BUSINESS DRIVERS VAN LANDEGHEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS DRIVERS VAN LANDEGHEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.352.530

Publication

20/10/2014
ÿþ Mod Mut' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OnderneMingsnr : 0478.352.530

Benaming

(voluit) BUSINESS DRIVERS VAN LANDEGHEM

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Onze Lieve Vrouwplein 15 bus 10 te 9150 KRUIBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE Repertoriurnnummer 2014/1249.

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 26

september 2014, vitiiár registratie, blijkt dat:

WORDT GEHOUDEN

De buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BUSINESS DRIVERS VAN LANDEGHEM", waarvan de zetel geves-itigd is te 9150 Kruibeke, Onze Lieve Vrouwplein 15 bus 10, hierna genoemd "de vennootschap".

De vennootschap werd opgericht krachtens een akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 2 september 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 september 2002 onder nummer 119060, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder BTW nummer BE 0478.352,630.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éériparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter heti

volgende vast;

a) op 15 september 2014 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die niet' meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 25 september 2014 heeft de heer Vossen Filip, bedrijfsrevisor bij de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "Vossen en gevestigd te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, overeenkom-istig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

'in overeensternming_met de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft , ondergetekende de staat van activa en passive, afgesloten op 15 september 2014, van de BVBA « BUSINESSP7' DRIVERS VAN LANDEGHEM » aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op haar invereffeningstelling. :

In het kader van de procedure tot ontbinding zoals voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de BVBA « BUSINESS DRIVERS VAN LANDEGHEM »  met maatschappelijke zetel gelegen te 9150 Kruibeke, Onze Lieve Vrouwplein 15 bus 10  onder haar verantwoordelijkheid een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 15 september 2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 11.430,94 EUR en een netto-actief van 4.630,00 EUR.

Op de laatste blz. van Lue B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

IMIlljg1.111111,11111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

9 OKT. 2014

AFDELING,D.ENDERMON DE uritric

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In voornoemde staat van activa en passiva werd door het bestuursorgaan een voorziening, ad afgerond 5.000,00 EUR aangelegd voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door art 28 § 2 KB 30.01.2001. Voor zover toereikend, geen bemerkingen dien aangaande.

Op grond van de controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende, onder voorbehoud van het eventuele effect voor wat betreft

daadwerkelijke aanwezige hoeveelheid aan kasgelden, afgerond 585,00 EUR, gelet op de datum van aanstelling,

Ode volledigheid van het bedrag opgenomen als handelsschulden (credit 510,17 EUR) om reden dat geen externe bevestigingsbrieven werden ontvangen,

ride volledigheid van enige (Latente) schuld ten aanzien van eender welke (para)fiscale administratie voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjarent-perioden,

Ede afloop van enig lopend geschil waarin de vennootschap mogelijks in verwikkeld zou zijn,

bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap én dat de staat afgesloten op 15 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de aangeleverde informatie door het bestuursorgaan en als gevolg van de uitgevoerde controles in toepassing de beroepsnormen, heeft ondergetekende vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Ondergetekende wijst er wel op dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die normaliter zal ontstaan op het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. Dat eveneens ingegeven om reden dat deze door het bestuursorgaan thans geraamd wordt op een bedrag van 0,00 EUR.

Verder zijn er geen andere inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de aandeelhouder onontbeerlijk acht. Ondergetekende wenst wel te herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een "fairness opinion".

Onderhavig verslag (in totaal 17 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 25 september 2014.

BV/BVBA VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door Filip VOSSEN, Bedresrevise

1.EERSTE BESLISSING Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 15 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

2.TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passive zoals bedoeld in artikel 181 van

het Wetboek van vennootschappen;

3 De enige vennoot is aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met

eenparigheid van stemmen;

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passive, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden worden zij toebedeeld aan de enige vennoot.

Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de enige vennoot.

3.DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De vennoot beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

4.VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-'scheiden van de vennoot-'schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-'te termijn op volgende adres: bij de heer VAN LANDEGHEM Hendrik, voornoemd, wonende te 9150 Kruibeke, 0.L.Vrouwplein 15 bus 10.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

5.VIJFDE BESLISSING  Kwijting aan de zaakvoerder

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door hem. vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vée ontbinding van de vennootschap tot op datum van de ontbinding.

6.ZESDE BESLISSING  Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent ondergetekende notaris alle bevoegdheden om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter Publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantskantoor OMM Melis BVBA, gevestigd te 9120 Melsele, Kerkplein 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsetelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

P Voor-

behouden -5,nan hot gzipisch StaatsblF=d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. van LuiK 13 vermelden " Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso = Naam en handtekening

30/05/2013 : DEA012781
31/05/2012 : DEA012781
23/06/2011 : DEA012781
09/06/2011 : DEA012781
27/05/2010 : DEA012781
03/06/2009 : DEA012781
09/07/2008 : DEA012781
29/05/2008 : DEA012781
21/06/2007 : DEA012781
27/05/2005 : SNA012781
03/06/2004 : SNA012781
24/09/2002 : SNA012781

Coordonnées
BUSINESS DRIVERS VAN LANDEGHEM

Adresse
O.L. VROUWPLEIN 15, BUS 10 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande