BURO25

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO25
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.785.341

Publication

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14705-0507-012
27/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301873*

Neergelegd

25-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524785341

Benaming (voluit): Buro25

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Kleine Steenweg 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 22 maart 2013 blijkt onder meer het volgende:

1. De heer RIMBAUT Jan, geboren te Aalst op zeventien februari duizend negenhonderdzevenenzestig, echtgenoot van mevrouw VERBEEREN Regine, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erpe), Kleine Steenweg 23.

2. Mevrouw VERBEEREN Regine, geboren te Aalst op zesentwintig maart duizend

negenhonderdachtenzestig, echtgenote van de heer RIMBAUT Jan, wonende te 9420 Erpe-Mere

(Erpe), Kleine Steenweg 23.

hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Naam en rechtsvorm: een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht onder de benaming "Buro25.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd 9420 Erpe-Mere (Erpe), Kleine Steenweg 25.

Doel: De vennootschap heeft als burgerlijk doel :

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

- studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving-volstorting: op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld als volgt: - door de heer Jan Rimbaut, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen; - door mevrouw Regine Verbeeren, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij ING België nv, op naam van de vennootschap in oprichting.

Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 27ste van de maand maart om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

Commissaris: er werd geen commissaris benoemd.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op 27 maart 2015.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee. Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

1. De heer RIMBAUT Jan, voornoemd.

2. Mevrouw VERBEEREN Regine, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de oprichters namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 22/03/2013, neergelegd voor registratie krachtens artikel 173 Wetboek Registratierechten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BURO25

Adresse
KLEINE STEENWEG 25 9420 ERPE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande