BWM RETAIL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BWM RETAIL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 603.999.204

Publication

27/03/2015
ÿþfigriq

bit

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECKTDANK VAN KOOPHANDEL GENT

17 MAART 2015

AFDELING IJENIERMONDE Griffie

111111111W11111111

MOd WOa1 11,1

Ondernemingsnr : (00b

Benaming

(voluit) : BWM RETAIL

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Velle 91, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte d.d.12 maart 2015:

Zijn aanwezig:

1. de heer Van Landeghem Johan wonende te Leie 41, 9140 Temse met nationaal nummer 73.07,30-

063.70

2, mevrouw Maerevoet Tiny wonende te Veile 91, 9140 Temse met nationaal nummer 78.05.18-210,50

met het doel tussen hen een Vennootschap Onder Firma op te richten onder de naam van BWM RETAIL

Statuten van de vennootschap

Artikel 1. Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm vennootschap onder firma niet als naam BWM RETAIL Artikel 2. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

1.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. 2.0e kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften 1 tabaksproducten en aanverwanten; / niet - gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen en drankenlwijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels /alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan 1 spellen en speelgoed / batterijen, wenskaarten, telefoonkaarten, vervoersbewijzen, postzegels en gadgets/ Dit ailes kan ook via huis-aan-huis-verkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enz. 3.Foto's ontwikkelen als tussenpersoon 4.Via commissionering optreden als tussenpersoon van kansspelen zoals Lotto en dergelijke 5.Via commissionering optreden als tussenpersoon voor al het voornoemde 6.Overige markt & straathandel 7.Groot- en kleinhandel van geluids- en lichtinstallaties alsook de verhuur ervan; 8.De organisatie van evenementen die samenhangen met al het voorgaande. 9.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. 10.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties,

staatsfondsen. 11.1-iet verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

.

'-°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant Is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake desecundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning enfof erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden. De activiteiten waarvoor deze vergunningen en erkenningen niet behaald warden, zullen in onderaanneming gegeven worden. De vennootschap mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de realisatie van haar doet.

Artikel 3 Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Velle 91. De maatschappelijke zetel van de vennootschap kan gewijzigd worden in het Vlaams en Brussels Gewest op beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap,.

Artikel 4 Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op de dag van de oprichting van de vennootschap. Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000 Euro en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het aandeel van de vennoten in het kapitaal wordt als volgt bepaald:

Mevrouw Maerevoet stort 1,000 euro en ontvangt 500 aandelen

Dhr. Van Landeghem Johan stort 1.000 euro euro en ontvangt 500 aandelen

Totaal : 1.000 aandelen

Alle aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Aile aandelen zijn volstort bij oprichting van de vennootschap.

Artikel 6 Uittreden van een vennoot

Indien één der vennoten wenst uit te treden uit de vennootschap dient hij alle medevennoten hiervan op de hoogte te brengen bij een per post aangetekend schrijven, geadresseerd aan de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De effectieve uittreding zal pas kunnen plaatsvinden indien er minimaal twee vennoten zijn zodat de vennootschap niet wordt ontbonden, De uittreding van een vennoot heeft niet voor gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 7 Zaakvoerders

Volgende personen worden aangesteld tot zaakvoerders van de vennootschap:

1.Mevrouw Maerevoet Tiny, voornoemd,

2.De Heer Van Landeghem Johan, voornoemd

Het mandaat van de zaakvoerders is van onbepaalde duur.

De zaakvoerders zullen met het dagelijks beheer gelast zijn en zullen over de maatschappelijke handtekeningen beschikken. Naar derden toe is de vennootschap gebonden door alle daden van de zaakvoerders mits deze onmisbaar of kennelijk nuttig zijn voor de realisatie van het doel van de vennootschap.

Artikel $ Vergoeding zaakvoerders

Aan de zaakvoerders kan bij gewone meerderheid van stemmen een vergoeding worden toegekend voor uitoefening van hun mandaat. Deze vergoeding komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 9 Wijziging statuten

Wijziging van de statuten worden met twee derde meerderheden genomen. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Wijziging van de essentiële bestanddelen van de statuten dienen met bijzondere meerderheid van drie vierde stemmen genomen te worden. Tot deze essentiële bestanddelen worden gerekend: de nationaliteit, de aard, de duur, de beperkte overdraagbaarheid van de aandelen, alsook de clausule krachtens de welke de statuten onveranderbaar zijn.

Artikel 10 Overdracht aandelen

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met minstens 3/4 van de stemmen (minimaal 3/4de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend) behalve wanneer de overdracht plaatsvindt aan een vennoot dan is 'A van de stemmen voldoende. De aandelen die onderwerp uitmaken van de overdracht tellen niet mee om het

quotum te bereiken zoals hiervoor bepaald. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de aandelen zelf over te nemen, De waarde van de aandelen wordt bepaald op het moment van de overdracht indien geen overeenkomst kan worden bereikt over de prijs tussen overdrager en overnemer zal een deskundige worden aangeduid, indien er geen overeenstemming wordt bereikt over de deskundige zal deze worden aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van koophandel. Zijn beslissing zal definitief zijn en bindend voor aile partijen. Zijn ereloon is ten laste van de partijen à rato van 50150, De overdrachtsprijs zal ; betaalbaar zijn ten laatste binnen de 12 maanden na de beslissing tot overdracht. Bij overlijden van de zaakvoerder zal de vennootschap worden voortgezet tussen de overige vennoten en zullen de erfgenamen, niet vennoten, worden vergoed op basis van de waardebepaling zoals hiervoor werd beschreven. In ieder geval zal de afkoop en de betaling dienen te gebeuren binnen de 12 maanden na de datum van het overlijden. Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt zal bij overlijden van één van de vennoten de erfgenamen in de plaats komen van de overleden vennoot.

Artikel 11 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap eindigt ieder jaar op 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2016. Na het einde van elk boekjaar zal de jaarrekening over het betreffende jaar worden opgemaakt en zullen de vennoten een jaarlijkse algemene vergadering houden de vierde vrijdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel om 20u en zich uitspreken over de balans en resultatenrekening en over de aanwending van het resultaat, De algemene vergadering zal ais rechtsgeldig plaatsgevonden geacht worden als de aanwezige leden tenminste 50% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 12 Varia

Mevr, Tiny Maerevoet, voormeld, en De Heer Van Landeghem Johan, voormeld, handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, aan de gewone commanditaire vennootschap "Meersman Consulting" gevestigd te 9150 Kruibeke, Louis Paul Boonstraat 13, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van ondernemingen (aanvraag van een ondememingsnumer en eventueel vestigingseenheidsnummer) alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

el..-beha eden aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2015
ÿþ(Dkci

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 APR. 2015

AFDELING .DEKWONDE

Ondernemingsnr ; 0603.999.204

Benaming

(voluit) : BWM RETAIL

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Velle 91, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting oprichtingsakte - schrapping 28 zaakvoeder

Correctie op de oprichtingsakte d.d. 12 maart 2015:

in de publicatie van de oprichtingsakte stond beschreven:

Artikel 7 Zaakvoerders

Volgende personen worden aangesteld tot zaakvoerders van de vennootschap:

1.Mevrouw Maerevoet Tiny, voornoemd,

2.De Heer Van Landeghem Johan, voornoemd

Het mandaat van de zaakvoerders Is van onbepaalde duur.

Dit diende te zijn:

Artikel 7 Zaakvoerders

Volgende persoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap;

1.0e Heer Van Landeghem Johan, voornoemd

Er wordt dan ook uitdrukkelijk bevestigd dat mevr. Maerevoet Tiny, nooit zaakvoerder is geweest noch enige daden van bestuur heeft gesteld.

(getekend)

Meersman Consulting

Volmachthouder

vertegenwoordigd door Kurt Meersman

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BWM RETAIL

Adresse
VELLE 91 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande