BV CONSULTANCY

Divers


Dénomination : BV CONSULTANCY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 565.942.738

Publication

05/11/2014
ÿþ Med Word 51.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11I1F1I111I YIIIV~ 11111

<19202465*

be, a,

B6

Sta





GRIFFIE RECHTBANK VAN ^ KOOPHANDEL GENT

2 7 IKT. 20%

AFDELI~AIrj NDERMONDE

Ondernemingsnr : s s- gq

Benaming

(voluil) : BV CONSULTANCY

(verkort) .

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pareinpark 2, 9120 Beveren-Waas.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit onderhandse akte ondertekend op 13 oktober 2014 dat er een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht, waarvan uittreksel luidt als volgt:

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Naam: "BV CONSULTANCY"

Zetel: Pareinpark 2, 9120 Beveren-Waas

Oprichters: 1) Bram Vermeulen, ongehuwd, wonende te 9140 Temse, Cauwerburg 119 B, hoofdelijk aansprakelijk en voor het geheel aansprakelijk vennoot, in zijn hoedanigheid van beherende vennoot: 2) Shana Van Assche, ongehuwd, wonende te 9140 Temse, Cauwerburg 119 B, in haar hoedanigheid van stille vennoot.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal, volledig geplaatst en volstort, bedraagt 5.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Beheer en benoeming zaakvoerder. De beherende vennoot heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De stille vennoot kan geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht. De adviezen en verrichtingen van toezicht verbindt de stille vennoot niet.

De vergadering benoemt de heer Vermeulen Bram als niet-statutair zaakvoerder.

Boekjaar: Op éénendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die zijn voorgeschreven door de wet en de besluiten op de jaarrekening. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

Bepaling voor het aanleggen van reserves, winstverdeling: Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reservefonds, totdat het 1/10 (één/tiende) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet niet mogen worden uitgekeerd.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 2de van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden : op de eerst volgende werkdag.

Doel: Alle activiteiten in de ruimste zijn van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy, management, training, coaching, onderwijs, doceren, lesgeven in het algemeen en in diverse sectoren, aan individuen, groepen, teams, bedrijven, overheden en ondernemingen van allerlei aard;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Studie organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden niet inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Het verwerven van participaties in financiële ondernemingen, zowel in Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten;

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties;

Zij mag roerende goederen en onroerende goederen huren, verhuren, aankopen en kopen voor eigen rekening;

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang aan heeft;

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Bram Vermeulen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Vehoud n aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte.genwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
BV CONSULTANCY

Adresse
Zetel : Pareinpark 2, 9120 Beveren-Waas.

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande