C.S.W. - ICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.S.W. - ICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.157.295

Publication

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 09.12.2013 13681-0200-010
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 27.05.2013 13133-0417-011
20/07/2012
ÿþ_

(k.zr''n41.

mod 11.{

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 JOLI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAGWe TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0871.157.295

Benaming (voluit) : C.S.W.- ICE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldlaan 62

9900 Eeklo

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding-INVEREFFENINGSTELLING

llit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 27 juni 2012 en ter registratie aangeboden, waarbij uit het uittreksel, enkel dienstig voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad, blijkt dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.S.W.- 10E volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde

1. Voorstel tot ontbinding.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders de dato 22 juni 2012 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31/03/2012.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2. Verslagen.

1. Verslag van de zaakvoerder

Zie besluit 1.

2. Verslag van de revisor.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te Merelbeke, vertegenwoordigd door Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA CSW ICE met zetel te 9900; Eeklo, Leopoldlaan 62, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 410.903,22 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 296.559,70 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2012 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het Voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva. pit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het,, kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA CSW-ICE en mag niet voor andere doeleinden, worden gebruikt.

Merelbeke, 22 juni 2012

BDO Bedriffsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti



mad 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Wettig heidsverkla ring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

l~a kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap vanaf heden te ontbinden. Vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar vereffening.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

3. Ontslag en kwijting en décharge van de zaakvoerders.

De vergadering besluit, gezien de invereffeningstelling, het mandaat van de zaakvoerders, de heer Van den Berghe Willy, de Heer Van den Berghe Christophe en de heer Van den Berghe Stephane te beëindigen en te ontslaan en verleent kwijting en décharge aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur, hetgeen door laatstgenoemden voor zoveel als nodig aanvaard wordt.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

4. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen:

de Heer VAN DEN BERGHE Christophe ]ulien Roger, geboren te Eeklo op vijftien maart negentienhonderd tachtig, [Identiteitskaart nummer : 590-9960254-29 / Rijksregister nummer : 80031516915], wonend te 9900 Eeklo, Raverschootstraat 315, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Voormelde benoeming van de Heer Van den Berghe Christophe, voornoemd is onderworpen aan de homologatie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, die mocht zij voormelde benoeming niet homologeren zelf tot de benoeming van een vereffenaar zal overgaan.

De algemene vergadering besluit, voor zoveel als nodig, de voormelde vereffenaar, de Heer Van den Berghe Christophe, voornoemd, volmacht te verlenen het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van voornoemde vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

S. Wijziging van de statuten om ze ïn overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand en structuur van de vennootschap en in functie van de coördinatie.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 4 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

'Artikel 1.  De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: "C.S.W. ICE':

Artikel 2.  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.  De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

het vervoer van goederen op de weg, zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de' verwezenlijking of uitbreiding van dit doel te bevorderen of het dienstbetoon te vergemakkeljken, zoals het opslaan van goederen, het aankopen, verkopen, herstellen, onderhouden en reinigen van voertuigen;

de vennootschap mag alle bewerkingen doen, zo van roerende als van onroerende aard, met inbegrip van deze van tussenpersoon of makelaar en bouwpromotor in onroerende goederen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van het maatschappelijk doel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



- de uitbating van een polyvalente zaal voor sportbeoefening met alle erbij horende accommodaties, zoals cafetaria, verhuring en onderverhuring van sportvelden, de uitbating en de handel in de meest uitgebreide zin van alle sportartikelen, daarin begrepen de import, export, aan-en verkoop, verpakking, consignatie, vervoer, commissie en alle handels- en nif verheids verrich tingen;

het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en ; beheersdaden inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in aile ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze,' van vennootschappen en er op eender welke wee aan deelnemen;

het verstrekken van leningen aan derden;

het verlenen van waarborgen aan derden;

- de vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van

gespecialiseerd personeel;

- deelnemen ais bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichting mogen aankopen, pachten, huren, bouwen, verkopen en ruilen.

Zij zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of op om het even welke andere weze mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen.

Artikel 4. -- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5. - Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. -- De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Artikel 8. - De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand maart van elk jaar om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 9. - Er worden geen blondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11. - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de

vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffe van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat

nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige

staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vgor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

y VRor

1ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de'. aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwiging. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer,: samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bastaan door een bedrefsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

1 0/07/2012

Terzelfdertijd neergelegd:





Uitgifte van de akte ;

Publicatielijst;

Verslag bestuursorgaan; Verslag bedrijfsrevisor; Staat van actief en passief.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 23.05.2012 12128-0158-012
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 31.05.2011 11144-0272-013
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 22.04.2010 10095-0359-013
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 31.08.2009 09670-0175-014
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 14.04.2008 08104-0095-013

Coordonnées
C.S.W. - ICE

Adresse
LEOPOLDLAAN 62 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande