C-L

Divers


Dénomination : C-L
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 898.966.997

Publication

26/05/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 111

*14106521*



GRIFFlE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 MEI 2014

AFDEUNGCEMERMONDE

Ondememingsnr : 0898.966.997

Benaming

(voluit) : C-L

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: 9300 Aalst, Leopoldlaan 48

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 28 maart 2014, geregistreerd te Dendermonde-AA op 9 april 2014, referentie 5, boek 130, bled 70, vak 10, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een Naamloze Vennootsohap "C-L", waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Leopoldlaan 48, ondernemingsnummer 0898.966.997.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1.Reële kapitaalvermindering door intrekking van aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging

De vergadering beslist bij toepassing van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen over te gaan tot een reéle vermindering van het maatschappelijk kapitaal door intrekking van honderd vijfentwintig (125) aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging, te weten een vermindering van het maatschappelijk kapitaal ten belope van vijfenzeventig duizend euro (E 75.000,00) om het te brengen van zevenhonderd duizend tweehonderd euro (E 700.200,00), op zeshonderd vijfentwintig duizend tweehonderd euro (E 625.200,00).

De vergadering beslist dat de kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

2.1ntrekking van honderd vijfentwintig (125) aandelen en vaststelling van de verkrijgingsprijs.

" .De algemene vergadering beslist bij unanimiteit en ter uitvoering van de hoger vermelde beslissing to kapitaaivenmindering tot de intrekking over te gaan van honderd vijfentwintig (125) eigen aandelen.

De vergadering beslist de verkrijgingsprijs per ingekocht aandeel vast te stellen op zeshonderd euro (E 600,00), De totale inkoopprijs bedraagt bijgevolg vijfenzeventig duizend euro (E 75.000,00).

Ze beslist deze verkrijgingprijs volledig aan te rekenen op het maatschappelijk kapitaal, te weten voor een bedrag van vijfenzeventig duizend euro (E 75.000,00).

De voorzitter stelt voor dat de voormelde inkoop uitsluitend betrekking heeft op de aandelen die thans in het bezit zijn van de heer TRUYTS Jan Joseph Germaine, geboren te Hasselt op 8 september 1963, nationaal nummer 63.09.08-39116, wonende te 1030 Schaerbeek, Adolphe Lacomblélaan 88 HI

De intrekking van de aandelen toebehorend aan voornoemde heer Jan Truyts, leidt tot de volledige uitkoop van vaarmelde vennoot die dan ook definitief verdwijnt uit de aandeelhoudersstructuur van de vennootschap.

De intrekking heeft meer bepaald betrekking op de volgende aandelen:

- de honderd vijfentwintig (125) aandelen op naam van voornoemde heer Jan Truyts.

Voor zoveel ais nodig hebben aile overige aandeelhouders, uitdrukkelijk verklaard en ondergetekende notaris gevraagd te willen notuleren dat zij in het kader van deze kapitaalvermindering verzaken en de facto afstand doen van het gelijkheidsbeginsel zoals voorzien door artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen en dat zij akkoord gaan met voormelde intrekking van aandelen.

De vergadering stelt vast en aile aanwezige aandeelhouders erkennen uitdrukkelijk dat a) aile aandelen van de vennootschap volledig volgestort zijn en b) de vennootschap voor deze intrekking van aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging over voldoende voor uitkering vatbare winst beschikt in de zin van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen ter zake van de toerekening van de verkrijgingsprijs van de aandelen op de belaste beschikbare reserves,

Aile aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de verkrijgingsprijs die ze als marktconforrn aanmerken.

3.Vorming van een onbeschikbare reserve in toepassing van artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen en dit tot beloop van de waarde van de ingetrokken aandelen.

Bij toepassing van artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering over te._gaan lot .da.vormlog man _een..arilleschikbare reserve _en _dit lot .beloop. _van _de _waarde_ man .deingekochte Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aandelen, hetzij vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00), bestaande uit de onttrekking van het maatschappelijk kapitaal ten belope van vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00).

4.Vemietiging van de honderd vijfentwintig (125) ingekochte aandelen en opheffing van de overeenkomstig artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen aangelegde onbeschikbare reserve.

In het kader en in uitvoering van voormelde beslissing tot kapitaalvermindering beslist de vergadering ' onmiddellijk over te gaan tot de vernietiging van de honderd vijfentwintig (125) aldus ingetrokken aandelen.

Ingevolge de vernietiging van de ingetrokken aandelen beslist de vergadering de in toepassing van artikel 623 van het wetboek vennootschappen gevormde onbeschikbare reserve op te heffen.

5.Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalvermindering.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering met vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal eus daadwerkelijk gebracht werd op; zeshonderd vijfentwintig duizend tweehonderd euro (¬ 625.200,00) en voortaan vertegenwoordigd door duizend tweeënveertig (1.042) aandelenL

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris_ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reffle kapitaalverrnindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch_Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, om binnen twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen

Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering dat geen enkele uitkering of terugbetaling aan de uitgekochte aandeelhouders in het kader van de intrekking van aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging ter uitvoering van een besluit tot kapitaalvermindering zal geschieden, zolang de schuldeisers die binnen de termijn van twee maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen. De algemene vergadering gelast de raad van bestuur om hierop toe te zien en desgevallend de uitkering aan de uitgekochte aandeelhouders na het verstrijken van de wachttermijn uit te voeren.

6.Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen beslissingen

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5.- GEPLAATST KAPITAAL

Net geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vijfentwintig duizend tweehonderd euro (¬ 625.200,00).

Het is verdeeld in duizend tweeënveertig (1.042) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

1/1.042ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.", . . .

7,Ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J/CN TRUYTS" als bestuurder en verlening van kwijting

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door vocrnoemde vennootschap "JAN TRUYTS". Dit ontslag gaat in 1 april 2014. De algemene vergadering verleent volledige kwijting aan voornoemde vennootschap 'JAN TRUYTS" voor het uitgeoefende mandaat.

8.Cobrdinatie der statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om ze nadien neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de notariële akte de dato 28 maart 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0144-011
20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 13.09.2013 13582-0427-014
07/05/2013
ÿþMatWod11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111fl II HhIOIII lUI II

*13070100*

vt bec aal Bell Staa

uh1

VÁN KOOPHANDEL

2 5 APR. 2013

DENDERMONDE

Grrttre

Ondernemingsnr : 0898.966.997

Benaming

(voluit) ; C-L

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Leopoldlaan 32A bus 1-2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap van maandag 18 februari 2013:

" De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met ingang van heden, 18 februari 2013, te verplaatsen naar het adres 9300 Aalst, Leopoldlaan 48.

Deze beslissing wordt goedgekeurd met eenparigheid van stemmen, "

Marc COTTYN en Jan VAN DER SNICKT

Bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 03.07.2012 12268-0064-014
03/07/2012
ÿþ ma] Wat 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r4RIPI IP Farm- 71; A

I



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0898.966.997

Benaming

{voluit) : C-L

(verkort) :

VAN KOOPI-lA'i'iïl:7-s

2 2 lUsWi 2912 I

DENDEnry;t::C.,E.

Griffie

.iaiseeis

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 32A bus 1-2, 9300 Mist

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap op 17 februari 2012: 1.Ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door de heer Jorg Van Impe, wonende te 9400 Ninove, Roost 7. Dit ontslag gaat in op heden. De algemene vergadering verleent tussentijdse kwijting aan voormelde ontslagnemend bestuurder voor het uitgeoefende mandaat en zal deze kwijting op de agenda brengen van de volgende gewone algemene vergadering

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2.Benoeming van een nieuwe bestuurder

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peak Legal", met maatschappelijke zetel te 9400; Ninove, Roost 7, en met ondernemingsnummer 0824.029.351. Het mandaat gaat in op heden en zal een einde nemen onmiddellijk na de algemene vergadering van de Vennootschap van het jaar 2017.

Voor voornoemde bestuurder 1 vennootschap zal de heer Jorg Van Impe, wonende te 9400 Ninove, Roost 7, optreden als vaste vertegenwoordiger.

De vennootschap wordt in alle gevallen geldig vertegenwoordigd ten opzicht van derden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurde is onbezoldigd.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Jorg VAN IMQE Bestuurder

o Jan VAN DER SNICKT

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 04.07.2011 11258-0576-013
01/04/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898.966.997

Benaming

(voluit) : C-L

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze ven-nootschap

Zetel : 9300 Aalst, Leopoldlaan 32 A bus 1-2

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien COUCK te Aalst op 17 maart 2011 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap C-L, waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Leopoldlaan 32 A bus 1-2, met ondememingsnummer 0898.966.997.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met één-parigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1/Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten be-lope van 100.200 ¬ om het te brengen van :: 600.000,00 ¬ op 700.200,00 ¬ door inbreng in huidige vennootschap van een bedrag in speciën van 100.200,00', ¬ mits uitgifte van 167 nieuwe aandelen waaraan dezelfde rechten verbonden zijn als aan de thans bestaande', aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld worden inge-schreven op de nieuwe aandelen tegen de prijs van'. 600,00 ¬ per kapitaalaandeel en ieder aandeel za! onmiddellijk worden volgestort ten belope van honderd; procent (100 %).

2/Inbreng - Volstorting

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders individueel, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaard bij deze te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalsaandelen zoals voorzien in het; Wetboek van Vennootschappen.

Hierbij verklaart de heer Marc COTTYN aandeelhouder sub 1, vertegenwoordigd als gezegd, in te schrijven, op 42 nieuwe aandelen tegen de prijs van 600 ¬ per aandeel en bijgevolg een inbreng te doen in huidige vennootschap van een som in speciën van 25.200,00 ¬ en dit door een storting in geld, verricht bij BNP Panbas: Fortis, op rekeningnummer 001-6367032-28.

Een bewijs van deponering van de gelden de dato 16 maart 2011 zal in het dossier van de notaris bewaard; blij-ven.

En hierbij komt tussen : de heer TRUYTS Jan Joseph, ge-boren te Hasselt op 8 september 1963, NN 630908 391-76, wo-nende te 1700 Dilbeek, Zavelstraat 81.

Dewelke na lezing te hebben gekregen van hetgeen voor-afgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de sta-tuten en van de financiële toestand van de NV "C-L" en ver-klaart in te schrijven op 125 nieuwe aandelen: tegen de prijs van 600,00 ¬ per aandeel en bijgevolg een inbreng te doen in huidige vennootschap van een; bedrag in speciën ten bedrage van 75.000,00 ¬ en dit door een storting in geld, verricht bij BNP Paribas Fortis: bank, op rekeningnummer 001-6367032-28.

Een bewijs van deponering van de gelden de dato 16 maart 2011 zal in het dossier van de notaris bewaard, blij-ven.

3Naststelling van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus` verwezen-lijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op 700.200,00 ¬ , en wordt vertegenwoordigd door. 1167 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 111167ste van het kapitaal vertegenwoordigen, allen volledig volstort.

GRIFFTE^ RnNTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2. 03. 2011

DE

DENDE se' ~.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111! 55



4/Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 der statuten te wijzi-gen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het

be-sluit hiervoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'-A~kei 'n dit artikel vervangen door:

---'-'----- -'  -~

ArtikelGEPLAATST KAP

' !Het geheel geplaatste kapitaalvande vennootschap be-draagt zevenhonderdduizend tweehonderd Euro

(700.200,00 ¬ ) Het is verdeeld in duizend honderdzevenenzestig (1.167) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.107sta> van het kapitaal vertegenwoordigen.

' !

5/ Coördinatie van de statuten

De vergaderingVan~~~u~Q~~o ~~e vandoni~~

geeftMaele - notarissen-,-----'--`"'

g000óndi'neorde tekst van de statuten van de wennootsuhup, om ze na-dien neer te leggen 0orgril% van de

nsch~mnkvan koup'handni |

i

6/ Benoeming ~

i !

De algemene vergadering beslist de burgerlijke onder de vomi van een bostoten

vennootschap met be'peÓkteon ka\~kheidJanTR~YT8. metze~|bo 1700 Dil-beek,Zmvn|~nuoóâ1.nmet

- - ondernemingsnummer 0458 878.OQ8. met als vaste vertegenwoordiger Jan TRUYTS voornoemd te be-noemen

als bestuurder voor een termijn van zes jaar, hetgeen door hem wordt aanvaard. !

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens anderslui-dende beslissing van de algemene vergadering.

Al deze besluiten werden elk afzondedijk, en met algemeenheid van stemme genomen,

Voor ontledend uittreksel

Notaris COuck

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de notariële akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrunienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL

1 1 I I

+11065369*

1

1 1 4, 03" 2011

VAN

DENDERMONDE

' rl

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr Benaming 0898.966.997

(voluit) : C-L

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap Leopoldlaan 32A bus 1-2, 9300 Aalst

Zetel : VASTE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP ALS ZAAKVOERDER VAN BV BVBA COTTYN, ROSELETH, VAN DE STEEN & CO ADVOCATENKANTOOR --- ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Onderwerp akte :





Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap op 3 februari 2011 2010:

De Raad van Bestuur stelt voor om het aantal vaste vertegenwoordigers van de Vennootschap in haar

hoedanigheid als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Cottyn, Roseleth,

Van de Steen & C° Advocatenkantoor, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Leopoldlaan 32 Ali,

ondernemingsnummer 0432.267.830, te beperken tot één persoon, zijnde de heer Cottyn Marc, met

rijksregistemummer 540420 071-06. Zodoende worden alle andere vaste vertegenwoordigers met ingang van

heden ontheven van hun taak als vaste vertegenwoordiger:

- mevrouw Van de Steen Ann met rijksregisternummer 630318 102-23

- de heer Jacobs Patrick met rijksregistemummer 611122 397-10

- de heer Van Der Snickt Jan met rijksregistemummer 700207 209-95

- de heer Hermans Thierry met rijksregisternummer 690218 261-80

- de heer Sallet Kristof met rijksregistemummer 711023 053-42

- de heer Van Impe Jorg met rijksregisternummer 760201 271-18

- BV BVBA ROSELETH, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Blakmeers 126, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Nestor Roseleth met rijksregistemummer 560625 259-15

Deze beslissing wordt goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap op 3 februari 2011 2010:

1.Ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door de heer Sallet Kristof, wonende te 9400 Ninove, Leopoldlaan 50. Dit ontslag gaat in op heden. De algemene vergadering verleent tussentijdse kwijting aan voormelde ontslagnemend bestuurder voor het uitgeoefende mandaat en zal deze kwijting op de agenda brengen van de volgende gewone algemene vergadering

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2.Benoeming van een nieuwe bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" BeIgiech ttaetsblad

a

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Kristof Sallet", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Leopoldlaan 50, en met ondernemingsnummer 0832.576.833. Het mandaat gaat in op heden en zal een einde nemen onmiddellijk na de algemene vergadering van de Vennootschap van het jaar 2015.

Voor voornoemde bestuurder ! vennootschap zal de heer Kristof Sallet, wonende te 9400 Ninove, Leopoldlaan 50, optreden als vaste vertegenwoordiger.

De vennootschap wordt in alle gevallen geldig vertegenwoordigd ten opzicht van derden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurde is onbezoldigd.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Jorg VAN IMPE Jan VAN DER SNICKT

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 24.09.2010 10551-0487-012
27/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

lue frz 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 APR. 2015

AFDELINGGI RMONDE

Ondernemingsnr : 0898.966.997

Benaming

(voluit) : C-L

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Leopoldlaan 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap van dinsdag 30 december 2014:

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door enerzijds de BV BVBA Advocatenkantoor Kristof Sallet (met zetel te 9400 Ninove, Leopoldlaan 50 en ondernemingsnummer 0832.576.833), vast vertegenwoordigd door de heer Kristof Sallet, en anderzijds de BV BVBA Peak Legal (met zetel te 9400 Ninove-Denderwindeke, Roost 7 en ondernemingsnummer 0824.029.351), vast vertegenwoordigd door de heer Jiirg Van impe. Beider ontslag vond ingang op 1 december 2014 laatstleden. De algemene vergadering verleent voor zoveel als nodig tussentijdse kwijting aan voormelde ontslagnemende bestuurders voor het door hen tot op 1 december 2014 uitgeoefende mandaat.

Marc COTTYN en Jan VAN DER SNICKT

Bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.09.2015 15620-0220-013
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0118-013

Coordonnées
C-L

Adresse
LEOPOLDLAAN 48 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande