BVM NATUURSTEEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BVM NATUURSTEEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.048.459

Publication

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.12.2014, NGL 09.01.2015 15007-0246-013
18/04/2012
ÿþ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr: 8L S. OL$, L Sc1

Benaming (voluit) : BVM Natuursteen

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met bperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Kleine Dweersstraat 18

9140 Temse

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op twee april tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, dat door

- De heer VAN MELE Bert Anna Jules, geboren te Temse, op achtentwintig juni

negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9140 Temse, Kleine Dweersstraat; 18,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVM NATUURSTEEN" met zetel te 9140 Temse, Kleine Dweersstraat 18, met kapitaal van achttienduizend: zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gedeeltelijk volstort in geld, hetzij tot beloop van: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van, één/honderste (1/100ste) van het kapitaal, werd opgericht en waarvan de statuten: luiden als volgt:

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BVM NATUURSTEEN".

Zetel: De zetel is gevestigd te 9140 Temse, Kleine Dweersstraat 18.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel

L VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

- onderneming voor plaatsen van vloeren en wandtegels in natuursteen en alle andere

materialen, vloerbedekking en wandbekleding van natuursteen, terrazzo marmer,

graniet of lei;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- onderneming voor het uitvoeren van funderingswerken;

- onderneming voor algemene reiniging van gebouwen;

- onderneming voor gevelreiniging, al of niet door zandstralen of met behulp van

stoom, enz

- onderneming voor isolatiewerken;

- onderneming voor ruimen van bouwterreinen

- onderneming voor algemene aanneming.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend,

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende;

zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de,

huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

" iao~saas*

GRIFFIE IIECHTCANR "

VAN KOOPHANDEL





5 APR. 2012

DENDERMONDE



Griffie

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7 mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het,, maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

,jaarlijkse algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer ' zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod t1.1

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Vereffening: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige geldén om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere', verdeling hebben moeten overhouden.

Overgangsbepalingen

1) Zaakvoerder(s): Wordt hierbij als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer BERT VAN MELE, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd.

2) Afsluiting van het eerste boekiaar: Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2013.

3) Datum van de eerste jaarveraaderinq: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni 2014 om 20.00 uur.

4) Kennisgeving: De ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen en de wederbelegging van eigen gelden bij echtgenoten gehuwd onder een gemeenschapsstelsel.

5) De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van

het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één februari tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT: Hierbij wordt volmacht verleend aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: SBB Accountants Adviseurs, met kantoor te Beveren-Waas, Gentseweg 188, en al haar aangestelden, met macht om afzonderlijk op te treden en met recht van , substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 16.06.2016 16178-0243-012

Coordonnées
BVM NATUURSTEEN

Adresse
KLEINE DWEERSSTRAAT 18 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande