BURM PETER, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURM PETER, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.263.832

Publication

18/10/2011
ÿþ r Motl 2.7

p Ri J " ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ LP..)

Voor-behoude III III IIflhI Yfl IAI 111111 III

aan het " 11157199`

Belgles Staatsbla

GRIFFIE RECHTBANK V N KO F NDEi~,

- 6. 10. 2011

DEN D(W4NDE

Ondernemingsnr : 0835 263 832

Benaming

(voluit) : Burm Peter , huisarts

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas Houtvoortstraat 21

Onderwerp akte : Neerlegging bedrijfsrevisorenverslag quasi-inbreng)

Neerlegging verslag quasi-inbreng dd. 30.09.2011 (art. 220 Wb. Venn.) en het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 04 oktober 2011 m.b.t. de quasi-inbreng (art. 222 Wb. Venn.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : $3S £G3 ~g-

Benaming

(voluit) : Burm Peter, huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Houtvoortstraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op éénendertig maart tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de vierde april tweeduizend en elf, boek 449, blad 96, vak 19, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de ontvanger (get) de eerstaanwezende inspecteur ai. bij een fiscaal bestuur DE SMIT G., dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichter: de Heer BURM Peter, huisarts, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Houtvoortstraat 21

2. Naam en rechtsvorm: "Burm Peter, huisarts", Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9170 Sint-Gillis-Waas, Houtvoortstraat 21.

4. Doel: De vennootschap heeft tot burgerlijk doel: De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot met inachtname van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

Dit omvat:

Ode uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsengeneeskunde door de arts-vennoot of door andere artsen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

- de vennootschap kan eveneens , doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende goederen die haar toebehoren en leningen ontvangen van of toestaan aan de aandeelhouder(s)onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De eigenlijke geneeskunde wordt uitgeoefend door een arts-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de genees-heer-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000) euro , vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderdste deel van het kapitaal van de vennootschap.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het erop volgend jaar.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 31 december 2012.

Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf 1 april 2011 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn

van de vennootschap.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere persoon die vennoot dient te zijn. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'11059538'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

VAN KOOPHANDEL

0 7. 04. 2011

DENRERp/IONDE

GRI

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Voor het opmaken van de jaarrekening en de interne balans en resultatenrekening stukken alsmede voor de bestemming van het resultaat zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

9. Bestuur: Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Indien een zaakvoerder geen medicus is worden zijn/haar activiteiten en beslissingen beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, te bepalen door de algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, met een maximum van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot, en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben.

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening, dient de andere vennoten hierover in te lichten. Loopt hij een disciplinaire schorsing op, dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Indien de zaakvoerder-vennoot ingevolge een disciplinaire sanctie van de orde, hetzij een tuchtstraf, hetzij een schorsing wordt opgelegd, kan er, noch door de vennootschap noch door één der vennoten, voor de duur van die tuchtstraf of sanctie een vervanger worden aangesteld, onverminderd de verplichting van de artsvennoot ten aanzien van de continuïteit van de zorgen conform de medische deontologie.

Is de zaakvoerder-vennoot daarentegen ingevolge een tijdelijke fysische ongeschiktheid of afwezigheid wegens verlof in de onmogelijkheid om zijn ambt uit te oefenen, dan mag er gedurende die periode een vervanger worden aangesteld in het bezit van dezelfde professionele kwalificaties als zaakvoerder.

10. Benoemingen: Werd tot niet-statutair zaakvoerder benoemd: de Heer BURM Peter, voornoemd.

Hij oefent zijn mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige

vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

11. Overname verbintenissen: Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over-neemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

12. Volmacht: Volmacht werd verleend aan Fiscopolis bv ow bvba , vertegenwoordigd door de heer Roel De Visscher, erkend boekhouder-fiscalist, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem Pleispark 53 (0451 662 187) met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: Notaris Wim Verstraeten

- afschrift van de akte Burg. Venn. o.v.v. BVBA

- uittreksel Kerkstraat 78

9120 Vrasene (Beveren)

RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 53

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 31.08.2016 16553-0571-012

Coordonnées
BURM PETER, HUISARTS

Adresse
HOUTVOORTSTRAAT 21 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande