C-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.842.685

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.08.2014 14491-0167-011
22/07/2013
ÿþmod 11.1

lt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iaiui~iiu uiuu

'13113606*

NEERGELEGD

1 1 JULI 2013

iti:C! l'!'BA K VAN

KOOPHANOj iq'E CENT

-.a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.842.685

Benaming (voluit) : LC Fusion

(verkort) ;

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Boterhoekstraat 47

9820 Merelbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING NAAM, DOEL EN ZETEL - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

ln het jaar TWEEDUIZEND DERTIEN Op achtentwintig juni

Voor mij, meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke,, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidii "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent.

Werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LC Fusion", met zetelf; he 9820 Merelbeke, Boterhoekstraat 47, rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer;; 0477.842.685, opgericht onder de naam "THESAURUS MEDIA" blijkens akte verleden voor notaris;; Siegfried Defrancq te Zellik, vervangende zijn ambtgenoot notaris Luc Verhasselt te Wemmel op 24f juni 2002, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 juli daarna, onder:; nummer 2002-07-10/378.

Waarvan de benaming werd gewijzigd naar "TM MEDIA" blijkens proces-verbaal opgemaakt doorti notaris Sandry Gypens te Grimbergen (Strombeek-Bever), vervangende haar ambtgenoot notarisij Luc Verhasselt te Wemmel op 12 december 2005, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch!; Staatsblad van 15 februari 2006, onder het nummer 2006-02-1510033850.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt voor;; notaris Anne Pede te Merelbeke (Bottelare) op 07 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05 juli daarna, onder nummer 2011-07-05/0101015, waarbij onder meer de:i benaming werd gewijzigd naar "LC Fusion" en de zetel werd verplaatst naar huidig adres.

BUREAU ;?

De vergadering wordt geopend om zestien uur onder voorzitterschap van de heer NEYT:;

Christophe, hierna genoemd, die tevens de functies van secretaris en stemopnemer zal waarnemen. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig, de heer NEYT Christophe Marguerite Victor Marcus Fernand, geboren te Beernemi' op 15 april 1969 (rijksregisternummer 69.04.15-321.27, identiteitskaartnummer 591.5905264.06),;1 echtgenoot van mevrouw Van Cauwenberghe Véronique, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Elsegemplein 25 B.

Die verklaart te zijn gehuwd te Oudenaarde op 04 juli 1998, onder het stelsel van scheiding van;! ;i goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Anne Pede te Merelbeke (Bottelare) op 1;16 juni 1998, welk stelsel sindsdien ongewijzigd is gebleven.

Die verklaart eigenaar te zijn van de totaliteit van de aandelen, hetzij duizend tweehonderd veertig;, (1.240) aandelen.

De comparant bevestigt dat aldus het volledige maatschappelijk kapitaal aanwezig off: vertegenwoordigd is.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij authentieke akte vast te stellen hetgeen volgt:

A. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1. Wijziging van de naam van de vennootschap in "C-Invest", en overeenkomstige wijziging van artikel 1 van de bestaande tekst van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 1 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks.

2. Verplaatsing van de zetel van 9820 Merelbeke, Boterhoekstraat 47 naar 9790 Wortegem-Petegem, Eisegemplein 25 B, en overeenkomstige wijziging van artikel 2 van de bestaande tekst van de statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 3 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks.

3. a) Bespreking en goedkeuring van:

- het verslag van het bestuursorgaan van 14 juni 2013 waarin de voorgestelde wijziging van het wordt verantwoord, welk verslag opgesteld werd overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen;

- de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2013 gevoegd bij voormeld verslag van de zaakvoerder.

b) Wijziging van het doel van de vennootschap, en overeenkomstige wijziging van artikel 3 van de bestaande tekst statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 4 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks.

4. a) Kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van vierhonderd achtendertigduizend euro (438.000,00 EUR), teneinde het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR),

b) Verwezenlijking van de inbreng.

c} Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt,

d) Aanpassing van de statuten ingevolge de genomen beslissing inzake kapitaalverhoging door de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst van artikel 5 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreek.

5. a) Bespreking en goedkeuring van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur om het voorstel tot omvorming van de vennootschap toe te lichten, met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2013.

b) Bespreking van het verslag opgemaakt door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor DUJARDIN", over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat.

c) Voorstel tot omvorming van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

d) Ontslag en décharge van de raad van bestuur.

e) Algemene aanpassing van de statuten, ingevolge de omvorming van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en om deze aan te passen onder meer aan de voormelde te nemen beslissingen. Vaststelling van een volledig nieuwe tekst van de statuten.

f) Benoeming zaakvoerder.

g) Beslissing geen commissaris te benoemen,

6. Volmacht voor formaliteiten Kruispuntenbank voor Ondernemingen, Ondernemingsloket en Belasting over de Toegevoegde Waarde.

7. Het verlenen van de nodige machten tot het uitvoeren van de genomen besluiten, en tot het coördineren van de statuten.

B. Alle aandeelhouders erkennen en bevestigen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de raad van bestuur betreffende het voorstel tot omvorming van de vennootschap, van de staat waarop de activa en de passiva van de vennootschap zijn samengevat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor over deze staat en een ontwerp van de nieuwe statuten.

C. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen aanwezig zijn, zodat geen rechtvaardiging dient gegeven te worden omtrent de oproepingen en de vergadering geldig kan beraadslagen en beslissen over de voorstellen voorkomend op de agenda,

D. De statuten bepalen niet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

E. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Het voorstel tot omzetting van de vennootschap dient, om te worden aangenomen, de vier/vijfden der stemmen te bekomen,

BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN

Deze uiteenzetting wordt door de vergadering nagegaan en juist bevonden. De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen en te beslissen.

De heer NEYT Christophe, voornoemd, hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van enige vennoot en bestuurder (als bestuurder benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering van 21 mei 2013, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en als voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder benoemd bij beslissing van de raad van bestuur van 21 mei 2013, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad), bevestigt dat hij vrijwillig is verschenen en verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen, evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer VAN CAUWENBERGHE Olivier Raymond Adrien Guy Antoine, geboren te Oudenaarde op 07 februari 1969, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Peeshoek 7, bestuurder (in die hoedanigheid benoemd bij de voormelde beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 mei 2013, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad), heeft verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en heeft verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het wetboek van vennootschappen.

Na bespreking en beraadslaging worden nagemelde beslissingen genomen.

EERSTE BESLISSINGENREEKS

De vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "C-Invest", en tegelijk artikel 1 van de bestaande tekst van de statuten te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 1 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks.

TWEEDE BESLISSINGENREEKS

De vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen, om de zetel te verplaatsen van 9820 Merelbeke, Boterhoekstraat 47 naar 9790 Wortegem-Petegem, Elsegemplein 25 B, het bestaande artikel 2 van de tekst van de bestaande statuten te wijzigen, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de tekst van artikel 3 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks.

DERDE BESLISSINGENREEKS

a) De vergadering ontslaat met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen de voorzitter, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van het verslag van het bestuursorgaan van 14 juni 2013 waarin de voorgestelde wijziging van het doel verantwoord wordt met een staat der actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap op 31 maart 2013.

Het verslag van de raad van bestuur met de staat van actief en passief blijft bij deze akte gevoegd.

De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van voormeld verslag en staat, keurt deze voor zoveel nodig met eenparigheid en algemeenheid van aile stemmen goed.

b) De vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de bestaande tekst van de statuten te vervangen door de tekst van artikel 4 zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks, en dit met ingang vanaf heden.

VIERDE BESLISSINGENREEKS

a) De vergadering beslist met eenparigheid en algemeen-heid van alle stemmen het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd achtendertigduizend euro (438.000,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR) door inbreng in speciën (gelden) ten bedrage van vierhonderd achtendertigduizend euro (438.000,00 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

b) Er wordt ingeschreven op de kapitaalverhoging en ze wordt afbetaald door de heer NEYT Christophe, voornoemd, door inbreng van een bedrag van vierhonderd achtendertigduizend euro (438.000,00 EUR), volgestort ten belope van vierhonderd achtendertigduizend euro (438.000,00 EUR).

De voorzitter van de vergadering bevestigt dat een be-drag van vierhonderd achtendertigduizend euro (438.000,00 EUR) werd gedeponeerd bij de KBC bank, op een speciale rekening op naam van de vennootschap onder nummer BE08 7470 4064 1613, en hij overhandigt aan de instrumenterende notaris het bankattest, afgeleverd door gemelde bank op 26 juni 2013, waaruit die deponering blijkt.

c) De vergadering stelt met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort,

d) De vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen zoals opgenomen onder de vijfde beslissingenreeks hierna, en dit met ingang vanaf heden.

VIJFDE BESLISSINGENREEKS

il

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

l Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



a) De vergadering bespreekt het verslag van de raad van bestuur welke het voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, met de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2013.

De vergadering keurt voor zoveel nodig dit verslag met eenparigheid en algemeenheid van aile stemmen goed.

Dit verslag zal aan deze akte gehecht blijven.

b) De vergadering bespreekt het verslag opgemaakt door Piet Dujardin, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor DUJARDIN", hiertoe aangesteld door de Raad van Bestuur, teneinde overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen in het vooruitzicht van de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering keurt voor zoveel nodig het verslag met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen goed.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2013 die de raad van bestuur van de NV LC FUSION heeft opgesteld met een balanstotaal van 2.655,24 EUR en een netto-actief van 1.819,24 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden. Bijgevolg dient geen correctie te gebeuren en bedraagt het netto-actief van de NV LC FUSION 1.819,24 EUR.

Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

Het netto-actief (ad 1.819,24 EUR) is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal (ad 62.000,00). Het verschil tussen het maatschappelijk kapitaal en het netto-actief bedraagt 60.180, 76 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal na de voorgenomen kapitaalverhoging ten belope van 438.000, 00 EUR 500.000, 00 EUR bedragen, dit is voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de omzetting van de NV LC FUSION naar BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 20 juni 2013,

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Dit verslag zal aan deze akte gehecht blijven.

c) De vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen de naamloze vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontstaan uit de omvorming geen nieuwe vennootschap is, doch wel de loutere voortzetting onder een andere vorm van de tot op heden bestaande naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die voor heden door de naamloze vennootschap werden gedaan worden aanzien als zijnde verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De duizend tweehonderd veertig (1.240) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

d) Dientengevolge is de raad van bestuur ontslagnemend en de vergadering verleent met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen aan de raad van bestuur ontslag en décharge.

Voor zoveel nodig houdt de goedkeuring van de jaarrekening op een volgende algemene vergadering eveneens kwijting in van de bestuurders.

e) De vergadering beslist bovendien met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen om de

statuten te wijzigen ingevolge de omvorming van de naamloze vennootschap in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen heeft de vergadering de statuten van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld als volgt

- De naam van de vennootschap luidt: "C-INVEST".

- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Elsegemplein 25 B.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ~l

.

Voorbehouden aan hot Beigi$ch Staatet.ad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

- aile onroerende verrichtingen en verhandelingen, inzonderheid de aankoop, de verkoop, de ruil, de verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de oprichting, aanpassing, verbouwing, restauratie en herstelling ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van aannemings- en bouwwerken, met inbegrip van algemene en bijzondere bouwwerken, grondwerken, wegenwerken en rioleringswerken, de coördinatie en promotie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, dit alles voor zover aan de vestigingsvoorwaarden kan worden voldaan; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van alle onroerende goederen; het nemen en afstaan van optierechten op onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor; het aankopen van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het optreden als beroepskoper en -verkoper van onroerende goederen;

- projectmanagement, omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het laten uitvoeren en begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van een architect, een aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coordinatie van de bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien;

- het coordineren en laten uitvoeren van alle private en openbare bouwwerken van alle aard, zoals daar zijn metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, glaswerken, plafoneer-, cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van wand- en vloerbekledingen, schilder- en behangwerken, dakwerken, grondwerken, sanerings- en afbraakwerken en andere, dit alles zover aan de vestigingsvoorwaarden kan worden voldaan;

- de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen; de groot- en kleinhandel in bouwproducten en -materialen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding en/of de instandhouding van een onroerend en/of roerend patrimonium, door verhuring en alle andere overeenkomsten in verband met gebruik, genot en opbrengst; alsmede het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de restauratie, de verfraaiing, inrichting, decoratie, het meubileren van onroerende goederen, welke hun aard ook, de aan- en verkoop van inrichting- en decoratiemateriaal;

- het optreden als studie- of raadgevend bureau;

- het verlenen van bijstand en diensten aan andere ondernemingen op het vlak van administratie en financiën, management, en dergelijke meer;

- de organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

ln het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan deelnemen aan projecten van publiek-private samenwerking. Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard of deze oprichten, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doei of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, dagelijks bestuurder, lid van het directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

mod 11.1



In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doei dan wel erbij aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR),

Het is verdeeld in duizend tweehonderd veertig aandelen (1.240) zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendtweehonderdveertigste (1/1,240ste) van het kapitaal.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

- Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

- De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

- Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

- Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening,

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om veertien (14) uur op de maatschappelijke zetel of elke andere plaats in België vermeld in de oproeping.

f) Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de algemene vergadering tot gewone zaakvoerder benoemd;

- de heer Christophe Neyt voornoemd;

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

g) de vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van aile stemmen geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

ZESDE BESLISSINGSREEKS

Volmacht wordt gegeven aan het accountantskantoor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY AND TAX SERVICES" met zetel te 9000 Gent, Nederkouter 124, en aan de zaakvoerders, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen en de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket; evenals met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met sociale zekerheid naar aanleiding van de omzetting van de vennootschap.

ZEVENDE BESLISSINGENREEKS

Op de laatste blz, van Luik 6 vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzti van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen wordt beslist om aan de zaakvoerder de

nodige machten te verlenen tot het uitvoeren van de genomen beslissingen, en tot het coordineren

van de statuten.

STEMMING

Aile voormelde beslissingen van de algemene vergadering werden genomen bij afzonderlijke

stemming en met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen.

Recht op geschriften

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR).

Slotbepalingen

De comparant bevestigt dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt.

Bevestiging van identiteit

De ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hen werd aangetoond

aan de hand van hogervermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen. De comparanten verklaren in te

stemmen met de vermelding van hun rijksregisternummer.

Waarvan akte.

Opgemaakt en verleden te Gent, Drabstraat 47.

Datum als ten hoofde.

En nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht aan de comparant, heeft hij deze

met mij, notaris, getekend,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28/06/2013

2. Coördinatie van de statuten van 0810712013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/06/2013
ÿþ Maf word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het  Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

0 4 RIN1

RECfieefIEK VAN Ik 1Cf1nnT ~ \ 7~ f TP (;F\;T

II 11111111U11 IUIIIIIUIL liii 1I

*13089567*

Ondememingsnr : 0477.842.685 Benaming

(voluit) : LC Fusion

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Boterhoekstraat 47 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte t Ontslag bestuurders en aanstelling nieuwe bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene vergadering d.d. 21 mei 2013:

Dhr, Johan Carton en Mevr. Ingrid Laureyns hebben hun ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder ingediend. De Algemene Vergadering aanvaardt éénparig hun ontslag en verleent hen daarbij algemene ontlasting voor hun uitgevoerde mandaat tot en met heden. De Algemene Vergadering beslist om Dhr, Christopt e Neyt, , Elsegemplein 25 B, 9790 Wortegam-Petegem en Dhr, Olivier Van Camenberglle, Peeshoek 7, 9790 Wortegem-Petegem, aan te stellen als bestuurder.

De raad van bestuur van 21 mei 2013 beslist de heer Christophe Neyt te benoemen als voorzitter en gedelegeerd bestuurder.

Christophe Neyt

Gedelegeerd Bestuurder

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12487-0461-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.08.2011 11466-0204-010
05/07/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ID lIftilM I H I V INIII1

" 111~1~15"

Vos behoi

aan Belg . Staata

" 1 ,' . Griffie_. --~ ,

Ortdernemingsnr : 0477.842.685

Benaming

(voluit) : TM MEDIA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Nederkouter 124

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zeven juni tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "TM MEDIA", met zetel te 9000 Gent, Nederkouter 124, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0477.842.685, volgende ' beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING VENNOOTSCHAPSNAAM.

De vergadering beslist uitdrukkelijk de vennootschapsnaam "TM MEDIA", zoals die op heden luidt, te wijzigen in "LC Fusion".

TWEEDE BESLISSING  WIJZIGING ZETEL

De vergadering beslist uitdrukkelijk vanaf heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9820 Merelbeke, Boterhoekstraat 47.

DERDE BESLISSING - WIJZIGING VAN HET DOEL.

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van de raad van bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, afgesloten op 31 maart 2011, hetzij niet meer dan drie maamden tevoren.

Het verslag van de raad van de bestuur en de samenvattende staat van activa en passiva, zullen samen met een uitgifte van deze akte ter griffie van de Rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering beslist vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

1. De alinea met inhoud "Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord op bedrijfseconomisch vlak alsook op het vlak van de communicatie, marketing, media en journalistiek" wordt vervangen door volgende tekst: "Elke vorm van dienstverlening, advies in de ruimste zin van het woord, bijstand, coördinatie en ontwerp betreffende decoratie en binnenhuisinrichting, binnenhuisafwerking en buitenhuisafwerking".

2. De alinea met inhoud "Het uitvoeren en begeleiden van allerhande projecten in opdracht van derden" wordt aangevuld met volgende tekst: "of in eigen opdracht, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken".

3. De alinea met inhoud "Het exploiteren van uitgeverijen en meer in het bijzonder het uitgeven, drukken en verspreiden van boeken en tijdschriften, desktop publishing en publicaties op het internet" wordt vervangen door volgende tekst: "Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop,' import en export en tussenpersoon in textielwaren en interieurartikels, in meubilair in al haar vormen en in allerhande voorwerpen die in verband slaan met binnenhuisinrichting, binnenhuisafwerking en buitenhuisafwerking".

4. De alinea met inhoud "Het verlenen van audio-visuele diensten en het verrichten van alle mogelijke handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de koop, de verkoop, alle soorten verhuring, import en export, onderhouden en het verschaffen van wisselstukken in verband met het audiovisuele, evenals het verrichten van alle aanverwante activiteiten " die .het doel kunnen bevorderen" wordt geschrapt.

5. De alinea met inhoud "Het organiseren en sponsoren van evenementen van alle aard" wordt geschrapt.

VIERDE BESLISSING  ONTSLAG HUIDIGE BESTUURDERS/HUIDIG GEDELEGEERDE

BESTUURDER/VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering aanvaardt en bevestigt het ontslag van nagenoemde bestuurders en bevestigt algehele

kwijting van nagenoemde bestuurders voor het bestuur van de vennootschap:

- de heer Verbiest Jacques Eddy Willy, wonend te 2500 Lier, Leopoldplein 1;

- mevrouw Desmet Brigitta Conny Paul, wonend te 2550 Kontich, Kruisbeemd 27;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso,_o n{en} bevoegd de rechtspersoon ten,aanzien-van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- de naamloze vennootschap COFITEC, met zetel te 2000 Antwerpen, Blauwmoezelstraat 2, vast vertegenwoordigd door de heer Gepts Karel Lodewijk Willy, wonend te Steenhuffel, Lakenvan 86.

De vergadering aanvaardt en bevestigt het ontslag van nagenoemde gedelegeerd bestuurder en bevestigt algehele kwijting van nagenoemde gedelegeerd bestuurder voor het bestuur van de vennootschap:

- de naamloze vennootschap COFITEC, ,met zetel te 20.00 Antwerpen, Blauwmoezelstraat 2, vast vertegenwoordigd door de heer Gepts Karel Lodewijk Willy, wonend te Steenhuffel, Lakeman 86.

De vergadering aanvaardt en bevestigt het ontslag van nagenoemde voorzitter van de Raad van Bestuur en bevestigt algehele kwijting van nagenoemde voorzitter voor het bestuur van de vennootschap:

- de naamloze vennootschap COFITEC, met zetel te 2000 Antwerpen, Blauwmoezelstraat 2, vast vertegenwoordigd door de heer Gepts Karel Lodewijk Willy, wonend te Steenhuffel, Lakeman 86.

VIJFDE BESLISSING  BENOEMING NIEUWE BESTUURDERS/NIEUWE GEDELEGEERD BESTUURDERSNOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

a) De vergadering beslist te benoemen als bestuurders voor een termijn van zes jaar met ingang vanaf

heden:

- voornoemde heer Carton Johan;

- voornoemde mevrouw Laureyns Ingrid.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

b) De vergadering beslist te benoemen als gedelegeerde bestuurders voor een termijn van zes jaar met ingang vanaf heden:

- voornoemde heer Carton Johan;

- voornoemde mevrouw Laureyns Ingrid.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

c) Tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt vanaf heden benoemd: voornoemde heer Carton Johan.

Hij aanvaardt deze opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen wordt door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

Het mandaat van vóorzitter van de Raad van Bestuur is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN

a) De vergadering beslist om de 1 ste alinea van artikel 1 van de statuten te wijzigen ingevolge de eerste beslissing als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de volgende naam: "LC Fusion"."

b) De vergadering beslist om de 1 ste alinea van artikel 2 van de statuten te wijzigen ingevolge de tweede

beslissing als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Boterhoekstraat 47."

c) De vergadering beslist om artikel 3 van de statuten aan te passen ingevolge de derde beslissing als volgt: "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- elke vorm van dienstverlening, advies in de ruimste zin van het woord, bijstand, coördinatie en ontwerp betreffende decoratie en binnenhuisinrichting, binnenhuisafwerking en buitenhuisafwerking;

- het uitvoeren en begeleiden van allerhande projecten in opdracht van derden of in eigen opdracht, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, import en export en tussenpersoon in textielwaren en interieurartikels, in meubilair in al haar vormen en in allerhande voorwerpen die in verband staan met binnenhuisinrichting, binnenhuisafwerking en buitenhuisafwerking;

- het uitoefenen van belangenvertegenwoordigingen en mandaten allerlei;

- het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan aan alle vennootschappen leningen toestaan en zich voor deze borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek te geven.

ZEVENDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van-de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

"

I VOor-['behouden Tegelijk hiermee neergelegd:

I aan het

Belgisch -de eensluidende uitgifte;   Jeu. lq,a^

Staatsblad -de gecoördineerde statuten.  j+u." ,~vi L

Notaris Anne Pede. "

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(e)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 25.08.2010 10454-0273-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 28.08.2009 09689-0015-011
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.08.2008 08708-0031-010
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 28.08.2007 07614-0107-010
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 31.08.2006 06756-2612-011
15/02/2006 : BL660985
15/06/2005 : BL660985
29/06/2004 : BL660985
11/06/2004 : BL660985
16/10/2003 : BL660985
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15557-0234-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0276-011

Coordonnées
C-INVEST

Adresse
ELSEGEMPLEIN 25B 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Elsegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande