BUNZ HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUNZ HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.941.356

Publication

12/02/2014
ÿþmod 11.1

Luik B j In de bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsblac

090567*

Ondernemingsvr : 0543.941.356

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 3 FEB. 2014

DEND li tONDE

Benaming (votuitl : BUNZ HOLDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 4

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

?Uit een akte verleden voor notaris Marçç ' SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,,; Broederminstraat 9, op zevenentwintig januari tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig= doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone;, algemene vergadering van de naamloze vennootschap `BUNZ HOLDING", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0543.941.356, onder meer beslist heeft

1. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van NEGENHONDERDACHTEN-;, DERTIGDUIZEND EURO (E 938.000,00) om het te brengen van EEN MILJOEN VIJFHONDERDTWEE- 5 ENZESTIGDUIZEND EURO (E 1.562.000,00) op TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E;° 2.500.000,00) door uitgifte van NEGENHONDERD ACHTENDERTIG (938) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf de oprichting van de vennootschap.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in geld aan de prijs vang DUIZEND EURO (E 1.000,00) per aandeel, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door ING België

2. artikel 5.-1 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 2.500.000,00) en is;:

verdeeld in TWEEDUIZEND VIJFHONDERD (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

3. tot bijkomende bestuurder te benoemen met ingang van zevenentwintig januari tweeduizend veertien:;;

Mevrouw JANSSENS Els, wonende te 2580 Putte, Clemensstraat 5.

Het mandaat van mevrouw JANSSENS is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

;i volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over research en over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

5. Het geven of organiseren van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, follow-up activiteiten en de organisatie van promotionele activiteiten.

6. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

EEN MILJOEN VIJFHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 1.562.000,00), overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld.

De inbreng in natura wordt beschreven en de waardering wordt gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld door de heer Ludo FOQUÉ, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen  FOQUÉ & PARTNERS , gevestigd te 9240 Zele, Elststraat 32.

De heer FOQUÉ, voornoemd besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura letterlijk als volgt :  Besluiten

De inbreng in natura tot oprichting van de Naamloze Vennootschap Bunz Holding bestaat uit de inbreng van 60 aandelen van de NV Bunz voor een totale waarde van 1.500.000 EUR.

De voornoemde activa zijn ieder voor de helft eigendom van de heer Amaury Hendrickx en de heer Thierry Canetta.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingen van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en deels gebaseerd zijn op budgetten waarvan wij de uitgangspunten op redelijkheid hebben beoordeeld, doch die wij principieel wegens hun toekomstig karakter niet kunnen attesteren. De waardebepaling waartoe deze methoden hebben geleid, komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.500 aandelen van de Naamloze Vennootschap Bunz Holding, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444, § 1 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in geld werd volgestort zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door ING Bank, te Sint-Niklaas.

7. Boekjaar : begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de vierde vrijdag van de maand maart om negentien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend negentien:

- de heer HENDRICKX, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  STUCAN , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0899.037.570, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger, haar zaakvoerder, de heer CANETTA, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

Luik B - Vervolg

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, voor wat betreft het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Worden aangesteld als gedelegeerd bestuurder :

- de heer HENDRICKX, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  STUCAN , voornoemd.

Krachtens de statuten zijn de gedelegeerd bestuurders ieder afzonderlijk bevoegd voor het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van het dagelijks bestuur.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Luc VAN POUCKE, gevestigd te 9112 Sinaai, Stenenmuurstraat 32, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/04/2015
ÿþMotl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii-[ lE ftCCl ITDAA[IC VA

KOOPHANDEL GENT

Z a MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Grittie

Vo( ballot aan Belg! Staats 111111091 1





Ondememingsnr : 0543.941.356

Benaming

(voluit) : Bunz Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kuildamstraat 4 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

PROCES VERBAAL VAN DE Bijzondere ALGEMENE VERGADERING DER

AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 02/03/2015 TE 19U:

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering van 02/03/2015:

"NV BUNZ HOLDING benoemt KPMG Bedrijfsrevisoren, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, als

commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene

vergadering van de aandeelhouders die gehouden wordt om te beraadslagen over de rekeningen

van het boekjaar 2016,

KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger."

BVBA STUCAN vert. door dhr. Canette Thierry

gedelegeerd bestuurder

~" - .~~ r.,,.4..+,+ 1' . " rn.a 1 rritr riarm n " Martn " Naam an hnudaniaheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

24/06/2015
ÿþ mad 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11E111 "

GRIFFIF

,

KOOPHANDEL GENT

151MM 2015

AFDELING DENDERMONDE

le

Ondernerningsnr : 0543.941.356

Benaming (voluit) : BUNZ HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 4

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING - BENOEMING BESTUURDER

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin- straat 9, op tien juni tweeduizend vijftien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op;? de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders

van de naamloze vennootschap "BUNZ HOLDING", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Dendermonde) met ondernemingsnummer 0543.941.356, onder meer beslist heeft

1, om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van TWEE MILJOEN VIERHON-' ; DERD DERTIGDUIZEND EURO (E 2.430.000,00) om het te brengen van TWEE MILJOEN VIJFHON-, DERDDUIZEND EURO (E 2.500.000,00) op ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De kapitaalvermindering zal volledig worden aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort en terugbetaalbaar =, kapitaal,

2. de raad van bestuur te machtigen om onder de gestelde voorwaarden over te gaan tot uitvoering van de hiervoren genomen beslissing tot vermindering van het kapitaal.

De raad van bestuur zal slechts overgaan tot de uitbetaling van het kapitaal na het verstrijken van de in artikel!' 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee maanden na de bekendmaking;; van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in zoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen;. belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

3. tot wijziging van artikel 5.-1. van de statuten aan de voorgaande beslissing als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00) en is verdeeld in TWEEDUI

ZEND VIJFHONDERD (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde".

4. te benoemen tot bestuurder van de vennootschap en dit tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering;, van het jaar tweeduizend negentien: de heer CANETTA Thierry Henri Serge, van Belgische nationaliteit, wo nende te 9100 Sint-Niklaas, Kuildamstraat 4.

, Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. De raad van bestuur is derhalve op heden samengesteld uit:

- de heer HENDRICKX Amaury Paul Hélène, van Belgische nationaliteit, wonende te PO Box 61999, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUCAN", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kuil damstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Dendermonde) met ondernemings-,; nummer 0899.037570, vast vertegenwoordigd door de heer CANETTA Thierry, voornoemd;

- mevrouw JANSSENS Els;

de heer CANETTA Thierry, voornoemd.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennoot-1

schap, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken

als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, voor wat betreft het

dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, doorti

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-e behouden aan het $elgischStaatsblad

mad 11.1

personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevol-

machtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap

enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

w

Tegelijk hiermee

neergelegd :

` - afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoiïrdineer

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015
ÿþ>z Mad Wad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ill1lIIAIIVI~VnI~~~ul~nl GRIFFIE RECHTBANK VAN

*15091782 KOOPHANDEL GENT



i 8 JUNI 2015

AFI7ELINCIWSERMONDE





Ondernerningsnr : 0543.941.356

Benaming

(voluit) : BUNZ HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KUILDAMSTRAAT 4 - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SCHRIFTELIJK BESLUIT VAN DE AANDEELHOUDERS DD. 09/06/2015 OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 556 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Ad-Ministerie BVBA

vertegenwoordigd door

Adriaan de Leeuw

Volmachtdrager

Gelijktijdig neergelegd, schriftelijke besluit van de aandeelhouders van 9 juni 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0011-019

Coordonnées
BUNZ HOLDING

Adresse
EUROPARK ZUID 7C 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande