BUZI RAPIDE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUZI RAPIDE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.986.381

Publication

14/01/2014
ÿþ1 Mod Wosd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14014195* 1 1111

GRIFFIE RECHTBANK

VAN P(]I~M,hNDEL

-3 iAti. 2~1~

DEND(WAUNDE

(:)!Ida leilling5fir 0501.986.381 (y.)rllitl BUZ1 RAPIDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vc l! r.rf

r? rtliç "o ril VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

.7%1i al THEO DE CLEYNLAAN 73 - 9470 DENDERLEEUW

l:rtlrl+.C11t ad1 CS)

11"%t: ive:r?1_ t;t~ : ONTBINDING ZONDER AANSTELLING VEREFFENAAR - DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VENNOOTSCHAP

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013) Na beraadslaging worden unaniem de volgende beslissingen genomen;

"

1.De vennootschap is opgericht op datum van 30 oktober 2012 met als doel de uitbating van een taxibedrijf met electrisch aangedreven motoren, waarvoor er een beperkt aantal vergunningen zouden worden uitgereikt in de loop van 2013.

Hefaas heeft de vennootschap geen vergunning verkregen, en heeft de verderzetting van de vennootschap geen enkele zin.

2.De vergadering besluit daarom om de vennootschap onmiddellijk te ontbinden zonder aanstelling van een vereffenaar. De vennootschap heeft geen enkele commerciële activiteit gehad, en is ook niet van pian deze te ontwikkelen nu de kans op een dergelijke vergunning quasi onbestaande is. De vergadering stelt vast dat er geen passiva zijn en dat de maatschappelijke zetel sinds oprichting niet van adres gewijzigd is.

3.De vergadering spreekt dan ook met onmiddellijke ingang de definitieve sluiting van de vennootschap uit.

4.De vergadering besluit om de boeken en bescheiden van de vennootschap voor de wettelijke periode van 5 jaar te bewaren op het volgende adres: Theo de Cleynlaan 73 te 9470 Denderleeuw

5.Volmacht wordt verleend met recht op indeplaatststelling aan Ad-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A te 1860 Meise, vast vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, om de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering bekend te maken in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, en hiervoor de formulieren I en Il te ondertekenen in naam van de vennootschap, en anderzijds alle mogelijke administratieve stappen te ondernemen ten overstaan van, onder andere maar niet beperkt tot, de kruispuntbank van ondernemingen, een ondememingsloket naar de keuze van de volmachtdrager, en eventuele andere Belgische administraties,

Ad-Ministerie BVBA

vertegenwoordigd door

Adriaan de Leeuw

Volmachtdrager

Tegelijk neergelegd ; notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013

r :;lr r+.,r".il'i C. ~~rllrilr'#acli licCtxf : l'laaf?1 r;ri t1oeS.Earilg}iwHi tic: iri" ;h111111^11tFFQn, h^" .1lii í'.01.0;1 1(1 'll

hevoeg>+' de $c"`Fltt.r)er:zflarl I,:.rl lsiriYl,`ti ":III il^rdr,{I t~ ttCriPa#r" ,. ~[leir+ll:r3.i~

ys,:rsn : Flaain +_R irandiokonRncs

27/12/2012
ÿþ Mof Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ir FlE RECh r VAN KOOPHANDEL.

1 4 DEC. 2012

DENDERMONDE tîrqme

I d 111



C:.ctenneininosnr: soit, 9ó6. '1531

reenarrning

ru~a~t) : BUZI RAPIDE

(,,o, kort)

Rec:htsvorr : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA.

Zetel . THEO DE CLEYNLAAN 73 _ 9470 DENDERLEEUW

j volledig adres)

Onderva rti sekte : OPRICHTING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 30 oktober 2012)

Op 30 oktober 2012 zijn bijeengekomen:

RWABUZISONI Fiacre, Theo De Cleynlaan 73 te 9470 Denderleeuw

MUYOBOKE Jean Modeste, Kerkstraat 50 te 1790 Affligera

Met het doel een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten als volgt luiden: ARTIKEL I ; RECHTSVORM en BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Vennootschap onder Firm (V.O.F,) met als maatschappelijke benaming BUZI RAPIDE voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan V.O.F.

ARTIKEL 2: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 30 oktober 2012, De vennootschap wordt, tenzij andersluidende onderlinge overeenkomst, met éénparigheid van stemmen ontbonden na het verstrijken van 12 maanden door opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten per aangetekend schrijven.

ARTIKEL 3: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te THEO DE CLEYNLAAN 73 te 9470 DENDERLEEUW.

De zaakvoerder is gemachtigd de zetel te verplaatsen, zowel in België als in het buitenland, alsook om

bijhuizen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, ten einde rechtstreeks en/of onrechtstreeks voordelen aan haar leden te! bezorgen, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

-De uitbating van een taxibedrijf, oproepcentrale

-De verhuur van personenwagens met of zonder chauffeur

-Het organiseren van transport

-Het uitvoeren van expressdiensten, besteldiensten, en goederenvervoer over de weg voor zover het

laadvermogen de 500 KG niet overschrijdt.

cicç, nie van ¬ u)l!. 3 vF rrr;aic'.tir :~eçio : en hoedanigheid ....fan de rrtt:lrgintentw-s>n;lP not ~rR,, 1«,izij ,=an ds per=o(9)11(En

bP.toegCt de reGh?5persoorr r[3fi a8rizq'Ml `.'311 derden te ,,er#:íqcn ltl~fÙ1~J?1) verso : i %tin en handtekening.

P:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief, De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt niet bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ARTIKEL 5 ; KAPITAAL

De comparanten doen ieder 'een financiële inbreng van 250,00 Eur, wat het het kapitaal van de vennootschap brengt op 500,00 Eur, verdeeld over 10 aandelen met een nominale waarde van 50,00 Eur. Ieder der comparanten kijgt voor zijn inbreng 5 aandelen toegewezen.

ARTIKEL 6: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden, in andere handen dan in rechte lijn van de overleden vennoot, dan met eenparig goedvinden van aire vennoten. Bij weigering zijn de vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van overdracht van deze participatie in het eigen vermogen van de venootschap.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk akkoord tussen de vennoten.

De afkoop van de participatie moet in elk geval tot stand komen binnen de 6 maanden te rekenen vanaf de dag waarop de waarde ervan definitief wordt vastgesteld en in alle gevallen binnen de 12 maanden te rekenen vanaf de dag waarop de participatie ingevolge gewenste verkoop of overlijden voor overdracht beschikbaar werd gesteld.

ARTIKEL 7: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder.

ARTIKEL 8: VERGOEDING

Aan de zaakvoerders kan, overminders de vergoeding van hun kosten, een vaste of variabele vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag ten laste van de vennootschap komt.

ARTIKEL 9: VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder is gemachtigd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

De vennootschap wordt, voor wat haar dagelijks bestuur betreft, vertegenwoordigd door één zaakvoerder,

ARTIKEL 10: VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, enkel voor beperkte en bijzondere handelingen, duidelijk omschreven in desbetreffende volmacht.

ARTIKEL 11 :AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

ARTIKEL 12: ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei op de maatschappelijke zetel. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, op verzoek van de zaakvoerder of op verzoek van één der vennoten telkens het belang van de vennootschap dit vereist of om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of enig ander punt. Ze moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen erom vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, tenzij iedereen akkoord is om de

k+ vergadering op een andere plaats te houden in België of in het buitenland.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij afwezigheid, door de aanwezige vennoot met de hoogste procentuele participatie in het vermogen van de vennootschap. Bij gelijke participatie wordt de vergadering voorgezeten door de oudste onder de aanwezigen.

De vergadering mag niet beraadslagen over punten die niet opgenomen zijn In de dagorde, tenzij alle vennoten aanwezig zijn en zij het met deze beraadslaging eens zijn,

ARTIKEL 13: BESLUITVORMING EN NOTULEN

Ieder vennoot heeft het recht op een aantal stemmen in verhouding tot zijn deelname in het vermogen van de vennootschap, en bij staking van de stemmen is de beslissing van de voorzitter doorslaggevend.

Behalve in de gevallen waar de wet een aanwezigheidsquotum en/of een bijzonder meerderheid voorziet, worden aile beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vennoten dat op de vergadering aanwezig is, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot: geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht. De medeëigenaars, vruchtgebruikers en eigenaars van de naakt eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich respectievelijk door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen. Elke algemene vergadering, jaarlijkse of buitengewone, kan tijdens de bijeenkomst door de zaakvoerders met maximum 3 weken verdaagd worden. De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde als de eerste. Ze beslist definitief.

ARTIKEL l4: BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar is gelijk aan het kalenderjaar.

ARTIKEL 15: RESULTATENREKENING

leder jaar per 31 december zullen een inventaris, een balans en een resultatenrekening opgemaakt worden. De desbetreffende stukken zullen in een register worden bijeengehouden en voor goedkeuring getekend worden door de vennoten.

De jaarvergadering doet uitspraak over de aanvaarding van de resultatenrekening.

Na de goedkeuring beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en, indien van toepassing, aan de commissarissen, te verlenen kwijting.

Van de netto-winst, zoals deze voortvloeit uit de door de zaakvoerder opgemaakte resultatenrekening wordt 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve 10% bedraagt van het maatschappelijk kapitaal, maar moet opnieuw worden ingevoerd indien het reservefonds om het even welke reden beneden de 10% daalt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat.

ARTIKEL 16: ONTBINDING

De ontbinding van de vennootschap zal door elk van de vennoten kunnen aangevraagd worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen.

In dit geval kunnen de andere vennoten de verefening vermijden door het deel van de uittredende vennoot over te nemen.

De vennootschap wordt tenzij andersluidend onderlinge overeenkomst, met éénparigheid van stemmen ontbonden na het verstrijken van 12 maanden na een per aangetekend schrijven gedane opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten.

De vennootschap wordt niet onbonden door het overlijden van één vennoot, doch blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten,

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt, volgens de laatste balans opgemaakt voor het overlijden, enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij delen in de winsten of verliezen van het lopende jaar, vastgesteld na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen pro rata rekening gehouden met de periode tijdens dewelke de overledende nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en opeisbaar zijn in de loop van 5 jaar volgend op het overlijden, in vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na overlijden.

in geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden zullen de weduwe, weduwnaar en/of erfgenamen van een vennoot zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze dan ook.

ARTIKEL 23: VEREFFENAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, zal de vergadering een vereffenaar aanstellen. Bij ontstentenis wordt de zaakvoerder vereffenaar. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt bepaald volgens het Wetboek der Vennootschappen,

ARTIKEL 24: BUITENLAND

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en verefennaars die in het buitenland wonen doen voor de uitvoering van onderhavige statuten keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardigingen en betekeningen kunnen gedaan worden,

ARTIKEL 25: WETBOEK DER VENNOOTSCHAP

Voor alles wat niet voorzien werd in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek der Vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN

Na de oprichting wordt onmiddellijk overgegaan tot een eerste algemene vergadering waarbij volgende overgangsbepalingen worden vastgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De comparanten verklaren, dat bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen, de

vennootschap alle verbintenissen, die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn

aangedaan, overneemt en bekrachtigt en dit te rekenen vanaf heden.

-Het eerste boekjaar loopt van 30 oktober 2012 tot en met 31 december 2013.

-De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

-Tot zaakvoerder worden benoemd:

-RWABUZISONI Fiacre, Theo De Cleynlaan 73 te 9470 Denderleeuw

-MUYOBOKE Jean Modeste, Kerkstraat 50 te 1790 Affligera

-Volmacht wordt verleend aan Ad-Ministerie BVBA, Srusselsesteenweg 70A te 1860 Meise,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Leeuw Adriaan, om de vennootschap te vertegenwoordigen

tegenover de Kruispuntbank van Ondernemingen, cie ondernemingsloketten, de Federale Overheidsdiensten

van Financiën en Justitie, teneinde de vennootschap in te kunnen schrijven en hiertoe alle administratieve

formaliteiten te verrichten die nodig zijn tot uitvoering van de verleende volmacht.

RWABUZISONI Fiacre MUYOBOKE Jean Modeste

Zaakvoerder Zaakvoerder

Uk ce laarsia vermeiden _ Recto : idaanr en hoedanigheid van de il islrumenierend noiaris. ltiet ij .an de prso(o)nlP,-)}

I+e vooç¬ d de rec-hispersnon ten aanzien van derden tc vertegenv.ónrcfigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
BUZI RAPIDE

Adresse
THEO DE CLEYNLAAN 73 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande