BURO C EN C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO C EN C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.226.740

Publication

10/10/2014
ÿþOndememingsnr : 0455.226,740

Benaming (voluit) : BURO C & C

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bellemdorpweg 72

9881 Bellem)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris JULIE LEROY, met standplaats te Maldegem, in datum van 25 september 2014, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BURG C & C', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9881 Bellem, Bellemdorpweg 72, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN

De voorzitter heeft de vergadering kennis gegeven van het verslag van de zaakvoerder de dato 20 september 2014, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht van de bedrijfsrevisor de dato 18 september 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bie & Co", bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Michel De Bie, bedrijfsrevisor, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

" X. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA "BURO C 85C" een boekhoudkundige staat op 30 juni=; 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 167.464,30 EUR en een boekhoudkundig eigen vermogen van 134.415,67 EUR -- P.M.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Op basis van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze',' voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap op 30 juni 2014. Voor wat betreft de. getrouwheid_ ende v_ci ledigheid van. de_ betreffende,. staat. van_ activa _en

Op de laatste b17. van tarik e" vcrrnciden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn c:n handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 OKT. 201i1

RECHTBANK VAN

KOOPHANDLNT

~li, t I~.t ,~_-3x.x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

,%1 mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

passiva afgesloten op 30 juni 2014 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, BTW, RSZ en bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op basis van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende besluiten dat deze staat op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud.

Op grond van de informatie die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Het was ondergetekende onmogelijk overeenkomstig de bepalingen van het artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen minstens I5 dagen voor de datum van de buitengewone algemene vergadering het controleverslag over te maken aan de vennootschap aangezien niet alle elementen tijdig in het bezit werden gesteld van ondergetekende.

Het huidige controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA "BURG C & C" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus opgesteld te Kortrijk op 18 september 2014 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm "DE BIE & C", bedrijfsrevisorenkantoor, met als mandaatdrager

Michel DE BIE

Bedrijfsrevisor

(Getekend)"

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerking werden gemaakt.

De vergadering heeft besloten daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT: ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING

De algemene vergadering heeft beslist de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BURG C & C" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf de notariële akte, zijnde 25 september 2014, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT

Uitdrukkelijk werd door de vergadering verwezen naar het artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening In één akte mogelijk is, aangezien alle vennoten op de vergadering rechtsgeldig aanwezig waren en beslisten met eenparigheid van stemmen dat er geen passiva meer zijn, met uitzondering van de schulden aan de enige aandeelhouder.

De vergadering heeft besloten om in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Het Wetboek van Vennootschappen voorziet bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, dat elke zaakvoerder tegenover derden beschouwd zal worden als vereffenaar en dat ze de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich zullen nemen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op do laatste hl?. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Narun en handtekening

mati 11.1

VIERDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Er werd verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparant verklaarde voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder, voornoemd, bracht verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa.

De aandeelhouders hebben verklaard kennis te hebben van hun individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

De vergadering heeft volledige kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

VIJFDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING - TOEBEDELING ONROEREND GOED

De vergadering heeft beslist dat de vereffening is afgesloten en stelde vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennoot gemachtigd is het gehele vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk heeft aanvaard.

De vennoot heeft verklaard dat hij voor zoveel als nodig persoonlijk borg stelt voor de eventuele later opduikende passiva.

Het vermogen van voornoemde vennootschap omvat onder meer het vruchtgebruik van het hierna beschreven onroerend goed, welke vanaf de notariële akte, zijnde 26 september 2014, waardoor voornoemde vennoot de geheelheid in volle eigendom van hierna vermeld goed verwerft.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

GEMEENTE AALTER, tweede afdeling, Mergelput 5/3A

In een appartementsgebouw, gestaan en gelegen zoals voormeld, kadastraal bekend, sectie C, volgens titel deel van nummer 4/B, met een oppervlakte volgens meting van zesentwintig are zevenentachtig centiare drie decimiliare, en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 41D, met een totale grondoppervlakte van zesentwintig aren zevenentachtig centiare (26a 87ca).

Het appartement gelegen op de derde verdieping, genummerd Z3/C1/3.5, begrijpende:

-in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhal, living met open keuken en berging, terras met berging, nachthal, w.c., een badkamer en twee slaapkamers;

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd en twaalf/tienduizendsten (212/10.000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

De kelder gelegen in de ondergrondse verdieping, genummerd K27, begrijpende:

-in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelderruimte met toegangsdeur;

mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/tienduizendsten (10/10.000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Zoals voormelde privatieven omschreven staan in de basisakte opgemaakt door notaris Jozef Coppens te Vosselaar, op 16 augustus 2005, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 10 oktober daarna, onder nummer 68-T-10/10/2005-13912.

ZESDE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering heeft besloten dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 9881 Bellem, Bellemdorpweg 72.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTEN

De vergadering heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE CLERCQ  DE PAUW, met zetel te 9041 Oostakker, Pijphoekstraat 2, en haar aangestelden, aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste b17 van Luik B vermelden : Recto : Naam on hoodanigheld van do instrumenterende notaris, hetrij van do porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naurn en handtekening

mod 17.7

vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

GEASSOCIEERD NOTARIS Julie Leroy

Met standplaats te Maldegem

samen neergelegd:

o afschrift van de akte

o verslag van de zaakvoerder dd. 20 september 2014, met staat van activa en passiva

o verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste 617. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dc instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/02/2014 : GE177421
04/03/2013 : GE177421
13/01/2012 : GE177421
25/02/2011 : GE177421
26/02/2010 : GE177421
07/01/2009 : GE177421
10/01/2008 : GE177421
02/01/2007 : GE177421
02/01/2006 : GE177421
30/09/2005 : GE177421
10/03/2004 : GE177421
16/01/2003 : GE177421
26/01/2002 : GE177421
11/01/2001 : GE177421
25/01/2000 : GE177421
26/01/1999 : GE177421
01/01/1997 : GE177421

Coordonnées
BURO C EN C

Adresse
BELLEMDORPWEG 72 9881 BELLEM

Code postal : 9881
Localité : Bellem
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande