicilieerd te 2900 Schoten, Fluitbergstraat 84 bus, thans wonende te 2110 Wijnegem,! Broekstraat 15A (ID 591-1820293-93 RR 650102 407-32),

!! 21 De heer DE BEULE Bart Hubert Louise geboren te Sint-Niklaas op vier juni negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw Caroline Hilkman, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorpstraat 101 (RR 660604 075-69), een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid, met de naam:" BUMBLEBEE FURNITURE".

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt : ji De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

ji De handel en in het algemeen met inbegrip van de groothandel en de detailhandel, de invoer, de uitvoer en de jt doorvoer, de fabricatie, het verpakken, het assembleren, het onderhouden en het herstellen van meubelen,! ! zitmeubelen, woonmeubelen, alle kantoorbenodigdheden, alsook alle meubelbenodigdheden en aanverwante ini

welk materiaal ook, onder meer via retail en online,

j De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als! vertegenwoordiger,

De totale inrichtingen van woningen, kantoren en ruimten alsook de coördinatie in onderaanneming zoals!

schilderwerken, elektriciteitswerken, verwarmingsinstallaties, garniering, vasttapijt en behang, sanitairwerken,! :: schrijnwerk en raamgamiering, vaste en verplaatsbare scheidingswanden en de volledige binnenhuisinrichting! !! in de ruimste zin van deze term.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende! :i of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even; welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant: j doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

i De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere' !i vennootschappen.

3) De vennootschap is gevestigd te 2110 Wijnegem, Broekstraat 15 A.

!i 4) De vennootschap is opgericht op 18 maart 2013 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft;

ij vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt dertigduizend (30.000,00) euro en is!

sj verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

i! Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

i" - de comparant sub 1/ heeft ingetekend op vijfhonderd (500) aandelen, hetzij tot beloop van vijftienduizend';;

(15.000,00) euro;

- de comparant sub 2/ heeft ingetekend op vijfhonderd (500) aandelen, hetzij tot beloop van vijftienduizend!!

(15.000,00) euro. !!

; Totaal: duizend (1.000) aandelen en dertigduizend (30.000,00) euro.

: Bewiis van deponering

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De comparanten bevestigen dat elk aandeel tot beloop van honderd procent werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van dertigduizend (30.000,00) euro.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31 december 2014.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als statutair zaakvoerder is aangesteld : MEGA WEB besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2110 Wijnegem, Broekstraat 15A, RPR Antwerpen 0829.085.922, vertegenwoordigd door de heer GOOSSENS Bart Fra s Paula, geboren te Wilrijk op twee januari negentienhonderd vijfenzestig, gedomicilieerd te 2900 Schoten, Fluitbergstraat 84 bus, thans wonende te 2110 Wijnegem, Broekstraat 15A (RR 650102 40732), handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de venncotschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit. Voor alle beslissingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend (10.000,00) euro is een voorafgaand akkoord van de algemene vergadering vereist.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: BEFACCO bvba, te 3950 Diepenbeek, Duivenstraat 5, vertegenwoordigd door mevrouw Fabienne Beerden, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondememingenfrechtspersonenregister en voor haar registratie als btw belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

-expeditie van de akte + volmacht aangehecht

t. Voor-bghouden ben het Belgisch Staatsblad

Op de laatste Ni. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 19.07.2016 16338-0394-011

Coordonnées
BUMBLEBEE FURNITURE

Adresse
GROTE STEENWEG 6 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande