BURGGRAAF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURGGRAAF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.923.975

Publication

24/02/2014
ÿþrr1

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

7 FEB. 201it

R~c~irt;t~rvi~~~T

O~H61i~D,Ct_ E

~

Ondernemingsnr : 0474.923.975

Benaming (voluit) : BURGGRAAF

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Burggravenlaan 264/101

9000 Gent

Onderwerp akte :CV: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel Olemans te Brakel op tweeëntwintig januari tweeduizend en. veertien "geregistreerd te Oudenaarde op 30 januari 2014, 7 bladen 0 verzendingen. Boek 761 Blad 67 Vak 28 (F2014/284/0136/N). Ontvangen ; vijftig euro (¬ 50,00). De adviseur  ea inspecteur (get.), S. DE SMET", dat volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLISSING: PARTIELE SPLITSING

1. VERZAKI G AAN VERSLAGEN BIJ SPLITSING

Na voorlezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen in zoverre dit naar de verslagen verwijst.

2.VERSLAGN

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de raad van bestuur en van BVBA DPO Bedrijfsrevisoren.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van deze verslagen.

Het verslag van BVBA DPO, Bedrijfsrevisoren, besluit het volgende :

'Xi. Besluit

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de inbreng door de ' gezamenlijke aandeelhouders van BV CVBA "Volt Architecten", die zal geschieden door partiële splitsing van de voormelde vennootschap 'Volt Architecten" BV CVBA en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der , Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering telden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura, nl. honderdendrieduizend zevenhonderd achtenzeventig euro achtentwintig eurocent (103.778,28 EUR) bestaat uit de toekenning van tweehonderdeenentachtig (281) aandelen van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ten belope van achtendertigduizend achthonderd vierentachtig euro tweeëndertig cent (38.884,32 EUR) en de overname van schulden ten belope van vierenzestigduizend achthonderddrieënnegentig euro zesennegentig eurocent (64.893, 96)..

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging van de Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Burggraat" en mag niet voor andere doeleinden" worden gebruikt.

1ïl

*1A099 8*

MONITEUR BELGE,

1 ? -02- el} ~

BELGISCH STAATSE

Op de laatste blz. von Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Opgemaakt te goeder trouw te Oostakker (Gent) op 20 december 2013 (get)., Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, Ulrich De Poortere, Bedrijfsrevisor zaakvoerder."

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

3.PARTIËLE SPLITSING

De vergadering beslist tot de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, van de BV CVBA "VOLT-Architecten", met zetel te Gent, Burggravenlaan 2641101, overeenkomstig het splitsingsvoorstel de dato acht oktober tweeduizend en dertien zoals dit werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op achtentwintig november nadien, en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BURGGRAAF" van de onroerende goederen en zakelijke rechten op deze onroerende goederen toebehorend aan de vennootschap "VOLT-Architecten" en van de lening die gepaard gaat met deze onroerende goederen. Deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen,

Een meer gedetailleerde splitsingsstaat is op aanvraag verkrijgbaar op de zetel van de vennootschap.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal sinds één oktober tweeduizend en dertien worden geacht te zijn verricht voor de verkrijgende vennootschap.

Daarenboven stelt de vergadering vast dat de buitengewone algemene vergadering van de BV CVBA "VOLT-Architecten" tot partiële splitsing besloten heeft door overgang van een deel van het vermogen van de BV GVBA "VOLT-Architecten" naar onderhavige vennootschap en dit op heden, voorafgaandelijk aan deze beslissing.

Derhalve beslist de onderhavige vergadering de gezegde overdracht in het vermogen van de vennootschap expliciet te aanvaarden ; deze vermogensovergang zal geschieden volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Ter gelegenheid van de partiële splitsing gebeurt een netto-inbreng van achtendertigduizend achthonderd ' vierentachtig euro tweeëndertig cent (¬ 38.884,32) zoals gedetailleerd beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbreng omvat volgende activa en passiva :

- Alle onroerende goederen

- Alle schulden verbonden aan de overgenomen onroerende goederen.

Vermogensbestanddelen toe te bedelen aan de verkriloende vennootschap :

Op dit ogenblik zijn tussengekomen :

1. De heer BOURDEAUD'HUI Geert, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Aannemersstraat 108 ;

2. De heer VERBEKE Steven, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Toekomststraat 64 ;

3. De heer VERHAEGEN Tom, wonende te 9190 Sint-Niklaas, Nieuwstraat 44;

4. De heer LANGERAERT Thierry, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Woiterslaan 121

Zijnde de gezamenlijke aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een

Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VOLT-architecten", waarvan de zetel gevestigd

is te 9000 Gent, Burggravenlaan 264/101, opgericht blijkens onderhandse akte van één juni tweeduizend,

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien juli nadien onder nummer 20000718-719.

Ondememingsnummer 0472.332.689

Die verklaren inbreng te doen van volgende onroerende goederen met de eraan verbonden schulden :

A, ONROEREND GOED

STAD GENT. achtste kadastrale afdeling

In een gebouw, gelegen Burggravenlaan 264/101, gekend volgens kadaster sectie H, nummer 164/D/3, met

een oppervlakte van driehonderd veertien vierkante meter (314m2)

KAVEL TWEE op de EERSTE VERDIEPING omvattende

a. in privatieve en uitsluitende eigendom : de trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping, w.c., vestiare, vergaderruimte met sanitaire cel en kitchenette, berging, bureelruimte en het terras vooraan.

b. in gedwongen onverdeeldheid : de helft in alle gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Oorsprong van eigendom

Het hiervoor beschreven goed behoort toe aan de voormelde vennootschap 'VOLT-ARCHITECTEN" om dit aangekocht te hebben van de vennootschap "Burggraaf blijkens akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op drie april tweeduizend en drie, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op elf april nadien, formaliteit 67T-1110412003-4532.

Voorwaarden van de inbreng.

Deze inbreng is geschied en aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

1, De goederen worden ingebracht in hun huidige staat van ligging en herstelling, met al hun batige en lijdende erfdienstbaarheden, zonder waarborg voor de opgegeven oppervlakte, al overtrof het verschil meer dan één/twintigste, en zonder waarborg voor de toestand der gebouwen, zonder waarborg voor de verborgen gebreken, en verder nog onder alle bedingen en voorwaarden vastgesteld in voorgaande eigendomstitels, voor zoveel deze nog van toepassing zouden zijn.

2. De vennootschap zal te rekenen vanaf heden de volle eigendom, het vrij bezit en gebruik van de ingebrachte goederen hebben. Zij zal er, eveneens vanaf heden, alle lasten en taksen van dragen, inbegrepen de onroerende voorheffing.

S.LENINGEN

Er wordt een inbreng gedaan van de lening verbonden aan het overgenomen onroerend goed, welke werd aangegaan voor de financiering van de aankoop van het hiervoor vernielde onroerend goed. Deze lening wordt gewaarborgd door hiervoor vermelde hypothecaire inschrijving,

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

s"

mod 11.1

De lening wordt nader omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

KAPITAALSVERHOGING INGEVOLGE INBRENG IN NATURA

Ingevolge deze inbreng in natura beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te

verhogen, met achtentwintigduizend honderd euro (¬ 28,100,00) om het

te brengen-van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesenveertigduizend zevenhonderd euro (¬

46.700,00), mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van negenduizend vierhonderd

zevenenveertig euro veertig cent (¬ 9.447,40).

Dit gaat gepaard met de uitgifte van 281 nieuwe aandelen, ieder vertegenwoordigend 1l467ete deel van het

maatschappelijk kapitaal met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die In de winsten

zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

Deze nieuwe aandelen worden als volgt toegekend

75 aandelen aan de heer Geert Bourdeaud'hui

66 aandelen aan de heer Steven Verbeke

77 aandelen aan de heer Tom Verhaegen

73 aandelen aan de heer Thierry Langeraert

die alten verklaren dit te aanvaarden;

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist om het kapitaal opnieuw te verhogen met een bedrag van drieduizend driehonderd euro

(¬ 3.300,00) om het te brengen van zesenveertigduizend zevenhonderd euro (¬ 46.700,00) tot vijftigduizend

euro (¬ 50.000,00) door incorporatie van een deel van de onbeschikbare uitgiftepremie ten belope van

drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering stelt vast dat ook deze kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd.

TWEEDE BESLISSING : WIJZIGING DOEL

Ve ir la4 :

De vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met

uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel

en van de aangehechte balans ; alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er

kennis van te hebben genomen,

Het verslag van de raad van bestuur blijft hieraan gehecht.

BesLssing :

Vervolgens beslist de vennootschap het doet van de vennootschap uit te breiden en volgende activiteiten toe te

voegen aan artikel 3 der statuten

1/alle onroerende operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name (niet-limitatie);

Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren met of zonder aankoopoptie,

het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen,

gronden en domeinen, en, meer algemeen, van aile mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van

alle mogelijke financieringsverrichtingen.

2/Aile mogelijke constructies (laten) optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

opdrachtgever

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten zoals bedoeld in punten 1 en 2

4. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoeding ontvangen

6. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren , in huur nemen, ruilen, oprichten , laten uitvoer en van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin .

7. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waar in zij belangen bezit als medeëfgenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

8" De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in Belgje of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal geen activiteiten uitvoeren welke wettelijk voorbehouden zijn aan de leden van het BIV."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de statuten te coördineren, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen.

De vergadering machtigt de bestuurders deze gecoordineerde tekst van de statuten te ondertekenen,

Notaris Michel OLEMANS

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd. 22/01/2014 met bijlagen ;

bijzonder verslag raad van bestuur met betrekking tot inbreng in natura ;

verslag bedrijfsrevisor met betrekking tot inbreng in natura ;

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. von Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/12/2013
ÿþVoor-behouclei aan het Belgisch Staatsbta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mcd Word 11.1

fi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0474923975

Benaming

(voluit) : Burggraaf

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Burggravenlaan 264, 9000 Gent

(volled adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming zaakvoerder - rechtzetting

Ingevolge de ontbinding van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap 'Architectenbureau Tom Verhaegen', Nieuwstraat 44, 9100 Sint-Niklaas, ondernemingsnummer' 0471152.259 per 26 september 2012, wordt het mandaat als bestuurder verdergezet door Tom Verhaegen, Nieuwstraat 44, 9100 Sint-Niklaas.

Geett Bourdeaud'hui

Bestuurder,

NEERGELEGD

II

11,131,111111111

II

.... , .. ,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso Naam en handtekening.

10/12/2013
ÿþMod 2.0

Lu~ï~ B ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 110V. 2013

RECH'T'BANK VAN

KOOPHAeFli TE GENT

VI

i





Ondernemingsnr : 0474.923.975

Benaming

(voluit) : Burggraaf

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BURGGRAVENL.AAN 2641101, 9000 GENT

Onderwerp akte ; NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Lidentiteit van de vennootschappen

A.Te splitsen vennootschap ;

" Naam : Volt Architecten

" Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : 9000 Gent, Burggravenlaan 264/101

" Doel :

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, deze opdrachten worden uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap of van de associatie. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

- Het verrichten van materieel werk dat voortvloeit uit bouwkundige opdrachten met ondermeer tekenwerk, visualisaties, planning, coordinatie en de daaruit voortvloeiende lastgevingen.

- Het uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken, zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegingswerken:

" Het uitvoeren van expertises

- Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het

Reglement van beroepsplichtigen van de orde van architecten.

De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving of op aile andere wijzen belangen hebben in alle

ondernemingen die een gelijkaardig dcel nastreven.

" Bestuursorgaan

- De heer Bourdeaud'hui Geert

- De heer Verbeke Steven

- De heer Tom Verhaegen

Opgericht bij akte de dato één juni tweeduizend voor notaris Michel Olemans, notaris te Brakel

gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna onder nummer 20000718719.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte de dato negentien juni tweeduizend en negen verleden voor notaris Olemans, notaris te Brakel en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien juli daarna onder nummer 09101339.

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0472.332.689.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

CC

"

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

B.De overnemende vennootschap:

" Naam : Burggraaf

" Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" De zetel : 9000 Gent, Burggravenlaan 264/101

" Het doel

"De vennootschap heeft als doel ten einde rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen aan haar leden te bezorgen, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- Het ontwerpen, het industrialiseren, het verdelen en de groothandel zowel in het buitenland van meubilair, decoratie-artikelen, alle benodigdheden voor de inrichting en uitrusting van woningen, burelen, tuinen in de meest ruime zin van het woord.

- De terbeschikkingstelling van bureelruimtes, infrastructuur en uitrusting aan andere ondernemingen, zowel onroerend als roerend, in de meest ruime zin van het woord en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders, vennoten en andere vennootschappen of personen"

" Bestuursorgaan

- Mevrouw De Groote Katrien

- De heer Bourdeaud'hui Geert

- De heer Langeraert Thierry

- De heer Verbeke Steven

- Verhaegen Comm.V; vertegenwoordigd door de heer Verhaegen Tom

2.Voorgenomen verrichtingen

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap zal aan de algemene vergadering van de vennootschap voorstellen de activiteiten van de vennootschap op te splitsen.

Het bestuursorgaan zal daartoe voorstellen dat wordt overgegaan tot een splitsing zonder dat de bestaande vennootschap ophoudt te bestaan, en dit overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.Verzaking aan verslagen bij splitsing

Het bestuursorgaan van Volt Architecten BV CVBA zal aan de algemene vergadering voorstellen om bij toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen te verzaken aan de opstelling van het omstandig verslag van het bestuursorgaan alsook van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor of extern accountant en de bijkomende boekhoudkundige stukken bij de splitsing van de Volt Architecten BV CVBA.

4.Ruilverhouding van de aandelen

ln ruil voor honderdvijftig huidige aandelen in de BV CVBA Volt Architecten zal aan de aandeelhouders van

de BV CVBA Volt Architecten het volgende worden toegekend :

- honderdvijftig aandelen in de BV CVBA Volt Architecten (behoud van het bestaande aandeel)

- Één aandeel in de CVBA Burggraaf

5.Wijze van uitgifte van de aandelen

De aandelen die door de op te richten vennootschap zullen worden toegekend of uitgereikt in vergoeding van de aandelen in de te splitsen vennootschap, zullen als volgt worden toegekend of uitgereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onmiddellijk na de goedkeuring van de voorgenomen splitsing zullen de nieuwe aandelen worden

toegekend door inschrijving in het register van aandelen, gevolgd door uitgifte van certificaten van aandelen op naam.

De aandelen van de gesplitste vennootschap blijven evenwel bestaan na de splitsing aangezien de vennootschap niet zal ophouden te bestaan, en dit overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

6.Datum van deelname in de winst

De toe te kennen aandelen in de verkrijgende vennootschap CVBA Burggraaf zullen delen in de winst vanaf 1 oktober 2013 ,

7.Boekhoudkundige datum van de verrichtingen

Alle verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf 1 oktober 2013 te zijn verricht voor rekening van de overgebleven gesplitste respectievelijk op te richten vennootschap, elk al naar gelang de overgenomen activiteiten, activa en passiva.

8.Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten ; Er zijn geen aandelen of andere effecten die recht geven op bijzondere rechten,

9.Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor :

Het bestuursorgaan van BV CVBA Volt Architecten beslist de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 337, aan te stellen als bedrijfsrevisor die verslag zal moeten uit brengen over de voorgenomen inbreng in de CVBA Burggraaf die het gevolg zal zijn van de met splitsing gelijkgestelde verrichting betreffende de BV CVBA Volt Architecten.

10.Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

11.Overzicht van de af te splitsen activa en passiva bij de afsplitsing van de BV CVBA Volt Architecten:

De volgende activa zullen worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap Burggraaf CVBA.

- De onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen

- De lening die gepaard gaat met deze onroerende goederen.

Een meer gedetailleerde splitsingsstaat is op aanvraag verkrijgbaar op de zetel van de BV CVBA Volt Architecten.

Alle activa en passiva die niet uitdrukkelijk hierboven beschreven zijn, blijven ten gunste of ten faste van de bestaande BV CVBA Volt Architecten, evenals alle kosten, opbrengsten en herzieningen naar aanleiding van de voorgenomen splitsing, evenwel met uitzondering van deze vermeld onder nr. 15 hierna.

12 Verdeling van de aandelen in de verkrijgende vennootschap CVBA Burggraaf onder de aandeelhouders van de BV CVBA Volt Architecten:

De aandelen zullen worden verdeeld zoals beschreven onder punt 4 hierboven betreffende de ruilverhouding.

K. c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13.(Illotivering van de voorgestelde verrichtingen :

De voorgestelde verrichtingen wordt als volgt verantwoord :

De te splitsen vennootschap wordt geconfronteerd met een groei en vraag tot Intrede van nieuwe vennoten. Teneinde de instap te faciliteren is het interessant het onroerend goed af te splitsen naar een andere vennootschap.

Bovendien bezit de vennootschap die het af te splitsen onroerende goed verwerft reeds de benedenverdieping van hetzelfde gebouw. Ook voor deze vennootschap moet worden vastgesteld dat de verwerving interessant is omwille van verdere optimalisatiemogelijkheden in het beheer en uitbouw van het onroerend goed.

14.Voorgenomen statutenwijzigingen

Conform de in punt 4 voorgestelde ruilverhouding zullen naar aanleiding van de partiële splitsing tweehonderd eenentachtig (281) nieuwe aandelen "Burggraaf " uitgegeven worden voor deze inbreng. Deze nieuwe aandelen zullen elk een fractiewaarde hebben van één vierhonderd zevenenzestigste (1/467e) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Aangezien naar aanleiding van de partiële splitsing tweehonderd eenentachtig (281) nieuwe aandelen "Burggraaf uitgegeven worden aan een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, zal het kapitaal verhoogd worden met achtentwintigduizend honderd (28.100,00 EUR).

Ter gelegenheid van de splitsing zal onmiddellijk achtentwintigduizend honderd (28.100,00 EUR) ais kapitaal worden overgenomen door de CVBA "Burggraaf

Het saldo van het over te nemen kapitaal van de BV CVBA "Valt-Architecten" zal eerst als uitgiftepremie verwerkt worden overeenkomstig art. 80 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Nadien zal er van deze onbeschikbare uitgiftepremie drieduizenddriehonderd euro (3.300,00 EUR) worden geïncorporeerd in het kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dientengevolge zal de tekst van de statuten met betrekking tot het maatschappelijke kapitaal van de CVBA "Burggraaf' aangepast worden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) vertegenwoordigd door vierhonderdzevenenzestig (467) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één vierhonderd zevenenzestigste (1/467ste) deel van het maatschappelijk kapitaal."

De tekst van de statuten met betrekking tot het maatschappelijke kapitaal van de BV CVBA "Voit Architecten" zal aangepast worden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfenvijftigduizend euro (55.000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweeënveertigduizend honderdzevenenvijftig (42.157) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één tweeënveertigduizend honderd zevenenvijftigste (1/42.157e) deel van het maatschappelijk kapitaal."

15. Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen verrichting van de BV CVBA Voit Architecten zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door elk van de betroffen (bestaande of op te richten) vennootschappen in verhouding tot het verkregen of behouden netto-actief.

Ingeval de verrichting van de BV CVBA Volt Architecten niet wordt goedgekeurd, dan zullen de kosten verbonden aan de splitsing volledig ten laste komen van de BV CVBA Volt Architecten.

Verbintenis

De zaakvoerder van de BV CVBA Volt Architecten verbindt zich ertoe het hiervoor vermelde splitsingsvoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de algemene vergadering van aandeelhouders.

De zaakvoerder van de BV CVBA Volt Architecten zal uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel een exemplaar van dit splitsingvoorstel neerleggen.

t

< 'I

Voor-rahouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

b ,

tit

Op de laatste blz. van, tiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Aldus opgemaakt te Gent, S oktober 2013

Geert Bourdeaud'hui Geert Bourdeaud'hui

Zaakvoerder Zaakvoerder

Volt Architecten BV CVBA Burggraaf CVBA

\0 -t to..Q eee t. pY(,b /lAûtQP.

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 05.06.2012 12146-0310-011
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 28.06.2011 11215-0552-011
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 16.08.2010 10414-0144-011
24/03/2010 : GE203898
16/06/2009 : GE203898
04/08/2008 : GE203898
27/08/2007 : GE203898
28/09/2005 : GE203898
27/07/2004 : GE203898
18/08/2003 : GE203898
05/11/2002 : OU047895
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 03.09.2015 15571-0496-010

Coordonnées
BURGGRAAF

Adresse
BURGGRAVENLAAN 264-101 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande