BVV ASSOCIATES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BVV ASSOCIATES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.649.532

Publication

11/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

24/13

RECHT/lige VAN IDOPHANpEL TE QENT

' ' -------------------------------- -- - --- -

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : BVV ASSOCIATES (verkort) :

ia



*1305fi 3



Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapitteldreef 65

9831 Deurie

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, opj

jj eenentwintig maart tweeduizend dertien, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met!

]t beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Naam: BW ASSOCIATES

Zetel: 9831 Deurte, Kapitteldreef 65

_i Duur: Onbepaald.

Vennoten:

:. 1. De Heer Beirens, Stefaan Paul Maria, wonend te 9290 Bedare, Bareldonkdreef 13.

'1 2, Mevrouw Van Vlaenderen, Ann Maria Oscarine, wonende te 9831 Deurle, Kapitteldreef 65.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Beirens Stefaan, ten belope van honderd (100) aandelen

- door Mevrouw Van Vlaenderen Ann, ten belope van honderd (100) aandelen, t

totaal: tweehonderd (200) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is. Kapitaal : Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd!

(200) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag: twintigduizend euro (E 20.000,00). 1

], Samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld.

,j Boekjaar : van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar. j

it Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf:

ljten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de;

j; wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. l

], Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de]

', netto-winst, ;

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering;

F anders beslist. l

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij doorj

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. ;

'; Bestuur : l

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s).

j Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder/bestuurder, dient deze onder haar vennoten,:

:t zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belastj j wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder/bestuurder. De vaste, : vertegen-woordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De enige zaakvoerder/de meerderheid van de zaakvoerders/bestuurders moeten de hoedanigheid hebben van: :I wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van;

rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een: jj algemene vergadering. De aldus aangestelde plaats-vervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat tej ]] weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden open-baar;

gemaakt.

;]

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder(s) niet bezoldigd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,] i behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen ;; aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk; j; gegeven te worden.

,j Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

tI'Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft, dat strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend 1 door twee bestuurders die samen handelen.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders / de raad van bestuur,

TelKens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoe-danigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten waaronder doch niet beperkt tot het beheer van een onroerend erfgoed en de herwaardering ervan door verhuring, de concessie en het beheer van auteursrechten en/of van naburige rechten, de landbouw,...

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met inter-professionele vennootschappen van beoefenaars van vrije be-roepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten.

Jaarvergadering : de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Aanvang op eenentwintig maart tweeduizend dertien, om af te sluiten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering : in het jaar tweeduizend vijftien.

12ENOEM1NG VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1. De Heer Beirens. Stefaan Paul Maria, voornoemd [Rijksregister nummer, 75.04.23-119,18]

2. Mevrouw Van Vlaenderen. Ann Maria Oscarine, voornoemd [Rijksregister nummer 65.04.20-444.581, die verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  SOCIALE E FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Kristof Van Hecke en/of het kantoor BOF1DI, woonstkeuze doende te Kortrijksesteenweg 1126A, 9051 Sint-penijs-Westrem, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Onder-nemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tepellik hie ede neeroelead:

- expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumente rende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 24.09.2015 15595-0406-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 31.08.2016 16567-0484-011

Coordonnées
BVV ASSOCIATES

Adresse
KAPITTELDREEF 65 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande