C-CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.553.248

Publication

05/11/2014
ÿþMotl WoM 11 1

"Me In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19202632 B

Ondetnemingsnr : 0544553248 Benaming

(voluit) (verkort) :

C-Cars

MONITEUR BELGE

2 9 =-tOn 20t4

NEERGELEGD

0 9 SEP. 2014

LGISCH STAATSBEAU

RECHTffle VAN

KOOPHATMECTE GENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beprekte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondsesteenweg 57 te 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Op de bijzonder algemene vergadering dd 10 juli 2014 werd met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten aanvaard:

Ontslag als zaakvoerder van dhr. Cefikoz Turgay vanaf heden. Er wordt hem te tegelijk kwijting verleend voor zijn mandaat als zaakvoerder tot op heden.

Benoeming van mevr. Derya Tekiner als zaakvoerder vanaf heden. Haar mandaat is onbezoldigd.

De zaakvoerder

-4e hoirAteA alrere £encLoVA i

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2014
ÿþmodii.i

Ondememingsnr: 054 q ,Ç53 ,.1.  %

tenaming tvoh t) : G-CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

l Zetel : Denderrnondesteenweg 57

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 7 januari 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. De Heer CELIKOZ Turgay, geboren te Gent opl drieëntwintig juli negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenoot van Mevrouw YILMAZER? Aysun, wonende te Destelbergen, Admiraalstraat 60 en de Heer YILMAZER Halil, ongehuwd,i geboren te Gent op eenendertig januari negentienhonderd negentig, wonende te Gent! Godshuishammeke 53, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid hebben opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft : C-CARS.

111. De zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen, met als eerste; cidres Dendermondesteenweg 57. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden il in België bij besluit van de zaakvoerder.

'I 1V. De vennootschap als doel heeft :

- de handel onder al zijn verschillende vormen, inbegrepen; in- en uitvoer, in nieuwe en tweedehands voertuigen, zowel personenwagens als; bedrijfswagens, lichte en zware vrachtwagens, bestelwagens, motoren, bromfietsen é? fietsen, zonder dat deze opsomming beperkt is.

- de verkoop van accessoires in de ruimste zin en van alle; 4; producten en voorwerpen welke dienstig zijn of kunnen zijn voor de bezitter of gebruiker: if van een voertuig, voor garages, carwash en dergelijke meer;

it

- De uitbating van een garagebedrijf en alle verrichtingen; welke betrekking hebben op onderhoud of herstelling van voertuigen, carrosserie,

schilderwerken, depannage; - De verkoop van brandstoffen, olieproducten en!

i detergenten. Het huren en verhuren van voertuigen en allerhande!

werktuigen.

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer, klein- en groothandel van' i Textielwaren, fantasieartikelen, meubelen, elektrisch materiaal, bouwmateriaal, voeding,; auto's in de meest uitgebreide zin van het woord, de verhandeling, distributie en verzending ;i van pakketgoed, koerierdienst en transportbedrijf, zowel voor rekening van derden als voor; eigen rekening, schoonmaakbedrijf in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Vervoer van personen door middel van minibussen,;

leerlingenvervoer.

li - Uitbating pompstation. '

Ze zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende,

Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEnGEUGD

" 14~205~2"

i II

2 1 JAN, 20%

RECi-t1; ~ ~ VAN Kt3a?h.~i~t~_~~. i'E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

la

"

mod 11.1

onroerende, bank-, handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die nuttig zijn tot de uitbreiding van haar bedrijvigheden. Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

-V De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie,

inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die eenzelfde doel of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) de Heer Turgay CELIKOZ, voornoemd, drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) ;

b) de Heer Halil YILMAZER, voornoemd, drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

U-

Op de laatste blz. van j ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zeven 'januari tweeduizend veertien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de voorlaatste donderdag van de maand mei om twintig uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

Xl. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden twee zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde termijn, namelijk : de Heer Celikoz TURGAY en de Heer Halil YILMAZER, beiden voornoemd. De Heer Celikoz TURGAY en de Heer Halil YILMAZER hebben verklaard deze opdracht te aanvaarden.

XII. Aan BONNE ACCOUNTANCY BVBA met zetel te Gent-Sint-Amandsberg, Emiel Lossystraat 13 wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 7 januari 2014



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C-CARS

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 57 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande