BW CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : BW CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.164.490

Publication

09/01/2012
ÿþMix 12.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tIlI! 11111 llhi llU IIIt Illl 1111 IIIJ II IIIl

" 12005990"

Ondernemingsnr : O',9 2 ." J.LA " 4ibo

Benaming

(voluit) : BW Consultancy

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9090 Melle, Tuinstraat 18

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse overeenkomst de dato twee en twintig december tweeduizend en elf blijkt dat:

I/ De heer BEECKMAN William Prosper, geboren te Aalst op vier en twintig november negentienhonderd zeven en veertig, houder van rijksregisternummer 47.11.24-059-91, wonende te 9090 Melle, Tuinstraat 18.

EN, zijn echtgenote

2/ Mevrouw DECLEER Anita Ivonne, geboren te Blankenberge op vijftien april negentienhonderd drie en veertig, houder van rijksregisternummer 43.04.15 302-82, wonende te 9090 Melle, Tuinstraat 18.

een vennootschap hebben opgericht onder de volgende voorwaarden;

Naam : De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de maatschappelijke benaming `BW Consultancy';

Hoedanigheid vennoten : De heer William Beeckman is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot/beherend vennoot. Mevrouw Anita Decleer is stille vennoot.

Zetel : 9090 Melle, Tuinstraat 18.

Duur : onbepaald;

Zaakvoerder en vertegenwoordiging : De vennootschap zal bestuurd worden door de heer William Beeckman, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder. Elke zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Maatschappelijk kapitaal en bedrag volstorting : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), door inbreng in speciën en nog niet volstort. De beherende vennoot heeft er zich toe verbonden om zijn inbreng, zijnde negenhonderd euro (900,00 E), te volstorten na schriftelijke vraag daartoe van de zaakvoerder en dit naargelang de behoeften van de vennootschap. De stille vennoot heeft er zich toe verbonden om haar inbreng, zijnde honderd euro (100,00 E) te volstorten na schriftelijke vraag daartoe van de zaakvoerder en dit naargelang de behoeften van de vennootschap.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op één januari tweeduizend en twaalf en eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2 l -12e 2M

RECHTBANK VAN

KOC1P " EL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Winst- en verliesverdeling : Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies, belastingen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als winst onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders participatie. Indien niet alle vennoten in dezelfde mate hun aandeel hebben volgestort, geschiedt de verdeling naar verhouding van het door elke vennoot gestorte kapitaal.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Zo er verliezen zijn, zullen deze in dezelfde verhouding gedragen worden door de vennoten, met dien verstande dat de stille vennoten slechts gehouden zijn ten belope van hun inbreng.

Liquidatie-overschot: Zo er een vereffeningsoverschot is, zal dit verdeeld worden tussen de vennoten in dezelfde verhouding als de verdeling van de winsten, namelijk in verhouding tot ieders participatie, eventueel aangepast aan de mate van volstorting indien niet alle vennoten in dezelfde mate hebben volgestort.

Voor gelijkvormig uittreksel, uitgereikt voor de neerlegging en de bekendmaking in bijlage bij Belgisch Staatsblad.

De heer William Beeckman

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiad

Coordonnées
BW CONSULTANCY

Adresse
TUINSTRAAT 18 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande