BUYSSENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUYSSENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 883.324.362

Publication

16/05/2013
ÿþV beh aa Bel StaÉ

Modwad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

06 MEI 2013

Griffie

~

~

I

Ondemerningsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0883.324.362

BUYSSENS in vereffening

vennootschap onder firma 9690 Kluisbergen, Pontstraat 1

Sluiting vereffening

(Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de enige vennoot, handelend in de plaats van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten, genomen op 22 april 2013 om 10.00 uur)

1. De enige venoot neemt kennis van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving in het kader van de vereffening van de vennootschap. De enige resterende vennoot verklaart uitdrukkelijk dat hij dit verslag en de rekeningen heeft kunnen nakijken. De enige vennoot heeft geen opmerkingen op dit verslag.

2. De enige vennoot beslist kwijting te verlenen aan de vereffenaar, de heer Jean Pierre Buyssens, voor de uitoefening van zijn mandaat van vereffenaar.

3. De enige vennoot neemt kennis van de uitspraak van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde dd. 9 april 2013, waarbij het verdelingsplan goedgekeurd wordt. De enige vennoot verklaart dat de vereffening is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

De enige vennoot verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het volgend adres: 9690 Kluisbergen, Pontstraat 1.

De enige vennoot verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas.

4. De enige vennoot verleent een bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Jean Pierre Buyssens

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitspraak Rechtbank van Koophandel d.d. 9 april 2013 inzake de goedkeuring van het verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/02/2013
ÿþ blod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 7 FEB, 2013

Griffie

IIU~uuuiRiaiidi~

1 029913x

i

m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0883.324.362

Benaming

(voluit) : BUYSSENS in vereffening

 (verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9690 Kluisbergen, Pontstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding van rechtswege - benoeming en bevoegdheden vereffenaar - einde mandaat zaakvoerder(s)

(uittreksel uit de notulen van de beslissing van de enige overblijvende vennoot-zaakvoerder handelend in de plaats van de bijzondere algemene vergadering van vennoten genomen op 22 januari 2013 om 14.00 uur)

EERSTE BESLUIT : ONTBINDtNG VAN RECHTSWEGE

De enige resterende vennoot-zaakvoerder stelt vast dat zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R. Bedert, in vereffening, als de heer Ronny Bedert, op 17 juni 2009 al hun aandelen hebben overgedragen aan de overblijvende vennoot, de heer Jean Pierre Buyssens.

Hieruit volgt dat de vennootschap sinds 17 juni 2009 van rechtswege ontbonden is. De vennootschap bestaat sindsdien nog enkel voor de noodwendigheden van haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

Aangezien de vennootschap op 17 juni 2009 van rechtswege ontbonden werd, en aangezien er geen vereffenaars benoemd werden, wordt de enige resterende vennoot-zaakvoerder, de heer Jean Pierre Buyssens, sedertdien als vereffenaar beschouwd,

Overeenkomstig artikel 184 §2 van het Wetboek van vennootschappen dient de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde over te gaan tot de bevestiging van zijn benoeming ais vereffenaar van de vennootschap.

De vaststelling van de ontbinding van rechtswege en de hiermee gepaard gaande aanstelling van de enige overblijvende vennoot-zaakvoerder als vereffenaar zal dan ook ter goedkeuring en homologatie voorgelegd worden aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

De enige overblijvende vennoot-zaakvoerder, de heer Jean Pierre Buyssens, zal dan ook het verzoekschrift hiertoe ondertekenen en neerleggen bij de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

DERDE BESLUIT : MACHTIGING

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoe''fenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelin-.gen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vennootschap bezit geen onroerende goederen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten ver-antwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN HET EINDE VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Tengevolge van de uittrede uit de vennootschap van zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R. Bedert, in vereffening, als de heer Ronny Bedert, en de hiermee gepaard gaande ontbinding van de vennootschap, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis dat de beëindiging van het mandaat van alle zaakvoerders ingegaan is op 97 juni 2009:

de heer Bedert Ronny, wonende te 8310 Brugge, Vogelzang 18 (reeds gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 2 december 2009 onder nummer 2009-12-02 / 0169342);

de heer Buyssens Jean Pierre, wonende te 9690 Kluisbergen, Pontstraat 9.

De enige overblijvende vennoot-zaakvoerder aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders en verleent hen voorlopige kwijting, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken te hunnen laste te zijn.

Jean Pierre Buyssens

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: beschikking inzake de homologatie van de benoeming van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUYSSENS

Adresse
PONTSTRAAT 1 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande