BVBA AKN TECHNICAL SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BVBA AKN TECHNICAL SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.849.608

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aansluiten uitmeten, en controleren van elektronische machines; het aansluiten, uitmeten en controleren van elektrische kasten met inbegrip van zekeringen en contactoren;

3) Onderneming voor de eindafwerking van gebouwen, waaronder inbegrepen schilder- en behangwerkzaamheden, gyproc- en isolatiewerkzaamheden;

4) Onderneming voor installatie en onderhoud van centrale verwarming, gas, klimaat en sanitaire werkzaamheden waaronder ook alle loodgieterswerkzaamheden alsook dakwerken in begrepen;

5) de aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging van alle materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben die dienstig zijn bij of betrekking hebben op de uitvoering van de hierboven vermelde doelen waaronder zijnde (niet-limitatief) de onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard , de onderneming voor het uitvoeren van elektrotechnieken. onderneming voor eindafwerking gebouwen, onderneming voor loodgieterswerkzaamheden;

6) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen of die van aard zijn het doel van de vennootschap te bevorderen;

7) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

8) De uitvoering van management-, bestuurs-, organisatie- en consultancy opdrachten voor om het even welke onderneming, vennootschap, organisatie, vereniging of privé-persoon. Het adviseren, ondersteunen en begeleiden van organisaties ondernemingen enz, bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering op allerhande vlak.

9) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

10) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm ook, in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen voor zowel haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, financiële tussenkomst, inbreng, associatie of op gelijk welke andere wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende de toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten kan verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van verrichtingen op roerend en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan banken en beursvennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II

Kapitaal en aandelen

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6  JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde donderdag van de maand juni om zeventien uur (17.00 uur).

ARTIKEL 7  BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer KYNDT Nick Anthony Debora, geboren te Edegem op achtentwintig april negentienhonderd negentig, nationaal nummer: 90.04.28-345.54, ongehuwd, wonende te 9150 Kruibeke-Bazel, Camiel Verstraetenstraat 4.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het

wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van

Koophandel

Notaris André Depuydt

13/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0564.849.608*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

31 MÂÂRT 2015

AFDELING DEli51ONDE

15 5 033

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (volmi) :AKN Technical Services

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Camiel Verstraetenstraat 4

9150 Kruibeke (Bazel)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 13 oktober 2014, geregistreerd` vijf bladen geen verzendingen te 1e Registratiekantoor Dendermonde 2, Registratie de 17e oktober 2014. Boek 604 blad 044 vak 005. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). Vr. De Ontvanger (getekend), via E-depot neergelegd, en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 22 oktober 2014 onder nummer 14309716.

Dat er vcor BVBA AKN Technical Services, met zetel te 9150 Kruibeke-Bazel, Camiel Verstraetenstraat 4, per vergissing de alinea van vertegenwoordiging werd opgenomen in de publicatie voor het Belgisch Staatsblad. welke cok niet vermeld stond in de akte.

Hierdoor dient men volgende clausule als nietig te beschouwen in de publicatie, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad de dato 22/10/2014, onder nummer 14309716 :

"Vertegenwoordiging  Volmachten: De oprichter, de heer Kyndt Rony is vertegenwoordigd door de heer Kyndt Nick, handelend in hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens één onderhandse volmacht die aan deze akte gehecht blijft."

Een afschrift van de akte de dato 13/10/2014 akte wordt gelijktijdig neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

Voor de zaakvoerders,

In opdracht,

Notaris André Depuydt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0188-011

Coordonnées
BVBA AKN TECHNICAL SERVICES

Adresse
CAMIEL VERSTRAETENSTRAAT 4 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande