BYNZO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYNZO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.677.258

Publication

29/07/2014
ÿþ Mod Wood 11.1

fEij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

17 nu 2014

Griffie

1111111Milà1,11113

Ondernemingsnr :0556 Benaming

(voluit) : BYNZO

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Deinsesteenweg 173, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 10 juli 2014, ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "BYNZO", met maatschappelijke zetel te 9770 Kruishoutem Deinsesteenweg 173 is opgericht door:

1) De Heer VAN AUDENHOVE Enzo, geboren te Ronse op 13 april 1994, ongehuwd, wonende te 9600 Ronse, Ninovestraat 25 (rijksregister nummer 940413 395 53), en

2) Mevrouw KESTELEYN Kirby, geboren te Zottegem op 15 oktober 1991, wonende te 9600 Ronse, Théodule Canfijnstraat 43 (rijksregister nummer 911015 254 16)

Welke oprichters de ondergetekende notaris Johan Van Caenegern, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam "BYNZO".

Het kapitaal, bedragende achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door de oprichters wordt onmiddellijk op aile honderd (100) aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 E) per aandeel in speciën, als volgt:

-door de heer VAN AUDENF1OVE Enzo voornoemd wordt ingeschreven op vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ );

-door mevrouw KESTELYN Kirby voornoemd wordt ingeschreven op vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ) .

Alle aandelen zijn volledig volstort. De vennootschap beschikt op heden bijgevolg over een geplaatst en volledig volstort kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 -¬ )

De inbreng in speciën tot beloop van in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) door de heer VAN AUIDENHOVE Enzo en mevrouw KESTELEYN Kirby werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer E3E55 3631 3668 3144 geopend namens de vennootschap in oprichting BYNZO bij ING België NV.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Een bankattest de dato 10 luit 2014 werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd. Dit stuk zal door Ons, notaris, worden bewaard.

STATUTEN

TITEL 1- NAAM ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BYNZO".

De naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of ge-volgd.

ARTIKEL 2- ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 173. ARTIKEL 3- DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- de uitbating van een of meerdere frituren;

- in het algemeen het uitbaten van horecazaken, zoals restaurants, tavernes, tearooms, cafés, hotels enzovoort;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen; catering en traiteurdienst;

- in het algemeen het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

- het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten, evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor;

- de verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes, zalen, enz . voor diverse doeleinden;

- de fabricage van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in: voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, tweedehandse goederen, menig-vuldige goederen;

- consultancy en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfs-voering en beheer;

- het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en vertegenwoordiger in diverse

sectoren en voor diverse producten en diensten;

- de uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en

dienstverlening via internet en via diverse kanalen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties,

brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

- het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in

verband met voormelde activiteiten;

- het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning;

- het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend en onroerend patrimonium,

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of 'onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij kan optreden als management-vennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

ARTIKEL 4- DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il - KAPITAAL

ARTIKEL 5- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 12- ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen,

Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

ed'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van aile vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 13- BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER VERTEGENWOORDIGING

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoer-ders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. De zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen; Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

ARTIKEL 14- BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechts-handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 17- CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commis-sarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergade-ring van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, r van het Wetboek van vennootschappen en door de algemene verga-dering geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commis-saris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren leste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18- SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeen-held van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

ARTIKEL 19  JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om negen uur (9 u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen door het bestuursorgaan of de commissaris(sen) telkens het belang van de vennoot-schap het vereist en moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de vennoten die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Tenzij anders vermeld in de oproepingbrief vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 20- OPROEPINGEN

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regel-matig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

ARTIKEL 21  TER BESCHIKKING STELLEN VAN DE STUKKEN

s. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van de statuten, dan zullen de zaakvoerders samen met hun rondschrijven, waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de even-tuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL 22- TOELATING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen voor de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

ARTIKEL 23 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot kan per brief, telegram, telex, telefax een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet een vennoot zijn.

De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. ARTIKEL 24  AANWEZ1GHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming en de woonplaats of de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

ARTIKEL 26 STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 28- BERAADSLAGING

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist

ARTIKEL 29- MEERDERHEID

Behalve in de bij dé wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

ARTIKEL 31  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

TITEL V BOEKJAAR - JAARREKENING WINSTVERDELING

ARTIKEL 32 BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van zelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 33- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5 90) af-genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer ver-plicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal be-draagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestem-ming van het saldo van de nettowinst.

TITEL VI- ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 35- VEREFFENING

Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige geld-e-dom--1 die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot cie in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht hereellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Een ontbinding en vereffening in één akte is mogelijk, doch slechts mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf.

III. OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2016, overeenkomstig de statuten.

3. Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, worden benoemd, voor onbepaalde duur

- de heer VAN AUDENHOVE Enzo, voornoemd

- mevrouw KESTELEYN Kirby, voornoemd.

Elk van hen verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die het

uitoefenen van dit mandaat belet.

ek Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de

vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie

van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die door hen of door één van hen, voor rekening en ten name

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juni 2014. .

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met maatschappelijke zetel ta 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstetling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

,Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte de dato 10 j'ut' 2014

- -

6 : 1

 , " ;  _,

X, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van rie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2015
ÿþ Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111,11j111(l111111

Gent

Afdeling Oudenaarde

FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0556.677.258

Benaming

(voluit) : BYNZO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deinsesteenweg 173, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2014:

Einde mandaat zaakvoerder

Het mandaat van de heer Enzo Van Audenhove, Ninovestraat 25, 9600 Ronse, neemt een einde op

1 december 2014.

Voor eensluidend uittreksel,

Kirby Kesteleyn,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BYNZO

Adresse
DEINSESTEENWEG 173 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande