BURO DC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BURO DC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.001.966

Publication

15/09/2014
ÿþMI ward

UhII III II 1H liii

*14169676*

b II

E

SI



hl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 SEP. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAtieffiPTE GENT



Ondernemingsnr : 0454.001.966

Benaming

(voluit) : BURO DC

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Margareta Van de Vaghevierelaan 2, 9992 Maldegem (Middelburg) (volledig adres)

Onderwerp akte OMVORMING IN BVBA KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 29 augustus 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BURO DC", met maatschappelijke zetel te 9992 Maldegem (Middelburg), Margareta Van de Vaghevierelaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0454.001.966, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en passie van de vennootschap werd samengevat, afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien en het verslag opgemaakt door Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, per achtentwintig augustus tweeduizend en veertien, blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van het verslag van Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, aangesteld op 21 augustus 2014 door de Raad van Bestuur van de NV BURO DC, met maatschappelijke zetel te 9992 Maldegem (Middelburg), Margareta Van de Vaghevierelaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0454.001.966, gekend op de Rechtbank te Gent, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat;

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 juni 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

het nettoactief per 30 juni 2014 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van E 86.762,73 vóôr kapitaalvermindering of ¬ 18.600,00 nà de doorvoering van de geplande kapitaalvermindering.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 28 augustus 2014.

Moore Stephens Audit BV CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Johan Van Mieghem

bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voorzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 454.001.966 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, het kapitaal van de vennootschap te verminderen met achtenzestigduizend honderd drieënzestig Euro (68.163,00 EUR) om het te brengen van zesentachtigduizend zevenhonderd drieënzestig Euro (86.763,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), zonder vernietiging van titels, door terugbetaling op elk aandeel van een geldsom ten bedrage van afgerond negentien Euro zevenenveertig Eurocent (19,47 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zef geschieden door terugbetaling van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders en dit in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van achtenzestigduizend honderd drieënzestig Euro (68.163,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316, 317 en 318/612, 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, als gevolg van de voorgaande beslissing de statuten aan te passen door de schrapping van de tekst van artikel vijf van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

'Net maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd aandelen (3.500) zonder aanduiding van nominale waarde, ieder dus één/drieduizend vijfhonderdste (1/3.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de enige bestuurders en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, te weten:

- de heer Luc Schockaert, voornoemd;

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één,.

Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd: de heer Luc Schockaert, voornoemd, die aanvaardt, na te hebben bevestigd de daartoe door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten.

Hij heeft de bevoegdheden van de artikelen dertien en volgende van de hierna aan te nemen nieuwe statuten.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist volledig nieuwe teksten van statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt ais volgt

Hoofdstuk BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten en handelt onder de naam "BURO DC".

Artikel twee.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9992 Maldegem (Middelburg), Margareta Van de Vaghevierelaan 2.

( )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel

Alle handelingen of transacties in verband met onroerende goederen, in België afin het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met name de aankoop, de verkoop, de ruiling, afbraak, huur, verhuring, van al of niet bebouwde gronden en van al dan niet gemeubileerde appartementen, woningen en gebouwen, expertise, beheer, valoriseren en het laten bouwen, omvormen of verbouwen van onroerende goederen van alle aard, alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke werken, hetzij in het algemeen de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van contracten en leningen en financieringen, verzekeringsbemiddelingen van aile risico's en alle administratieve en beheerszaken dienaangaande, alsmede aile handelingen of transacties in verband met de overname van handelsfondsen.

Ais tussenpersoon optreden bij Mergers & Aquisitions zowel in binnen- als in buitenland en bijkomende consultancy, advies en bijstand inzake management en administratie verlenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen met inbegrip van het handeisfonds, in pend geven en aval verlenen voor aile leningen kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf zal voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag de oprichting van vennootschappen bevorderen door inbreng, participatie of investering. Zij kan cursussen inrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden over aile onderwerpen die met het vennootschapsdoel verband houden.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Alsdus mag de vennootschap elke deelneming verwerven, deelnemen aan het bestuur en de controle van aile ondernemingen of alle organismen, bij wijze van oprichting, inschrijving, inbreng, samenwerkingsakkoord, overeenkomst, fusie of acquisitie die een doel hebben dat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het hare.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf één januari negentienhonderd vijfennegentig.

(...)

Hoofdstuk il.- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd aandelen (3.500) zonder aanduiding van nominale waarde, ioder dus één/drieduizend vijfhonderdste (1/3.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend,

( )

TITEL III.- Aandelen - Afstand en overdracht van aandelen

Artikel negen.

De aandelen zijn op naam

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en

dat bevat:

de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen;

de vermelding van de gedane stortingen;

de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden

eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekere

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, én onder de levenden én ingevolge

overlijden, slechts mits de instemming van alle vennoten worden overgedragen respectievelijk overgaan.

De vennoten genieten, zowel bij overdracht onder de levenden als bij overgang ingevolge overlijden, een

voorkeurrecht in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds voordien be-zitten.

TITEL IV. - Bestuur en controle

Artikel dertien.

Eén of meer zaakvoerders besturen de vennootschap. Zij moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Hun mandaat is hernieuwbaar. De eventuele bezoldiging en de duur van hun mandaat worden in één of meer keren door de algemene vergadering bepaald.

Het vermeerderen van het aantal zaakvoerders zef kunnen ge-ischieden door een beslissing van de algemene vergadering, zonder dat de vormen voorgeschreven voor een statutenwijziging daarbij moeten in acht genomen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van ontslagneming, afzetting, faillissement of kennelijk onvermogen of overlijden van de enige zaakvoerder wordt de oudste vennoot van rechtswege zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder of zaakvoerder en vennoot is in een vennootschap onder firme, een commanditaire vennootschap, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder of zaakvoerder en vennoot is.

Artikel veertien,

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide be-ivoegdheid om alleen alle handelingen, nodig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te verrichten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergade-tring bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het ven-triootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of dat hij hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

(...)

Artikel zestien.

De zaakvoerder(s) mogen bepaalde daden van dagelijks bestuur en/of vertegenwoordiging van de vennootschap en/of een bepaalde zowel algemene ais bijzondere maatschappelijke aangelegenheid aan één of meer al dan niet gezamenlijk optredende personen opdragen en meteen of naderhand hun bezoldiging en/of vergoeding bepalen - in voorkomend geval -, mits hun mandaat voldoende nauw-tkeurig te omschrijven.

Aan wie ais dusdanig is aangesteld, kan de titel van directeur of een andere bij de benoeming aan te duiden titel worden toegekend.

Artikel zeventien.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

een uittredende commissaris is herkiesbaar.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant Komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevellen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel achttien.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Tot vergoeding van hun werk en verantwoordelijkheid, kan aan de zaakvoerder(s) een bezoldiging worden toegekend, die onder de normale exploitatiekosten van de vennootschap moet worden opgenomen. Deze bezoldiging is onafhankelijk van de kosten voor vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen, die iedere maand zullen uitbetaald worden, mits overlegging van een maandelijkse afrekeningsstaat.

Het bedrag van deze bezoldiging zal, in voorkomend geval, ieder jaar door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Deze vergadering zal tevens het bedrag bepalen van de voorschotten door de zaakvoerder(s) vooraf te nemen en te verrekenen op het bezoldigingsbedrag.

De bezoldiging blijft aan de zaakvoerder(s) verworven, zelfs indien, over een of ander boekjaar, verlies zou worden geboekt.

TITEL V. - Algemene vergadering.

(" " " )

Artikel twintig.

De jaarvergadering van de vennoten heeft plaats op laatste vrijdag van de maand december van ieder jaar,

om zeventien uur en op de maatschappelijke zetel, of op iedere andere plaats in het oproepingsbericht vermeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, gaat de vergadering de eerstvolgende werkdag door.

( )

TITEL VI. - Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling.

Artikel eenentwintig,

Ieder maatschappelijk jaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van elk daaropvolgend

kalenderjaar.

" (...)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel tweeëntwintig.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten en van de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, wanneer dit percentage niet meer bereikt blijkt te zijn.

Het alsdan overblijvend batig saldo vormt de uitkeerbare winst. De algemene vergadering beschikt over de uitkeerbare winst, op voorstel van de zaakvoerders, die daarbij zowel de alsdan geldende wettelijke bepalingen als - in voorkomend geval - de rechten van de aandelen zonder stemrecht zullen moeten eerbiedigen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering in strijd met artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

(" " " )

TITEL VIL - Ontbinding - Vereffening.

(...)

Artikel vijfentwintig.

Het voorstel tot ontbinding van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder(s) wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Voor de gevallen waarin de onderneming besluit haar activiteiten te beëindigen of indien niet langer ervan kan worden uitgegaan dat de onderneming haar bedrijf zal voortzetten, wordt voornoemde staat, behoudens met redenen omklede afwijking, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De commissaris-revisor of, bij zijn ontstentenis, een bedrierevisor of accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants die door de zaakvoerder(s) wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt in zonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van de hierboven bedoelde verslagen en staat van activa en passiva wordt, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden aan de aandeelhouders.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening van rechtswege door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen, die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren, indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals bedoeld in §2, zevende lid. In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aagevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van vijftien dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals bedoeld in §2, zevende

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en' volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één/vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) zenden in de zevende en dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening volstaat de verzending om het jaar van die omstandige staat aan de griffie.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijk delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in minder mate worden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL VIII. - Eenpersoonsvennootschap

Artikel zesentwintig

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

26.01: Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepas-iselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

(...)

26.06: Zaakvoerder - benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

26.07: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperkingen van duur, kan

deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of

voor onbepaalde duur mits opzegging.

( )

26.09: Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris

werd benoemd bestaat geen controle in de vennootschap,

(-..)

VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de statuten. De zaakvoerder stelt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Taxacibo, te Temse, Philippe Saveryslaan 4, of door haar indeptaatsgestelden aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 29

augustus 2014;

* verslag van het bestuursorgaan van 25 augustus 2014;

* staat van actief en passief van 30 juni 2014;

* verslag bedrijfsrevisor van 28 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

. ,

4 " . Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 13.02.2014 14037-0033-010
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 11.04.2012 12084-0556-009
31/01/2012
ÿþ Mad Word 11,1

Lue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111 11111t111 J1111,11!1!11111 NIEIERC uy. L1Gi 8 JAN, 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDE LaiffriENT







Ondememingsnr : 0454.001.966

Benaming

(voluit) : BURO DC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Margareta Van de Vaghevierelaan 2 i 9 fi (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - OMZETTING TOONDERAANDELEN IN AANDELEN OP NAAM STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 29 december 2011, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BURO DC", met maatschappelijke zetel te 9992 Maldegem (Middelburg), Margareta Van de Vaghevierelaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0454.001.966, BTW-nummer BE 454.001.966, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen, alhier overgenomen:

WIJZIGING BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen van een boekjaar van één oktober tot en met dertig september in een boekjaar van één juli van ieder jaar tot en met dertig juni van elk daaropvolgend kalenderjaar.

Het huidige boekjaar zal lopen tot en met dertig juni tweeduizend dertien (30106/2013).

WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De algemene vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen van de eerste vrijdag van de maand maart om zeventien uur in de laatste vrijdag van de maand december om zeventien uur. De eerstvolgende algemene vergadering zal dus plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand december tweeduizend en dertien om zeventien uur.

OMZETTING TOONDERAANDELEN IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving van het aantal aandelen op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. De vergadering beslist bijgevolg de tekst van artikel twaalf (12) van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

ACTUALISATIE OPROEPINGSPROCEDURE

De vergadering beslist de oproepingsprocedure tot algemene aandeelhoudersvergaderingen te wijzigen overeenkomstig de vigerende wetgeving en de tekst van artikel eenendertig (31) van de statuten aan te passen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-hehou len 4-)aan ket Belgisch Staatsblad

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen váár de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda."

WIJZIGING EN ACTUALISATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven vermelde beslissingen en aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, dat werd ingevoerd door de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het Wetboek van vennootschappen, gewijzigd door de wet van drieëntwintig januari tweeduizend en één tot wijziging van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig en zeventien juni negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen door het aannemen van volledig nieuwe statuten.

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Getekend notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 29

december 2011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbIai

Mda xa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 APR. 2011

RFCIITBANK VAN KOUPFIANDEL TE GENT _

Griffie

IlltIRIUM11.1,11111

Ondememingsnr : 0454001966 Benaming

(voluit) : BURO DC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Margareta Van de Vaghevierelaan 2 - 9992 Maldegem

Onderwerp akte : ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31.03.2011 werd met eenparigheid van

stemmen volgende beslissingen genomen :

- de huidige raad van bestuur wordt eervol ontslag verleend met décharge.

- Benoeming tot de nieuwe raad van bestuur voor een termijn van 6 jaar :

1. De heer Luc Schockaert, wonende te Sylvain Dupuisstraat 58/21 - 8300 Knokke-Heist, als bestuurder;

2. De BVBA Merac Management, met maatschappelijke zetel te Sylvain Dupuisstraat 58/21 - 8300 Knokke Heist, als bestuurder, waarvoor als vaste vertegenwoordiger werd aangesteld, de heer Luc Schockaert,

Het mandaat van bestuurder en gedelegeerd-bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beschikt.

Onmiddellijk hierna komt de Raad Van Bestuur bijeen en stelt met eenparigheid van stemmen aan tot gedelegeerd-bestuurder, de BVBA Merac Management, voornoemd.

Voor eensluidend afschrift

Merac Management bvba, gedelegeerd-bestuurder

Luc Schockaert, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 04.04.2011 11078-0071-010
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 28.04.2010 10105-0243-011
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.03.2009, NGL 29.05.2009 09192-0045-012
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 07.03.2008, NGL 30.05.2008 08166-0198-011
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 02.03.2007, NGL 31.05.2007 07169-0040-012
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.03.2006, NGL 28.04.2006 06127-2178-013
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 04.03.2005, NGL 29.04.2005 05136-1399-015
08/12/2004 : BG090487
04/06/2004 : BG090487
30/09/2003 : BG090487
04/09/2003 : BG090487
08/05/2002 : BG090487
05/06/1999 : OO051626
20/04/1999 : OO051626
13/12/1997 : OO51626
24/12/1996 : OO51626
03/01/1995 : OO51626

Coordonnées
BURO DC

Adresse
MARGARETA VAN DE VAGHEVIERELAAN 2 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande