BUYST DIRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUYST DIRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.030.995

Publication

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.01.2011, NGL 27.06.2011 11218-0064-013
30/06/2011
ÿþma:. 2.0

Mffi' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

+11098059

- - I

, Ondernemingsnr : 0882.030.995

Benaming

(voluit) : Dirk Buyst in vereffening

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jachtstraat 10 te 9290 Berlare

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Op heden 8 juni 2011 om 16 uur wordt op de maatschappelijke zetel een bijzondere algemene vergadering

gehouden in aanwezigheid van alle vennoten, met name :

- Buyst Dirk, Jachtstraat 10, 9290 Berlare

- Moerman Nancy, Jachtstraat 10, 9290 Berlare

De vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1. kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de. vereffeningsrekeningen

2. kwijting aan de vereffenaar

3. sluiting van de vereffening

Vervolgens worden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vereffenaar doet verslag van zijn werkzaamheden en legt de rekeningen van de vereffening voor.

De vereffenaar stelt voor om na terugbetaling van het gestort kapitaal, het batig saldo te verdelen onder de vennoten in verhouding tot hun participatie in het kapitaal.

De rechtbank van koophandel heeft zich op 30 mei 2011 akkoord verklaard met het verdelingsplan dat de. vereffenaar heeft voorgesteld.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar en de rekeningen die hij voorlegt goed.

2. De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht. Evenwel zal de vereffenaar nog het nodige te doen voor de bekendmaking van de sluiting van de vereffening evenals voor het indienen van de aangifte in de roerende voorheffing en in de vennootschapsbelasting naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

3. Aangezien alle activa te gelde zijn gemaakt en alle schulden aan derden zijn vereffend, beslist de vergadering vervolgens de vereffening te sluiten zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden door de heer Dirk Buyst, Jachtstraat 10, 9290 Berlare.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering opgeheven om 16.30.uur.

Waarvan akte,

De vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

16/05/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

1

*iio~sasa"



GRIFFIE REC4,TBANK

!/AN 4COnr-) ai,R -IEL

O h, 05. 2011

G r.i i

~ I~ENDfrRiY~~E

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

0882.030.995.

BUYST DIRK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jachtstraat, 10

9290 BERLARE

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENING STELLING - BENOEMING VEREFFENAARS



Uit een akte verleden op achtentwintig maart tweeduizend en elf voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, dragende volgende melding : «Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren, vier bladen,; één verzending, op 31 maart 2011, boek 623, blad 41. vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De'. Ontvanger (getekend) : R. Roose.», blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «BUYST DIRK», gevestigd te 9290 Berlare,` Jachtstraat, 10, met ondernemingsnummer 0882.030.995. volgende beslissingen heeft genomen met

" eenparigheid van stemmen :

Punt 1

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van: het verslag van de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, voornoemd; de aanwezige aandeelhouders erkennen het! afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit, vermeld in het verslag van de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, voornoemd, luidt letterlijk als; volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder! van de BVBA BUYST DIRK een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die,: rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van', Eur. 34.608,33 en een netto-actief van Eur. 23.124,68.

De vorderingen en schulden worden overgedragen aan de aandeelhouders indien deze nog niet werden: gerealiseerd op het ogenblik van de beslissing tot sluiting van de vereffening.

Wij dienen een voorbehoud te nemen omtrent de inbaarheid van de vorderingen, omvattende: = handelsvorderingen en een vordering in lopende rekening, ten opzicht van de zaakvoerder daar de financiele situatie van deze ons niet gekend is.

Wij hebben een attest ontvangen van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde waaruit blijkt dat 1 factuur werd neergelegd op naam van de BVBA BUYST DIRK. Navolgende factuur werd neergelegd :

-Factuur d.d. 28/12/2007 voor aankoop personenwagen neergelegd d.d. 10/01/2008 ten voordele van :- Delta Lloyd Bank nv, Sterrenkundelaan, 23, 1210 Brussel.

Wij bemerken dat dit actief op heden niet meer in bezit is van de vennootschap. Het rollend materieel werd! eind 2010 verkocht. De financiering werd volledig afgelost gedurende 2010. Per 31 december 2010 waren er! bijgevolg geen openstaande schulden meer voor wat betreft bovengenoemd actief.

Wij dienen een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van! eventuele fiscale controles.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professioneler normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, onder: voorbehoud van de fiscale en sociale positie en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes' gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Erpe, 23 maart 2010. Guy De Becker & Co, bvba, vertegenwoordigd ex ultimo door Piet Dujardin, Bedrijfsrevisor.'

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 §4 van; het Wetboek van Vennootschappen.

Puni 2" De vergadering beslist dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in. vereffening voort bestaat, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

koophandel van Dendermonde van de benoeming van nagenoemde vereffenaar, zoals vermeld onder punt vier van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van benoeming van nagenoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Dendermonde.

Punt 3

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder en verleent hem kwijting voor het door hem tot heden gevoerde bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in punt twee vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Punt 4

De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen: de heer Dirk BUYST, voornoemd, hier aanwezig en deze functie aanvaardend.

Punt 5

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten, namelijk al diegene vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waarin dat is voorzien.

Inzonderheid mag de vereffenaar onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen verdelen of te gelde maken, of deze andere onroerende goederen vervreemden.

De vereffenaar wordt vrijgesteld tot het opstellen van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar kan alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Punt 6

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen worden opgeheven en vervangen door volgende tekst, met dien verstande dat de inhoud van de artikelen waarvoor bijzondere voorwaarden vervuld dienen te worden alvorens ze mogen afgeschaft of gewijzigd worden, alhier wordt overgenomen voor zover aan de bedoelde -voorwaarden in of door onderhavig proces-verbaal niet is of werd voldaan. Het betreft onder meer (en in het bijzonder) het artikel drie, waarin het doel omschreven is:

"Artikel één.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "BUYST DIRK".

Artikel twee.

De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het vervaardigen en plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk, waaronder deuren, ramen, kozijnen, (rol)luiken, garagepoorten, zonneblinden, serres, veranda's, traliewerk, hekken en afsluitingen zowel in hout, kunststof als in metaal;

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout, kunststof of metaal;

-het vervaardigen en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's) van hout;

-het vervaardigen en plaatsen van trappen en leuningen in hout;

-het vervaardigen en plaatsen van kantoor-, winkel-, badkamer- en ateliermeubelen, muurkasten,

inbouwkeukens en winkelinrichtingen van hout, kunststof of meiaal;

-Het installeren van al dan niet verplaatsbare tussenwanden in hout, kunststof of metaal;

-Het plaatsen van parketvloeren en bekleden van wanden en plafonds met hout, kunststof en metaal.

-Het plaatsen van thermische en acoustische isolatie.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier.

De zetel wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3

van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

De zetel is gevestigd te 9290 Berlare, Jachtstraat, 10.

Artikel vijf.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel zes.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene

vergadering.

Artikel zeven.

Het boekjaar is het kalenderjaar.

Artikel acht.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur in de zetel van

de vennootschap of op de plaats aangeduid in de uitnodiging.

Artikel negen.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die worden gehouden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar(s).

Artikel tien.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België

neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar(s), samen met de opgave van de redenen waarom de

vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel elf.

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een

omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet

vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van

vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel twaalf.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders samen teneinde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval

het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen

met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris

beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een

bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, word(t)(en) aan de vereffenaar(s) kwijting verleend

en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap

zullen bewaard worden."

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, wordt aangesteld: SBB Accountants en

Belastingconsulenten BV-CVBA, te 9300 Aalst, Moorselbaan, 391, evenals aan haar bedienden, aangestelden

en lasthebbers, aan wie de macht gegeven is alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen

met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

HOMOLOGATIE BENOEMING VEREFFENAAR

Bij vonnis uitgesproken op de terechtzitting van de 6de Kamer van de rechtbank van koophandel te

Dendermonde de dato 18 april 2011 werd de benoeming van de heer Dirk Buyst, wonende te 9290 Berlare,

Jachtstraat, 10, voornoemd, als vereffenaar van de vennootschap gehomologeerd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- Verslag zaakvoerder.

- Verslag bedrijfsrevisor.

- Kopie homologatie benoeming vereffenaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de kaatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.06.2010 10226-0185-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 01.07.2009 09327-0031-012
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.09.2008 08737-0024-012

Coordonnées
BUYST DIRK

Adresse
JACHTSTRAAT 10 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande