BUYTAERT & CO

Société en commandite simple


Dénomination : BUYTAERT & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.998.934

Publication

28/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudel

aan het

Belgisch Staatsbla



1 1 8769



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 )1111 2015

Griffie

AFDELING DENDERMONDE



Ondernemingsnr x 0891.998.934

Benaming (voluit) : Buytaert & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel (volledig adres) : Vendoornstraat 65 - 9120 Melsele (Beveren)

Onderwerp(en) akte kennisname invereffeningstelling sluiting vereffening- goedkeuring rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige aIgemene vergadering- ontslag en décharge bestuursorgaan  volmacht formatiteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening

Het blijkt uit een akte verleden op 30 juni 2015 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899.286.109, In mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap BUYTAERT & C°, met zetel te 9120 Melsele, Vendoornstraat 65 , ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.998.934 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0891.998.934, opgericht bij akte van tien september tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2007-09-20 10137276. Toelichting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

-Kennisname van het verslag en toelichting bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, kennisname van

de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, wegens niet van toepassing zijn van

artikel 190 W. Venn. Verklaringen omtrent de eventuele schulden; invereffeningstelling

-sluiting vereffening

-de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige algemene vergadering worden

goedgekeurd.

-ontslag en décharge bestuursorgaan

-Volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit,

te voeren

-volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat de tien aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform het Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

Het bestuursorgaan stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen: Gezien de vennootschap op heden niet meer actief is en zij ook niet de intentie heeft haar activiteiten herop te starten noch nieuwe activiteiten te ontplooien, stellen wij voor de vennootschap te ontbinden. Het is met name niet opportuun langer dan noodzakelijk de vennootschap aan te houden, alleen al vanuit het oogpunt van de kosten die hiermee noodzakelijkerwijze gepaard gaan.

De vergadering neemt kennis van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn.

Het bestuursorgaan verklaart verder dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, en inzonderheid dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering waaruit een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

Het bestuursorgaan verklaart dat alle schulden aan derden werden betaald of geconsigneerd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnla

-verder verklaart het bestuursorgaan te weten dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars het bestuursorgaan ten aanzien van derden ais vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W. Venn.

Op vraag van ondergetekende notaris verkiaren de aandeelhouders de gezegde stukken allen tevoren te hebben ontvangen.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van het wetboek van vennootschappen, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

TWEEDE BESLISSING

Vervolgens verklaarde het bestuursorgaan dat de vennootschap heden geen onroerende goederen of belangrijke kapitaalgoederen bezit. Naar haar mening is er geen nood meer om de vennootschap te laten voorbestaan voor de noden van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid, W. Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Het verdelingsplan met berekening van de in te houden RV en van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening wordt goed gekeurd en voor zoveel als nodig worden de mandaten voor de betaling, voor zoveel ais toepasselijk van de RV en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening goedgekeurd

-De vennoten verklaren dat, in voorkomend geval, het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid, W. Venn. en dat zij in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De vergadering besluit dat de vereffening van de vennootschap afgesloten is. De nog aanwezige actief en passief-bestanddelen komen toe of vallen ten laste van de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. De vergadering stelt vast dat de vereffening is afgelopen en wordt afgesloten.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 9120 Melsele, Vendoornstraat 65

DERDE BESLISSING

- de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige algemene vergadering worden goedgekeurd.

VIERDE BESLISSING

Door de in vereffeningstelling wordt het mandaat van het bestuursorgaan, te weten de heer Gunter Buytaert beëindigd. Hem wordt kwijting en décharge verleend over het door hem gevoerde bestuur.

VIJFDE BESLISSING

Volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit te voeren wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR DE LAST & C°, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Antwerpsesteenweg 330, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.549.430, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 15 u 30

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BUYTAERT & CO

Adresse
VENDOORNSTRAAT 65 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande