BYMM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYMM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.978.349

Publication

06/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

02-07-2015

*15311299*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Burchtstraat 25

Ondernemingsnummer :

0632978349

Benaming (voluit) : BYMM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 1 juli 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

" de heer LUTKE SCHIPHOLT Yann-Michel Raymond, geboren te Rijsel (Frankrijk) op 1 juli 1965, wonende te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 25, die heeft ingeschreven op 51 aandelen,

" Mevrouw SPELEERS Brigitte Paula, geboren te Kortrijk op 23 maart 1962, wonende te 9150

Kruibeke, Burchtstraat 25, die heeft ingeschreven op 49 aandelen,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  BYMM .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 25.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in 100 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort, zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal bij de naamloze vennootschap RECORD BANK.

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9150 Kruibeke

Oprichting

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) Het creëren, uitbouwen, promoveren, steunen en uitbaten van allerhande activiteiten in de horecasector, zoals restaurant, hotel, brasserie, grill, bar, tearoom, feestzalen, traiteurdienst en buffet.

2) Handel in voedingswaren in het algemeen, begrijpend zowel basisproducten als bereide producten, niets uitgezonderd en met inbegrip van groeten.

3) Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten- en recreatieve sector of welke rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning.

4) Het organiseren van seminaries, congressen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele, en sportwereld.

5) Alle handelsactiviteiten in de antiek-, kunst-, sport-, dienstensector en de vrijetijdsbesteding en die van aard zijn nieuwe

investeringsformules te ontwikkelen en te promoveren, dit alles in de breedste zin genomen. Het inrichten en uitbaten van gezelschaps-, behendigheidsspelen en sport- of artistieke manifestaties. Het doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

Het begrijpt zowel de handel in het groot als in het klein in deze artikelen en alle daarmee verband houdende voorwerpen, artikelen en activiteiten, de aan- en verkoop, de studie, de fabricatie, de in-, uit- en doorvoer van zelfde, dit alles in de breedste zin als groothandel en als detailhandel. De vennootschap heeft verder tot doel het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aan- en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties.

De vennootschap heeft daarnaast tot doel:

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in/op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit/die domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde dinsdag van de maand juni om 19 uur

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werden tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

1. Mevrouw SPELEERS Brigitte Paula, wonende te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 25.

2. De heer LUTKE SCHIPHOLT Yann-Michel Raymond, wonende te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 25.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 20 juni 2017.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.F.B. & Co, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Europark-Noord 40, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Jelle Van Hove, notaris.

09/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BYMM

Adresse
SINT-VEERLEPLEIN 5 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande