C. DE KEYSER BEDRIJFSREVISOR - REVISEUR D'ENTREPRISES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C. DE KEYSER BEDRIJFSREVISOR - REVISEUR D'ENTREPRISES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.569.543

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.01.2014, NGL 13.02.2014 14036-0030-010
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 25.01.2013 13017-0312-009
05/10/2011
ÿþ MO 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI

*11150049"

Vc

bah(

aar

Bel

Staal

VI



NEERGELEGD

2 3 SEP, 2011

RECkffirMIK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0D31ççpc G43

" (voluit) : C. DE KEYSER Bedrijfsrevisor  Réviseur d'entreprises

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap reet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kasteellaan 30 te 9850 Nevele(Landegem)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 19 september 2011, nog te registreren, dat:

1°- Door :

De heer DE KEYSER Chris Jan Peter, bedrijfsrevisor, geboren te Brugge op 23 januari 1970 (nummer identiteitskaart: 591-0746626-22 - rijksregisternummer: 70.01.23-155.50), wonende te 9850 Nevele(Landegem), Kasteellaan 30

een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte;

Aansprakelijkheid werd opgericht. "

2°- De benaming van de vennootschap is : "C. DE KEYSER Bedrijfsrevisor  Réviseur d'entreprises".

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kasteellaan 30 te 9850 Nevele(Landegem).

= 4° Het doel van de vennootschap is :"

-het uitvoeren, alleen of samen of met medewerking van andere bedrijfsrevisoren, van aile opdrachten die! bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd, en op algemene wijze, alle revisorale opdrachten te vervullen met betrekking tot financiële overzichten, verricht met toepassing van of krachtens de wet;

-de uitoefening van alle werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor, zoals ondermeer: het geven van advies en bijstand aan ondernemingen en vennootschappen, het opmaken van; waardebepalingen van ondernemingen, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs,; het publiceren van artikels en boeken.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, aile roerende, onroerende en financiële verrichtirigen; uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van bedrijfsrevisor of tot het! ontwikkelen ervan kunnen bijdragen, of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het' beroep van bedrijfsrevisor, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van; beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of' samenwerken met dezen in het kader van interprofessionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen,; voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor uitsluitend handelen door haar! vennoten of zaakvoerders en/of door personen die anderszins met de vennootschap verbonden zijn, die een! natuurlijke persoon dienen te zijn en die de hoedanigheid hebben van bedrijfsrevisor, ingeschreven in het; openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Indien geen enkele vennoot deze hoedanigheid nog bezit dient beslist te worden tot doelwijziging of ontbinding van de vennootschap tenzij de aandelen vooralsnog worden overgedragen aan één of meer: vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten mits naleving van de voorwaarden hierna voorzien.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd (¬ 18.600,00) en is verdeeld; in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in: het kapitaal vertegenwoordigen.

6° Voomoemde heer Chris DE KEYSER heeft ingeschreven op honderd (100) aandelen, hetzij voor een` totale inbreng van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Voornoemde heer Chris DE KEYSER heeft uitdrukkelijk verklaard het totaal van de onderschreven aandelen' volledig te hebben volstort.

Aldus is in totaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

7° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 2 maanden te rekenen vanaf haar oprichting.

8° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten, niet dien verstande dat:

-de meerderheid van de leden van het bestuursorgaan samengesteld is uit auditkantoren en/of wettelijke auditors. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, moet tenminste één van hen een auditkantoor of een wettelijke auditor zijn. Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuursorgaan, wordt dit kantoor vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen, door een natuurlijke persoon die erkend is als wettelijke auditor.

-aan de vennootschap toevertrouwde revisorale opdrachten slechts in naam en voor rekening van de vennootschap kunnen uitgevoerd worden door een bedrijfsrevisor-natuurlijke persoon, die:

ohetzij als vennoot of anderszins aan de vennootschap verbonden is;

obij de uitvoering van deze revisorale opdracht alleen de handtekeningsbevoegdheid heeft voor rekening van de vennootschap;

oongeacht de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap, aan dezelfde voorwaarden dient te voldoen en tuchtrechtelijk aansprakelijk is alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komst de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding heeft toegekend.

De zaakvoerders warden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt, met dien verstande dat:

Q'niet-statutaire zaakvoerders te allen tijde door de algemene vergadering kunnen afgezet worden;

Estatutaire zaakvoerders slechts kunnen ontslagen worden met éénparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Statutaire zaakvoerder: wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer Chris DE KEYSER, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. Bij overlijden of ontslag van voornoemde statutaire zaakvoerder, of in geval van zijn permanente onbeschikbaarheid voor de uitvoering van zijn mandaat, zal zijn mandaat van rechtswege een einde nemen en zal een bedrijfsrevisor-natuurlijke persoon van rechtswege in de hoedanigheid van statutair zaakvoerder benoemd worden.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Onder voorbehoud van hetgeen vermeld in de eerste alinea van artikel 21 van de statuten voor wat betreft revisorale opdrachten, heeft iedere zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling welke nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Het betreft volmachtdragers, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk niet ingeschreven zijn in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor. In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

y-+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Onder voorbehoud van hetgeen vermeld in de eerste alinea van artikel 21 voor wat betreft revisorale opdrachten, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

10° Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet en de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

11° De jaarvergadering van de vennootschap gaat ieder jaar door op de derde zaterdag van de maand december om elf uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12° Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

- De algemene vergadering beslist om als plaatsvervangend zaakvoerder aan te stellen: mevrouw SAEYS Inge, wonende te 9320 Aalst, Louis Callebautstraat 36.

- De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 24 der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

- Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden, om te eindigen op 30 juni van het jaar 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand december van het jaar 2012 om elf uur.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Olivier VAN MAELE.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
C. DE KEYSER BEDRIJFSREVISOR - REVISEUR D'EN…

Adresse
KASTEELLAAN 30 9850 LANDEGEM

Code postal : 9850
Localité : Landegem
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande